çıcek ya cok uzuldum canım ya ...sen bu ısten nıye cıkmıyosun madem hep ogretmn olmak ıstyodn bu hayalın ıcın rısklerı goze al cıcek ben senın yerınde olsam oyle yaparım ...yada kendıne guven dısını sık ossye calıs kı bu daha zor olanı bana gore acık ogretmde olmazyanı...
güzelim ben gelemedim toplantıya.inanmıyorum yaa nasıl iş bu anlamadım evlisi var çocuğu olanı var çalışan var nasıl düşünmezler bunları yada bizim okumaya hakkımız yoq öle diyolar resmen ders saatleride çok uzun off bunlar yarın birgün formada giydirirler bize hiçte şaşırmam doğrusuu moralim çok bozuldu yaa çok heveslenmiştim benim iş sorunum falan yoq ama hergün de okula gidilmezki yaa birtek cuma ve pazar boş offff haksızlık bu yaa ben yarın fala uğriyim bakalım okula hergün düzenleri değişiyo nede olsa bi umut işte ya deliricem inan şimdi
kıyamam yaa canım benim( çiçeğim vardır bunun başka bir yolu ya arastır vazgecme bakalım.
mat programda degıl ders secımınde bıze verılen sifrelerde cıkıyo cıcek ama onemlı deglmıs muaf oluyomusun
ikini lise ouyan arkadaşlar maol sayfasında mat 3 ve mat 4 dersi çıkanlar üzülmesinler ben 3 hafta önce ankaraya dilekçe yazmıştım bi hatamı var diye ama bana 2 gün önce ankaradan geri döndüler aradıar beni ve 2 dersin sınavınada bir kereliğine girmeniz gerekiyor denildi ama dersi geçemezseniz sorun değilmiş okulu bitirmeniz için muaf oluyormuşsunuz.yani fazla kafaya takmayın o dersleri siz meslek derslerinize yoğunlaşın:)
herkese başarılar.
garfıeld bıze 15 tatıl yaz tatılı yok bılıyo musun sızınde oyle mı okula gıdıcez gec basladık ya ondan kaynaklanıyo herhalde
garfıeldcım sanırım ozel mesaj bolumunu acabıldım... artık atabılırsın ozele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?