Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

gidicem canım alırım izin, herşey belli olsun kayıt olanlar filan diye cuma gideyim diyorum bakalım bana uyarsa yaptırırım kaydımı olmazsa yaptırmam.

evet sıkıştırılmış vericez eğitimi öğretmen yetersiz olduğundan dedi ama normal liselerle derse girebilceksiniz dedi ne alaka ise sonrada işte gelinde bir görüşelim dedi ay hemen gelse bari kokoş ya.

bi sıtede kızla tanıstım pratik kız sanat dıyodum ya orda okuus 1.5 yıl ders zamanlaarını bılmıyorum tabı bıraz once bursa yı aradım kız orda okumus bılgı aldım bu cumaya kadar kayıt bıtıyomus hemde örgünmüs ek puan verılıyomus heyecanlandım bırden ama olgunlasma entıtusu falan dıyo 2 gun kala nasıl yapcam bılmıyom sende arastır bakalım olgunlasma entıtusu adı altında var mı

kızlar k.bakmayın ancak eve geldim,gittim bugün halk eğitime karışıklık çıktı o yüzden kayıtları cumaya kadar uzattık dediler cuma son gün.birde 25 kasıma kadar ders yokmuş öğretmen doğum iznindeymiş ama bellide olmayabilir dedi adam ders saatlerini sordum günlerini falan onu biz bilemeyiz öğretmen belirliyo o nu dedi kızlar bu kadar yani öğrendiklerim çiçekçim sende cumaya kadar kayıt yaptır ben sana kayıt için gerekenleri yaziyim :diplomanın 3 adet fotokopisi,3 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,2 adet naylon dosya,t.c.kimlik nosuna bankaya 40ytl.,,36357077-5002 nolu hesaba 5 yt para yatırılacak..bu kadarmış canım.diğer bölümler tamamlanmış hep hazırlarmış öğretmenleri falan birtek bizim bölümde karışııklık çıkmış ondan uzamış bu olaylar ,hep bize denk gelir böle karışık işler zaten neyse artk yaptıralım kayıtlarımızı bekliuelim artk yapcak başka bişi yoq herkese kolay gelsin hayırlısı olsun kızlarr:lepi:

slm arkadaşlar ben de üni. terk yani lise mezunu görünen biri olarak bundan 1 ay kadar önce meslek lisesine ön kayıt yaptırdım.. ilk kayıt halk eğitim merkezinden yapılıyor bildiğiniz gibi ve burda ki ince detay lise diplomasının aslı değil diploma suretinin noterden onaylı olması gerektiği idi hatta lise diplomasının aslı ile kayıt yapmıyorlardı. 40 ytl bankaya 5 ytl de halk eğitim merkezine yatırılıyor. 10 gün önce asıl kaydımın yapılacağı liseye gittim ordada 30 ytl okul adına açılmış hesaba kayıt üceti yatırılıyor bize yardımcı olan hoca bu ücretin 26 eylüle kadar yatırılması gerektiğini söyledi. beni şok eden olay sabah 7 akşam 5 eğitim saatleriniz bu yoğunlaştırılmış eğitim olacak dedi.. bu durumda 2 yıl da bitecek di mi hocam dedim henüz kesin değil sizin bölüm için 2 hocamız var 1 hoca daha bulursak 2 yılda biter dedi yani sürenin 8 kişi ile alakası yok hoca sayısıyla alakalı.. banka ücreti 30 ytl yi yatırdım cuma günü kayda gidiyorum, bir aksilik çıkmazsa tabi. ondan sonra yine eğitim günleri ve saatlerini yazarım inşallah bir sorun çıkmaz..

kokoscum baya senın ıs uzamıs gec gelmısın egıtımın suresı hakkında bılgı verdıler mı şakkıdı

duru mrb ben on kayıt falan yaptırmadım o nasıl oluyo:1shok: oncesı sonrası mı var bu ısın mirmirmirmirıns bı problem olmaz bıde eger 1.5 yılda falan bıtırmek ıstersen adanada olgunlasma enstıtusu var oraya bı sor cocuk gelısımı acılıyo mu dıye ben oraya gıtmek ıstıyom ama ızmırde yok yarın kız mesleklerı arıcam artıksenağlama

ahh hıc sorma kokoss benım kafam cok karısık olgunlasma enstıtusu falan gıbı seyler cıktı karsıma 1.5yıl suruyomus ama bursada izmirde yok napıcagımı sasırdım acık lısenın parasını falan yatırmıstımyarın ona kayıt olıymda dursun kenarda ya bana su kadar yıl surer falan demıyolar ya kontenjan dolmusmu

kaydirigubbakcemile3bende dun ogrendım boyle bısey oldugunu bı nevı acık lıse gıbı meb e baglı ama acık lıseye gore cok daha kısa sürede bıtıyo ama acık lıse gıbı her yerde yok ısteÇok üzgünüm çoook

ciddimisin canım doğum iznindemiymiş hayret ya o zaman bize bir tane hoca girecek her derse o nasıl olacak anlamadım ki off ya neyse bende gidip kaydımı yaptırayımda yarın ders saatleri bana uymazsa sonra hocayla konuşur ayarlayabilirsem ayarlarım yok gıcık biri çıkarda olmaz derse ne yapayım en fazla 50 ytl gitmiş olur en azından şansımı denemiş olurum allahım yoluna koyar inşallah.

ay canım sağol ya az da olsa içime bir su serpildi sanki a.s

canım olsun ya ne yapalım adanaya gidecek halimiz yok ya ne fark eder 4-5 ay için üzülmene değmez zaten 1,5 yılda da bitse 2 yılda da bitse aynı seneki össye girme şansın var 1 yıl olsa o zor olurdu da. üzme tatlı canını.

ay kızlar ya acaba dersler başlayınca saatleri nasıl olur bana uymazsa hoca idare edermi acaba?

mrb bende düz lise mezunuyum diplomamı meslek lisesine çevirmek istedim halk eğitime gittim 2 yıl dediler önce fakat okula kayıt sırasında bana 4 yıl süreceğini ve her hafta sonu sabah ders olduğunu söylediler tabi bende vazgeçmek zorunda kaldım telafi ders yöntemi varmış birde 8 ay da mezun oluyomuşun onu tavsiye etti okul müdürü yalnız 15 öğrenciyi toplayıp milli eğitime gidip bizler telafi ders istiyoruz diye dilekçe yazacakmişiz ve milli eğitim de bize okullardan birinde telafi ders programı açacakmiş benim kafam karışık! bu dönem geçti seneye temmuz ayına kadar vaktim var 15 öğrenciyi bulmam için sana da kolay gelsin

hadi ya gerçektenmi canım yani bu sene için geçerli bu dimi? :1shok:
ay keşke 8 ay olsa ne güzel olur ya, ama işte 15 kişiyi nereden bulucaz ben varım birde kokoş ettik 2 :)) gül senide uşaka alalım izmire yakın nasılsa kaydirigubbakcemile3

ben kayseride araştırdım arkadaşlar ama arada bi fark var ben ticaret lisesi muhasebe dersleri almak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı diploma değiştirmek aynı olmuyo mu birde kayseride olan arkadaşlar varsa gelin seneye diploma değiştirelim nooooollluurrrsunuz 15 kiş lazım sebeye bana

hımm belkide bölümünün farklı olmasından kaynaklı bilmiyorum ama umarım başarılı olursun ve bulusun 15 değil 20 kişi :roflol:

kolay gelsin canım.

teşekkür ederim ama 15 kişiyi nasıl bulacam kafama takıldı okul kapılarında bekleyim kağit felan mı dağitsam:) gelin ticeret lisesi mezunu olalım diye ben ilerde muhasebeci olmak istiyorum allah bana kolaylık versin

yaa kızlar halk egıtıme tel ettım 3yıl surecegını soyledıler offffffffffff ya kafam acayıp sisti gozlerımde aglamktan bayılcam sımdı yaaaaaaa

bu dedıgın sey hangı kuruma baglı okudugunda ek puan vercekler mişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…