Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

işte ben şimdi özel bir şirekette desen tasarımcı olarak çalışıyorum şimdilik çok memnunum işimden ve maaşımdan ve bu arada 1 yıllık evliyim ve bebeğim yok ancak bebek istediğim zaman benim yaerime bakacak kimse yok o zaman benim yerime biri alınacak mutlaka ben doğum iznindeyken ve sonra artık o alınan kişiye hadi sen çık artık denmez yani bu demek oluyorki ben doğumdan işime geri dönemem gibi yani bu benim düşüncem bu yüzden daha kalıcı ve devlete dayanabilecek bir iş bulmam gerek bari diyorum açıkliseyi okuyayım sonra zaten bebek yaparım hem bebeğimi büyütür hemde evden açıköğretimi okur meb başvuru yaparım ama bilemedim neyse akşam eşimle bir konuşayım bakalım.

ben durumumda olanlar varmı arkadaşlar sizler ne yapmayı düşüyorsunuz?

eğer kursa gideceksen bebeği 1,5 yıl sonra düşüneceksin eğer sen okuldayken bebeğine bakacak kimse yoksa.

birde açık öğretim fakültesinde barajı geçmek yetmiyor haberiniz olsun..315 le falan alıyordu en son.işletme, iktisatta barajı geçmek yetiyor bu bölüm öyle değil.kontenjanıda 2000 di en son.

hayır canım almıyor 2 yıllıklara sınavsız girebiliyorsun.

anladım canım o zaman önce 2 yıllıklara sınavsız girip sonra 4 yıllığa geçiş yapmak lazım geçiş sınavsız çünkü. ay aslında şimdi liseye geri dönmek komik ama faydası olacağını bilsem hiç düşünmeyeceğim ama dediğin gibi bende küçük bir şehirde çalışıyorum ve özel okul 3 tane onlarda da vardır zaten öğretmen ama belki kendime kreş filan açabilir bakalım ya aklıma yatmadı değil ama önümde koskoca 6 yıl var ki ben şimdi 26 yaşındayım :1no2: keşke biraz daha erken düşünebilseydik bunları CADIARZU ama sene kaybetmeden yapabilirsem 32 yaşımda ancak okul öncesi öğretmeni olabilirim. ay hayalimdeki meslek ya öğretmenlik kaydirigubbakcemile4

halk eğitim müdürlüğünü aradım
evet herkes başvurabilir lise mezunu olma sartıyla
ağustos sonunda kayıtlar bitiyor.
4 diploma fotokopisi
2 nufus fotokopisi
1 fotoğraf ve 45 ytl istiyorlar

eğer soy isimde değişiklik varsa
evlilik cüzdanı fotokopiside isteniyor kızlar bilginize
bu arada ilçeye bağlı herhangi bi halk eğitimden öğrenebilirsiniz

Son düzenleme:
4 diploma fotokopisi
2 nufus fotokopisi

en az lise mezunu olmak şart ancak üniversite meznuysak bu sorun olmaz inşallah.
ya birde lise diplomamı üniversiteye kayıt yapılırken verdim ben ya nasıl alıcam kızlar bilgisi olan varmı buraya üniversite diplomasıyla gitsek olurmu acaba? :CüvCüv:

4 diploma fotokopisi
2 nufus fotokopisi

halk eğitimmi, milli eğitimii ilgileniyor? yada ikiside galiba benim anladığım?

en az lise mezunu olmak şart ancak üniversite meznuysak bu sorun olmaz inşallah.
ya birde lise diplomamı üniversiteye kayıt yapılırken verdim ben ya nasıl alıcam kızlar bilgisi olan varmı buraya üniversite diplomasıyla gitsek olurmu acaba? :CüvCüv:

canım üzgünüm ama ön lisans ve ünv. mezunlarını kabul etmiyorlar. ben ünv. mezunuyum konuştum olmaz dediler. milli eğtitimden de sordum ama nafile:1no2::kızgın:

canım üzgünüm ama ön lisans ve ünv. mezunlarını kabul etmiyorlar. ben ünv. mezunuyum konuştum olmaz dediler. milli eğtitimden de sordum ama nafile:1no2::kızgın:

ay canım ciddimisin ya bende ciddi ciddi gideyim diye karar vermiştim offf ya üzüldüm ya :1no2:

ben imam hatip mezunuyum, benim gibi diğer meslek liselerinden mezunlarda okudu bu bölümü. 2 yıllık üni mezunlarıda vardı ayrıca..4 yıllık açık öğetim mezunlarıda vardı.

ama yeliz arkadaş dün bunu yazmıştı?

ay kızlar ben şimdi yaşadığım şehirdeki milli eğitim müdürlüğünü aradım ve telefona çıkan kişi öyle birşey duymadım ben dedi ya :((((

sonradan uygulama değişti diyeceğim ee burada üni mezunları hala gidiyor bu kurslara..

aslında gidip yüzyüze konuşmak gerek nedir ne değildir diye ben aradım şimdi milli eğitim müdürlüğünü sekretere anlattım o da bağladı birine adam ilköğretimi bitirenler başlar meslek lisesine dedi yok dedim işye lise mezunları filanda girebiliyor benim böyle birşeyden hiç haberim yok dedi ya :))) gülermisin ağlarmısın

Back