kızlar k.bakmayın ancak eve geldim,gittim bugün halk eğitime karışıklık çıktı o yüzden kayıtları cumaya kadar uzattık dediler cuma son gün.birde 25 kasıma kadar ders yokmuş öğretmen doğum iznindeymiş ama bellide olmayabilir dedi adam ders saatlerini sordum günlerini falan onu biz bilemeyiz öğretmen belirliyo o nu dedi kızlar bu kadar yani öğrendiklerim çiçekçim sende cumaya kadar kayıt yaptır ben sana kayıt için gerekenleri yaziyim :diplomanın 3 adet fotokopisi,3 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,2 adet naylon dosya,t.c.kimlik nosuna bankaya 40ytl.,,36357077-5002 nolu hesaba 5 yt para yatırılacak..bu kadarmış canım.diğer bölümler tamamlanmış hep hazırlarmış öğretmenleri falan birtek bizim bölümde karışııklık çıkmış ondan uzamış bu olaylar ,hep bize denk gelir böle karışık işler zatenneyse artk yaptıralım kayıtlarımızı bekliuelim artk yapcak başka bişi yoq herkese kolay gelsin hayırlısı olsun kızlarr:lepi:
kaydirigubbakcemile3bende dun ogrendım boyle bısey oldugunu bı nevı acık lıse gıbı meb e baglı ama acık lıseye gore cok daha kısa sürede bıtıyo ama acık lıse gıbı her yerde yok ısteÇok üzgünüm çoook
mrb bende düz lise mezunuyum diplomamı meslek lisesine çevirmek istedim halk eğitime gittim 2 yıl dediler önce fakat okula kayıt sırasında bana 4 yıl süreceğini ve her hafta sonu sabah ders olduğunu söylediler tabi bende vazgeçmek zorunda kaldımtelafi ders yöntemi varmış birde 8 ay da mezun oluyomuşun onu tavsiye etti okul müdürü yalnız 15 öğrenciyi toplayıp milli eğitime gidip bizler telafi ders istiyoruz diye dilekçe yazacakmişiz ve milli eğitim de bize okullardan birinde telafi ders programı açacakmiş benim kafam karışık! bu dönem geçti seneye temmuz ayına kadar vaktim var 15 öğrenciyi bulmam için sana da kolay gelsin
ben kayseride araştırdım arkadaşlar ama arada bi fark var ben ticaret lisesi muhasebe dersleri almak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı diploma değiştirmek aynı olmuyo mu birde kayseride olan arkadaşlar varsa gelin seneye diploma değiştirelim nooooollluurrrsunuz 15 kiş lazım sebeye bana
mrb bende düz lise mezunuyum diplomamı meslek lisesine çevirmek istedim halk eğitime gittim 2 yıl dediler önce fakat okula kayıt sırasında bana 4 yıl süreceğini ve her hafta sonu sabah ders olduğunu söylediler tabi bende vazgeçmek zorunda kaldımtelafi ders yöntemi varmış birde 8 ay da mezun oluyomuşun onu tavsiye etti okul müdürü yalnız 15 öğrenciyi toplayıp milli eğitime gidip bizler telafi ders istiyoruz diye dilekçe yazacakmişiz ve milli eğitim de bize okullardan birinde telafi ders programı açacakmiş benim kafam karışık! bu dönem geçti seneye temmuz ayına kadar vaktim var 15 öğrenciyi bulmam için sana da kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?