kız cıcek hıc senı bırakıpda baska yere gıdermıyız canım benım:)ben bugun kesın kayıt oldum artık ve pazartesıde baslıyom ders progremınıda aldım 4tane sınıf var hepsının ayrı program sec bırını dedı hoca 10 c vardı 4gun tatıl pzt salı cmrtsı ders var cok ıyı dımı onu sectım dıgerlerı 3gun tatıl cmrtsı 11saat sadece o gun bıraz yorucu olucak ama olsun dıger gunler bana kalsın ossye calısırım ...hocam ust sınıftan ders alamazmıyız dedım bu sene olmaz seneye belkı dedı sanırım 3yıl olucak halbukı yonetmlıkdede yazıo 8kısı olursa ayrı sınıta 2yılda bıter dıyolar kadın yapamaız dedı 1tane ogretn eksıkmıs neyse ya hayırlıs pzt saat 12de baslıyorum... garfıeld ya sen gırmıyomusun hıc sana soru soruyom yardımcı olmuyosun bana8tne ders var dımı garfıeld kıtapları falan soramadım kadının ısı basından askın senın o verdıgın sıteden mı ındırcez ...neyse hepınızı optummm bakalım sonumuz nasıl olcak bırazcık olsun ıcım pır pır etmye basladı mutluyum be ıns cıcekcım senınde yoluna gırer hakaten kokos uctu hıc gorunmuyo artı bı dugun dıger dugune gecıp duruyo benım yerımede gobek at kokossss....
:))ayy canım yaa ewt yoğunum şu sıralar pek giremiyorumm 1aralık deddiler o gün işte bi dahada aramadım hbr vermezmiyim değişiklik olsa:) sen değişik bi hbr alırsan hbr ver güzelimm
Diplomasız ustalara meslek lisesi diploması verilecek
BURSA Millî Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, ilköğretim ya da genel lise mezunu kalfa ve ustalara meslek lisesi diploması verileceğini açıkladı.
Telafi eğitimine katılıp başarılı olan usta ve kalfalar, alanlarına ait meslek lisesi diploması sahibi olacak. Gülsar, 3308 sayılı kanun gereğince diploması olmayan ustaların 20082009 eğitim öğretim yılında açılacak olan telafi eğitimlerine katılarak diploma sahibi olabileceklerini söyledi.............. Gülsar, daha çok düz lise mezunlarına meslek lisesi diploması vermeyi amaçlayan ve 5 ay süren program kapsamında, öğrencilerin kültür derslerinden muaf tutulduğunu ve sadece atölye dersleri verildiğini kaydetti............... Her yıl yaklaşık 100 kişinin eğitimlere katıldığını belirten Gülsar, talebin oldukça düşük olmasının nedeni olarak ise programdan insanların haberin olmamasını gösterdi.
bakın arkadaşlar burda 5 ay demiş ama nasıl 5 ay mı egitim var
arkadaşlar ben simdi halk egitim merkezini aradım daha kayıtlar başlamadı ocakta dediler aslı varmıdır 1 ocakta arayın bilgi verelim dediler ama bana burda bazı arkadaşlar kayıtlar bitti eylülde kayıtlar yapılmıştı dedi başka nerden araştırabilirim yardımcı olurmusunuz
Bu arada livaza sana özel mesaj attım ama gelmiyor.Bende cocuk gelişimi meslek lisesi diplomasını almak istiyorum fakat süre bitmiş diyorlar.Sen hangi halk egitim merkezini aradın şu konuyu bir araştır eger ocakta kayıt varsa yaptıralımm.
kamelya sen gerçekten yüksek lisans mezunumusun, e,e tekrar lisemi okuyacaksın?
Arkadaşım benim durumumu hiç sorma ben iktisat mezunuyum. Yüksek lisansıda kazandım ama içimde hep ögretmenlik kaldı.. Öss sınavına girip örgün okumak isteemiyorum sırf aöf okul öncesi ögretmenliğini okumak için alacagım meslek lisesi diplomasını..Bir yandan çalışıp bir yandada dışardan okul öncesi ögretmenliğini bitirip sonrada kpss girip atanmak istiyorum. Ha bu arada yaşım 24 oldu zaten ögretmen atamaları 40 yaşına kadar. Bir bayan için en güzel meslek..Bu arada hepinize başarılar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?