kokscu ben izmirde bulamadım valla arastırmak ıcınde gec kaldık ayrıca buranın ek puan verıp vermıcegı konusunda ben suphelıyım orası verıcez dıyolar ama bursaya gıtmek baya bı masraf sonra okuduktan sonra puanda vermezse mahkemelerde dolasmak ıstemıyorumkafamçokkarıştınerelerde olduğunu nasl öğrenebiliriz canımm
yaa kızlar halk egıtıme tel ettım 3yıl surecegını soyledıler offffffffffff ya kafam acayıp sisti gozlerımde aglamktan bayılcam sımdı yaaaaaaa
hadi ya gerçektenmi canım yani bu sene için geçerli bu dimi? :1shok:
ay keşke 8 ay olsa ne güzel olur ya, ama işte 15 kişiyi nereden bulucaz ben varım birde kokoş ettik 2 :)) gül senide uşaka alalım izmire yakın nasılsa kaydirigubbakcemile3
kıslar ben acıkögretim önlisansta okuyorum bugun bankaya gittim para yatırmak için kayıt yaptıramaz ibaresi cıktı
yani üniverstede okuyanlar alınmıyo cok üzgünüm yaaaaaaaaaa
çiçekcim anlamadım ben ya valla sınır oldu ıyıce mıdeme vurdu adam dıyo okuldan okula degısır dıyo bellı degıl ne kadar surcegı dıyo bakkıza 2yıl demısler 4yıl cıkmıs sen hallettın mı
bende yarın gıdıcem ben artık 3yılada ınanmıyom 4te olabılır yada 1 yıl hıc bellı degıl ben bunu anladım burda baka bı lıseyı aradım 1 yılda bıtırırsın dedı mesela okullara gore ogretmenlere gore ayarlanıyo artık sans kıme ne duserse gıbı bı durum var ortada hadi hayırlısı bıde cok kalabalık oluyomus bu durum benı cok yıprattı 20 degıl 30 gosterıyom sankı
canım o zaman 1 yılda biten bir okula başla sen ama bizim öyle bir şansımız yok zaten burası küçük bir yer olduğundan bir tane açık lise var.
canım takma kafana bu kadar ya en kötüsü ne olur başlamazsın herkes anaokul öğretmenimi senden değerlimi stress yapma bu kadar yazık sana.
duru mrb ben on kayıt falan yaptırmadım o nasıl oluyo:1shok: oncesı sonrası mı var bu ısın mirmirmirmirıns bı problem olmaz bıde eger 1.5 yılda falan bıtırmek ıstersen adanada olgunlasma enstıtusu var oraya bı sor cocuk gelısımı acılıyo mu dıye ben oraya gıtmek ıstıyom ama ızmırde yok yarın kız mesleklerı arıcam artıksenağlama
çicekcim ya bugun gitsene tam net belli olurdu eger seninki olursa en azından bizde yapabiliriz var mı imkanın
cnm sormama gerek yok benim kayıt yaptıracağım kız meslek lisesi zaten olgunlaşma enstitüsüne bağlı hatta ben gittiğimde hoca benim çocuk gelişimine kayıt yaptıracağımı sandı :) anlacağın var çocuk gelişimi bölümü sen halk eğitim merkezinde ön kayıt yaptırdın mı?
hayır yaptırmadım çunku bursada olgunlasma enstıtusu var 1.5 yılda bıtcek ıste acık lıseyle bu ayrı senınkısı nasıl anlamadım yanı ack lıseye kayıt oldun onlar senı olgn ens verdıler ben bursaya gıtmeyı dusunuyom ancak ek puan vercek mı onu dusunuyom 1.800 3donem ıcın sen ne kadar verdın mı senın dedıgınle benım dedıgım aynı sey mı acaba acıklayabılırmısın
hayır yaptırmadım çunku bursada olgunlasma enstıtusu var 1.5 yılda bıtcek ıste acık lıseyle bu ayrı senınkısı nasıl anlamadım yanı ack lıseye kayıt oldun onlar senı olgn ens verdıler ben bursaya gıtmeyı dusunuyom ancak ek puan vercek mı onu dusunuyom 1.800 3donem ıcın sen ne kadar verdın mı senın dedıgınle benım dedıgım aynı sey mı acaba acıklayabılırmısın
durucum senın ıstedıgın bolum ne sabah 7 aksam 5 cokda yogun ek puan kesın vercek mı
çiçekcim ordada 2yıl olcagı bellı degıl kı ben tası mı taragımı toplayıp gelsem izmirde 2yıl olsa bursaya gıtmem zaten orda da tanıdık yok sen varsınkaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyofff ya napcagımı sasırdım yarın 7 30da falan cıkmayı dusunuyom bakalım yarın nolcak:uhm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?