NBR CİCEK KUSURA BAKMA YAZI BOYUTUM BUYUK DEGISTIREMEDIM YONETMELIKE GORE BOYLE YAZI HAKARET SAYILIYOMUSgel canım bize gel aşkolsun okul arkdaşı oluruz gider geliriz beraber ne güzel. bursada varmı tanıdık tatlım sen çıkıyorsun yollara, ne kadar şimdi orada okul 8 ay mı? e,e staj uygulama dersleri nasıl olacak acaba?
bugun son canim parayi yatirdin mikızlar kayıt tarihleri bittimi.halk eğitimde cocukgelişimi için
bugun son canim parayi yatirdin mi
ay canım sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun öncelikle inşallah diplomanı alacağın gün çabucak kolaylıkla gelir.
bende gidicem işte birazdan bakalım bizim ders saatlerimiz belli değilmiş henüz kokoş öyle demişti hoca doğum iznindeymiş ya inşallah hafta sonu ve öğleden sonra olur da bende rahat okurum ve bitiririm bakalım allahım yardım eder inşallah.
kayıttan sonra gelişmeleri bildiririm dua et de sorun çıkmasın gül öpütm.a.s.
güll bugün ben de kaydımı yaptırdım :dance: ben hafta içi değil hafta sonu 2 gün saat 7 akşam 5 gidiyorum ve en güzel tarafı hızlandırılmış eğitim alıcam 2 sene sonra diplomam elimde.. darısı en başta çiçeğin sonrada isteyen herkesin başına inşallah a.s.
arkadaşım bu acıklise için kayıt tarihi dimi
bugün gidemedim.ek bi tarih varmıdır acaba
güll bugün ben de kaydımı yaptırdım :dance: ben hafta içi değil hafta sonu 2 gün saat 7 akşam 5 gidiyorum ve en güzel tarafı hızlandırılmış eğitim alıcam 2 sene sonra diplomam elimde.. darısı en başta çiçeğin sonrada isteyen herkesin başına inşallah a.s.
kızlarr kaydımı yaptırdım sonunda.hihoyyyt.çiçek sen nptın merak ettim bugün yine sordum senin için ders saatlerini program daha gelmedi arada uğrayıp öğrenin dediler ama kasımdan önce başlamazmış:içelim:
evet arkadasım dun son tarıhtı ek bı tarıh yok zaten tarıh uzatılmıstı ama yınede sen içimde kalmasın sorucam dyosan bılmemfisfisfis allah yardımcın olsun
hayırlı olsun canım çok sğol, bende yaptırdım kaydımı ve umarım benimde derslerim hafta sonu olur henüz belli değil kasımda başlayacakmış dersler. öptüm.
çicek çok sevındım ya cok sukur oh be süprizzzzzhihoyyytkaydirigubbakcemile2....evet canım burda gercekten guzel bı arkadaslık kurduk birbirimize destek olduk :teselli:çok sukur ya allah bugunlerıde gosterdı ....ay ben bıran once baslamak ıstıyomkızlar, bende kaydımı yaptırdım nihayet hihoyyyt ama çok kalabalıktı çok zor oldu koştur koştur ama bitti neyseki ve hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk a.s
bu açık lise bize büyük faydalarında biri de burada ne güzel bir arkadaşlık kurduk, birbirmizi merak ettik, birbirimiz için dua ettik.
İnşallah diplomalarımız alıp össye girdiğimizi, össeyi kazandığımızı da görürüz en önemli minik minik öğrencilerimile inşallah bir gün işimizin başında olduğumuzu da görürüz.
Allahım utandırmasın, hedefime biran önce ulşamamız için yollarımızdaki engelleri kaldırsın inşallah. a.s.
efendim durucugumbenim bölüm güzellik uzmanlı gülcüğüm... çocuk gelişimi bölümüde haftasonu gidecek sanırım il ve okulla alakalı bu gidilen günler...
canım sen saat kaçta yaptırdın belkide aynı zamanlarda açık lisedeydik? kaydirigubbakcemile3
ben saat 2 buçuktan akşam üzeri 42e kadar oradaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?