Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

işte bende onu anlamadım ben lıseyı bıtırdım mat 1 mat 2yı falan gordum ama mat 3 mat 4 yazıo sınır oldum ya..ben senıde lıse mezunu blıyodum neyse bakalım garfıeld da goruomu lısede bıkmıstım yıne cıktı karsıma

bu işte bi yanlışlık var gül matematik yada diğer kültür derslerinden sorumlu değilsiniz siz.
ben lise 2yi okuyorum daha mezun değilimki..

Geleceğin öğretmenleri, şimdiden öğretmenler gününüz kutlu olsun. Allahım inşallah biran önce hepimize bu günü öğrencilerimizle kutlamayı nasip etsin.

çiçek noldu aradınmı okulu güzelim varmı bi değişiklik 1 aralıkmı yoksa

canım merhaba aradım az önce, ayın 27'sinde saat 3de toplantı varmış ve ders programı belli olmuş dersler mesai saatleri içinde ve cumartesileri yapılacakmış.off ya ben ne yapacağım ya

ay canım ne oldu biliyormusun ben şimdi halk eğitimi aradım daha doğrusu müdür eşim tanıyormuş o aradı müdür meslek lisesi çocuk gelişi diploması veriyoruz ve derslere devam etme zorunluluğu da yok demiş gelsin bir görüşelim demiş ay yoksa şu 5 aylık şey doğrumu allahım nasıl sevindim ya yarın gidip görüşeyim diyorum ya kokoş olursa sende ona gelirsin dimi, diyeyim bir arkadaş daha var diye?

kızlar ben yarın bakayımda halk eğitime gülcüm sizde araştırın eğer 5 aylık süre doğruysa çok iyi olur bizim için ya. bu sene gireriz hemde össye.

ayy çok sevindim yaa o 5 aylık muhabbet ne ben onu bilmiyorum girememiştim baya bi nete ?bende gelirim tabi güzelim yarın hbrleşelim mutlakaa

Son düzenleme:
Arkadaşlar evet araştıralım.. Bende bu diplomayı almak istiyorumm burda haberleşelim oldumu.. Birde ocak ayında yeni kayıt alacaklarmı onuda sorun:)))

ins cicekcım olur ama zanetmıyorum o 5aylık olan sey farklıydı ...o halk egıtıme mı baglı bı sor baklım merak ettım ya bıze sureklı arastırma veryolar canımızı okuyolar heryerde boyle mı acaba...bıde mat3 mat 4cıktı basımıza cıcek senınde aktıf olmustur ogrnclık durumun bı bak baklım halk egıtım verdıgı ogrncı gırısı nosunda senınde yazıo mu mat ...bugun ogretmne sordum evet ddedı o derslerı vermek zorundasın ay sınır oldum yaaa turev faln varmıs galıba

ay canım evet sizin çok zor oldu zaten benimde öyle olursa ben devam edemem ki çalışıyorum ya birde mecbur vazgeçecektim o zaman ama dün böyle birşey oldu sadece bildiğim meslek lisesi diploması verdikleri ve derslere devam zorunluluğu olmadığı inşallah doğrudur bakalım hayırlsı, ama zaten doğru olan bu ya yani tekrar lise diploması için bir daha yıllarca uğraşmanın mantığı yok aslında. ay çok heveslendim ama inşallah olur ya bakalım öğleden sonra çıkıcam hemen yazarım size öğreneyimde ayrıntıları.

kızlar ya şimdi tekrar aradım halk eğitim müdürünü yanınıza geleceğim ama kayıt yaptırma şansım varmı şimdi ve ne gibi evraklar gerekli dedim, o da bakalım dedi ve meslek lisesi için kayıtlar temmuz ayında başlayacak ancak o zaman alabiliriz kaydınızı dedi ben şok oo dedim bir sene bekleyeceğim evet dedi düz lise olsa o ocak ayında dedi neyse peki dedim ne kadar sürecek o sizin başarınıza bağlı dedi peki dedim derslere gelmem gerekmiyor dimi her derse değil ama bazı meslek derslerine gelmelisiniz demezmi ayy deli olucam yani meğerse biz aynı şeyden yani bizim bu kayıt olduğumuz açık liseden bahsediyormuşuz, ay müdür bey ben ona kaydımı yaptırdım ancak derslere devam etme şansım yok çalışıyorum o yüzden halk eğitimde de 5 ayda derslere gitmeden meslek lisesi diploması alabiliyormuşuz ben o yüzden aradım sizi dedim hayır öyle birşey yok dedi meslek liselerine gelmeniz gerekiyor dedi (((((

offf kızlar ya yani başka şansımız yok açık liseye devam edeceğiz.

kızlar ya hayallerim suya düştü ((( ben hiçbir zaman öğretmen olamayacağım artık, liseden mezun olduğumda össye girdiğim zamanda çok umutluydum ama olmamış hayallerim suya düşmüştü yine aynı şeyi yaşadım ya ;((((

ee cıcek sen gıtmıcen mı yanı program nasıl sna uygun olanı yok mu madem esın mudurle tanısıo sana bı guzellık yapsınlar bızım karsımıza 4 program verdıler uygun olanı secın dedıler ... bu arada bızım sınıfa lıse mezunu bı bayan geldı 29 yasında evlı olmazsa o kızla okul arıcaz ıkıncı donem garfıeld falan ıns ...garfıeld mat 3 mat 4 derslerını sende vercen dımı ben kıtpları alıcam halk egıtımden bıde onlarla ugrasıcaz...senın nasıl gıdıo garfıeld okul

canım işte perşembe gidip konuşucam bakalım ne olacak toplantı varya belki benim gibi çalışanlar varsa gece dersleri koyarlar bize yani öyle umut ediyorum tabi zor ama, yani ben telefonda dedim çalışıyorum derslere gelemem dedim ama idare ederiz filan demedi yani bizde açıkça diyemedik yardımcı olurmusunuz diye bakalım belki senin gibi bizede birkaç program verirler bakarsın bana uygun birşey çıkar inşallah yani, hayırlısıysa olsun artık benim yapacak birşeyim yok işyerinde 4 yıldır çalışıyorum ve çekip çıkmam hem tazminatımı öldüremem hem de bu insanları yüzüstü bırakamam bakalım belki uygun bir yol bulurum.

evet bende de gözüküyor.. çocuk gelişimi ünv. de eşit ağırlık olmuş ya ondan mat. vermişler bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…