ee cıcek sen gıtmıcen mı yanı program nasıl sna uygun olanı yok mu madem esın mudurle tanısıo sana bı guzellık yapsınlar bızım karsımıza 4 program verdıler uygun olanı secın dedıler ... bu arada bızım sınıfa lıse mezunu bı bayan geldı 29 yasında evlı olmazsa o kızla okul arıcaz ıkıncı donem garfıeld falan ıns ...garfıeld mat 3 mat 4 derslerını sende vercen dımı ben kıtpları alıcam halk egıtımden bıde onlarla ugrasıcaz...senın nasıl gıdıo garfıeld okul
tesekurler garfıeldcm 2doneme gelıgımızde yıne knslım canım 2senelık olsun ya ...eger sızın okulda 2senelık olucaksa sızın oraya gelmeye razıyım mutlaka haberleselım olmazsa baska okulda gıdebılırız ...derslerı sormamın sebebı sen 2yıl surcek dıyordun ya ders sayın daha fazla olur dıye dusunmustun .. hepımıze allah yardımcı olsun ..
gülcüm sen lise mezunuysan eğer; kültür derslerinden sorumlu değilsin ben lise bitirmediğim için matematik 2 yi seçtim zorunlu ders olarak.. evde çalışıp normal açık öğretim okuyanlarla beraber sınavını vericem kızmeslekle alakalı değil yani.. . sen liseyi bitirmemişmiydin? üniversite mezunu arkadasın neden vericek o sınavı anlamadımki.. matematik dersi veren bir site buldum ayrıca adresini vereyim ihtiyacın varsa mükemmel bir anlatımla hemde...
çiçekcim ben sana soyle acıklıyım gecen sene cocuk gelılsımı bolumu sozeldeydı ea2 ye gectı bunun ıcın mat2de bılmek gerekıo ama gerek yok bızm ıstedıgımız okul onc ogretmnlıgı ea1 ...ama sozelde hala anaokulu ogrtmnlgı falan var mı bılmıyorum eger kı ortalaman yuksek olursa trkcn ve sos ıyı olursa mat 10 tanae falan yapsan yeterlı olur dıye dusunuyorum ama yıne bı arastır ıstersen ..ben sımdıden ossye calısmya basladım tabı meslek derslerınden zaman kalınca :)
canım eskiden açıköğretim sözeldi, örgün eğitim ea'daydı biliyorum çünkü ben liseyi bitirdiğim sene ben istemiştim okul öncesi öğretmeninin örgün eğitimini ama ben sözelciydim o da o sene ea oldu o yüzden kazanamamıştım, eğer açıköğretimde ea olduysa össde işimiz zor çünkü o zaman 10 tane matematik filan yetmez bence daha çok yapmak gerek sayısaldan. Gerçi şu lise bitsin de öss'yi sonra düşünürüz bakalım zaten öyle 2-3 yıl sürecekse o zamana kadar össde değişiklik yapılacakmış hayırlısı artık. Gerçi ben liseyede başlayamayacağım herhalde ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?