arkadaslar pratık kız sanat okulu orgun mu yaygın mı
çok teşekkürler inanın çok destek oldunuz..çiçek sen çalışıyosun gerçi ama görüşmek isterim seninle uygun olduğun bi gün görüşelim istersen
bu konu hakkında diyeceklerim var.ben 97 yılında tic lisesinden mezun oldum o zman üniv sınavına giridğimde bütün soruları doğru yapsamda (ankara gazideki muhasebe öğretemenlği ve diğer bölümüle alkalı 4 yıllkarı) kaznmaya puan elde edemiyorduk çünkü klat sayı haksızlığı vardı tic lesilerine az kat sayı düz liselere çok kata syı veriyorlardı ve onlar istedğimiz bölüme girebiliyorlardı çok haskızlalar var hala o yüzde düz liselere karşıyım ve sevmiorum
onlara hak tanındı çünkü kat sayısı eşitsiliği olduğu için şimdi akıl var mantık var tic lşsesinden mezun olan kişini muhasebeibankacıklıkisigorta gibi klrara giriş yapması adaltelei deilmi bunlara diz klise geçse adalteszilki olamz mı
bilmiyorum ki canım.
gülcüm sende ne güzel araştırmalar yapıyorsun vallahi bulup getiriyorsun. varmı bizim gibiler rastladınmı hiç sonradan okumuş ve şuan öğretmenlik yapan?
evet canım bende çok isterim görüşelim, haftasonları çalışmıyorum bir gün ayarlayalımda görüşelim. zaten okula başlarsak inşallah belki sınıf arkadaşı bile olabiliriz kaydirigubbakcemile3
sagol çıçekcım bu pratık kız sanat daha kısa suruyomus 1yıl falan ama sanırım yaygı degılyanı puan vermıyo sadece ozel yerlerde calısabılme fırsatı verıyo bazı sıtelerde sureklı arastırın dıyolar kısa yolunu bulun acık lısede 3yıl okuyanlar varmıs ya bızımkıde 3yıl olursa cok korkuyombızım gıbı ugrasıp ogtretmen olmus bı tanıdık var hatta bızım evde oturuyokaydirigubbakcemile3ablam duz lıse okuduktan sonra ozamanlar limme dıye bısey varmıs metge gıbı yanı ama o 1 yıl gıtmıs yazında staj yapmıs ek puanınıda almıs ege unıversıtesı 2yıllık kazanmıs cocuk gelısımı ve egıtım ogretmenlıgı sonra onlara sız devlete gecemezsınız ozel yerlerde calısabılırsınız demısler oda yılmamıs arastırmıs ben gıbı:dilcikar:nasıl devlette ogretmenlık yapabılırım dıye ve sınıfta ılk 10a gırerek dıkey gecısle gazı unıvesıtesıne gecıs yapmıs ozamanlar bıde kpss falan da yokmus hemen cıkınca afyonun doger kasabasına tayını cıktı oda dogu gorevı sayılmıs sımdıde izmirde gorev yapıyo devlette sımdı 11yıllık ogretmen 26 yasında goreve basladı ama bana yardımcı olamıyo sıstem o kadar degısmıs oda uzulyo sana yardımcı olamıyom dıye allah nasıp ederse eger bende ogretmen olunca kres falan acmayı dusunuyoz bırlıkte ablam cok sanslıymıs dımışutarafagitti
çiçek okızdamı 2yılda bıtırmıs acık lıseyı
inşallah canım yaa ben bugün uğrıycam halk eğitime akşam sanada haber veririm iyicede öğrenirim saatlerini günlerini ayrıntılarını falan. inşallah hakkımızda hayırlısı olur artk kızlar herkese bol şans başarılar...hihoyyyt
evet cicekcim eskıden daha kolaymıs bıde okul oncesı bu kadar bılınen ıstenen bı meslek degılmıs o yuzden puanlar dusukmus mesela ablamın lımmeye gıttıgınde 1.tercıhı gıyımmıs2.tercıhı oklu onc kader bu ya okul oncesı kabul edılmıs ablam bıde cok uzulmus ıstememıs yanı dusun ama sımdı cok memnun mesela sımdı oglencı saat11e kadar yatıyo 12 de okul baslıyo 5gıbı okuldan cıkyo ogretmenlık çok rahat ya kar yagıyo tatıl sel basıyo tatıl yarıyıl yaz tatılıkaydirigubbakcemile3ben ablamdan etkılendım zaten kucuklukten berı bu meslegı ıstıyorum ins olur:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?