Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

iyi diyeyim iyi olsun.. deli gibi uğraşıyorum.... hem geç başlıyorlar.. hemde aynı hafta 4 yazılı birden insaf yahu...

tabi canım haberleşiriz.. inşallah ayarlanırda iki sende biter..

çocuk gelişimi ünv eşit ağırlık olmuş o yüzden mat dersi vermişler... evet bende de var mat dersi... sitenin adresini bende alabilirim tabii mümkünse....

çok ilginç ya size matematik dersi varda bize neden yok onu çözemedim :s ilginnç...

kızlar ya nasıl eşit ağırlıklı olmuş e,e o zaman açıköğretimde sözel değil eşit ağırlıklı puana göre tercih yapılacak demekki e,e o zamanda matematik filanda yapmak gerekir össde off ya gittikçe zorlaşıyor işler.

çiçekcim ben sana soyle acıklıyım gecen sene cocuk gelılsımı bolumu sozeldeydı ea2 ye gectı bunun ıcın mat2de bılmek gerekıo ama gerek yok bızm ıstedıgımız okul onc ogretmnlıgı ea1 ...ama sozelde hala anaokulu ogrtmnlgı falan var mı bılmıyorum eger kı ortalaman yuksek olursa trkcn ve sos ıyı olursa mat 10 tanae falan yapsan yeterlı olur dıye dusunuyorum ama yıne bı arastır ıstersen ..ben sımdıden ossye calısmya basladım tabı meslek derslerınden zaman kalınca :)

off yaa nasıl canım sıkıldı.... mat 3 mat 4 kitabını aldım bugün halk eğitimden... trigonometri, logaritma, karmaşık sayılar,polinomlar üüüffff yaa... 96 da liseden mezun oldum ben ... herşey uçtu gitti ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum... Allah yardımcımız olsun....

kızlar size dediğim site işinizi fazlasıyla görür sıkmayın canınızı

canım eskiden açıköğretim sözeldi, örgün eğitim ea'daydı biliyorum çünkü ben liseyi bitirdiğim sene ben istemiştim okul öncesi öğretmeninin örgün eğitimini ama ben sözelciydim o da o sene ea oldu o yüzden kazanamamıştım, eğer açıköğretimde ea olduysa össde işimiz zor çünkü o zaman 10 tane matematik filan yetmez bence daha çok yapmak gerek sayısaldan. Gerçi şu lise bitsin de öss'yi sonra düşünürüz bakalım zaten öyle 2-3 yıl sürecekse o zamana kadar össde değişiklik yapılacakmış hayırlısı artık. Gerçi ben liseyede başlayamayacağım herhalde ya ((

başlarsın insallah çiçeğim ya

mrb arkadaşlar yazdıklarınızı tek tek okudum.keşke daha önce okusaydım dedim.çünkü ben de kız meslek lisesi diploması almak istiyorum.ama açık lisede son kayıt 26 eylülmüş.kaçırdım diye çok üzüldüm ben üniversiteyi bitirdim kamu yöntimini ama hep hayalim okul öncesiydi.başka bir sitede pratik kız sanat okuluna haftasonu giden (istanbulda ) biri vardı.ayda 80 milyon vercekmiş iki senede bitcekmiş.benim yaş 25 oldu.fazla zaman kaybetmek istemiyoum.üç yıl çok uzun geliyor bana.
Ben İzmirdenim Gül,Garfield sizde İzmirdenmişsiniz acaba biliyor musunuz İzmirde pratik kız sanat okulu var mı? ben iki yıl sürcek akşam yada haftasonu olcak bir kurs istiyorum.çünkü bu sene kpss için tercih yapcam nerde pratik kız sanat okulu varsa orayı tercih edicem.onun da olucagı garanti degil buyüzden izmirde var mı pratik merak ediyorum.
Bi de yanlış biliyor olabilirim ama doğuda bu eğitimi daha kısa sürede alanlar var mıdır?

kızlar bende şimdi izin aldım okulda saat 3de tolantı varmış, ders programıyla filan ilgili bilgi verecekler galiba dua edin ne olur çalışanlar içinde bir program yapmış olsunlar.

kokoş sen de gelecekmisin meslek lisesindeymiş topalntı.

mrb nesrın 2yıl suren bı yer olsa bende gıderım ama yok ...2donem okul arıcaz ıste...ayrıca pratık kız sanat meb e mı baglı yanı benım amacım öss ek puan icin gıdıyorum pratık olan ek puan verıyo mu bılmıyorum

garfıeld napıcaz bız ya o konular cok zor mat 2 konusu sırf formul ezber hepsı ..zaten onları yapsaydım rehberlık bolumunu kazanırdım ben...ayy ne ıs bu yaa cok sacma ben nasıl ossye calısıcam yazın oss ıcın dersne acılır mı acaba bıde yazın 1ay staj varmıs sızınde var mı garfıeld

off ya toplantı iptal olmuş bunların işleri insanı deli eder hadi ben neysede çiçek çalışıyosun sen pazartesi bi daha izin alcaksın saat 8 8,5 gibi gelin dediler off

kokos hos geldın nerelerdeydın sen ya..ıptal mı oldu ne sacma ıs bu ya .... pztsı ıns sızın sonuc bellı olur artık

Gül pratik kız sanat okulunu araştırdım.izmirde urlada varmış ama çocuk gelişimi yokmuş.izmirde başka bir yerde var mı pratik bilemedim.pratikte de kız meslek lisesi diploması veriliyor.verildiğine göre ek puan olması laızm.yoksa benim de işime yaramaz.izmirde seneye için açık liseyi sordum bir kaç milli eğitime. hep üç yıl dediler hatta seneye dört dedi biri.doğuda olsak bence hızlandırılmış şekilde verirler.hatta burda başka illerde iki yıl okuyucam diyenler de vardı.ama İzmirde zor iki yıldan önce bitirmek.garfield arkadasın iki sene olur mu oda mechul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…