Lise Yorum ve Soruları Düz lise mezunlarının telafi eğitimi alarak meslek lisesi diploması alması

kızlar bu konuda bilgisi olan var mı? varsa lütfen bilgi verir misiniz? hangi okullar veriyor şartları nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim... ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

canım bende 2006 yılında gitmiştim düz lise mezunuydum açıköğretimin çocuk gelişimi ve eğitimi bölümüne yazıldım

bu sene herhangı bı ılde metge acılacak mı bı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun cocuk gelısımı bolum ıcın kayıt suresı bıtmeden bı seyler yapmak ıstıyorum acık lısenın suresı 3 yıl metge daha kısa tabı acıldıysa lutfen yardımcı olun kızlar

tesekurler bakoscum yanlıslıkla 26 agustos yazmısım 29 agustos yazıcaktım gecmıs yazılarınızda 29 agustos son tarıh dıye gecıyoda neyın tarıhı bu

canım bu cuma düz liselerin son başvuru tarihi çocuk gelişi için bana 25 eylül son dediler.
sen bir halk eğitimi filan arasana netten bul telefon numarasını böyle bekleyerek bilgi alamayabilirsin.

canım bu cuma düz liselerin son başvuru tarihi çocuk gelişimi için bana 25 eylül son dediler.
sen bir halk eğitimi filan arasana netten bul telefon numarasını böyle bekleyerek bilgi alamayabilirsin.

cıcekcım ben zaten sureklı arastırma yapıyorum ama bı turlu su 2 yıllık olayı karsıma gelmedıacık lıseye gıttım son tarıh 26 eylul dendı 3yıl suruyomus bıde ankarayı bıle aradım metge yok dıyolar

duz lıseler neden ayrılıyo bu dedıgın acık lısemı ben ızmırde oturuyorum garfıeld 2 yıllıga yazılmıs nereye yazıldı acaba cok kotu bunalımdayım ya

bende açık meslek lisesine yazıldım..bucada kayıt yaptım ben.... ama sorun ne biliyormusun? eğer kayıt olduğun yerde aynı bölüme 8 kişi kayıt yaptırmış ise size yeni sınıf açılıyor ve hızlandırılmış bir şekilde 2 senede eğitimi bitiriyorsunuz...ama 8 kişi olmamışsa, mecburen diğer 3 yıllıklarla eğitim alıyorsunuz....olay bu yani... ben ilk önce 8 kişi kayıt oldumu diye sordum hemen...evet oldu dediler... ondan sonra kayıt yaptırdım...

arkadaşlar YELİZ diye bir arkadaş vardı bize çok yardımcı olmuş yol göstermişdi doğuma gidiyorum kaydirigubbakcemile4 gelince yazarım dedi ama yazmadı hatırladınızmı :uhm:

YELİZ'cim geldinmi bebişinle :emir_bebek: evine nerelerdesin gel bak ben kayıt yaptıramadım dersler sorun oldu yol göster yine bana ne yapmalıyım sence öğretmenlerle konuşsam fayda edermi ki :bbo:

Yeliiiiizzzz duy sesimi :teytey:

evet çiçek64 YELİZ i bende merak ediyorum...bebeği doğdumu acaba ...o günden beri hiç yazmadı...ikiside sağlıklıdır inşallah....

evet inşallah sağlıklıdır yaprak herhalde bebeğinden fırsat bulamadı eve gelince hemen yazarım size demişti ama neyse umarım girer siteye ve görür yazılarımızı.

DÜZ LİSE MEZUNUYUM.Şuan öss iyi puan alamadığımdan dolayı çocuk gelişimi bölümüne gideceğim hızlandırılmış eğitim alacağım yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz diye sorarsanız.Halkeğitim ilgileniyor benim 1 eylülde okulum başlıyor 4 sene eğitim görmicem sadece 2 sene sonra diplomayı alıcam ve kısmet olursa ve puanımı yüksek tutarsam kreş öğretmeni olabilicem yardımcı olabildiysem sevinirim

geldim geldim ama yanlız değil oğluşumla baldan tatlı bir oğlum oldu..şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür..ben yokken yazılanların hemen hemen hepsini okudum..kafalar karışmış sorular çoğalmış.kayıtlar yapılmış ve yapılmaya çalışılıyor.hadi hayırlısı..

birkaç soru vardı yardımcı olmaya çalışayım. gündüz grubu denen şey sabahın 8 inde değil öğle 3 gibi başlıyor.yani kız meslekteki öğrenciler evlerine gitmiş oluyor siz okula gidince. akşam grubuda saat 18 gibi başlıyor derslere. matematik türkçe okumayacaksak neden 2 yıl, uzun değilmi denmiş. bu iki yılın içinde stajda var arkadaşlar sadece ders değil. ayrıca iki yıl sadece hafta sonu değil hafta içide ders görülüyor.derslere gelince çocuk gelişimi eğitimi, beslenme, anne - çocuk sağlığı, oyun, müzik, temel sanat eğitimi, resim, uygulama 1 ve 2 gibi dersler zor değildir. birde biz halk eğitime kayıt yaptırmadık kız mesleğe yaptırdık değişiklik oldu herhalde..

başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışayım..sevgiler..

Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin bebeğine... analı babalı büyütsün..

Ya izmirde yaşayıp kayıt olan arkadaşım"garfield"daha önce yazmıştım konak halk eğitim merkezine gittim tam bir bilgi alamadım sadece önlisans mezunlarınında kayıt yaptırabileceğini öğrendim demiştim,dün balçova halk eğitimi merkezine gittim önlisans mezunları başvuramaz,başvursanız bile kaydınız geri döner dediler hangisine inanacağımı şaşırdım,sende önlisans mezunusun seni nasıl kayıt yaptılar hangi ilçenin halk eğitimi?sorularımı cevaplarsan çok sevineceğim,offff yaaa ne zormuş:(((

yelizcim meraba ben yenı uye oldum buraya ve ıyıkıde uye olmusum herkes bırbırıne yardımcı oluyor bu arada allah ogluna uzun omur versın metge dıye bı kurs vardı bılıyomusun acıldımı hıc haberınvarmı

DÜZ LİSE MEZUNUYUM.Şuan öss iyi puan alamadığımdan dolayı çocuk gelişimi bölümüne gideceğim hızlandırılmış eğitim alacağım yani bunu nasıl yapabiliyorsunuz diye sorarsanız.Halkeğitim ilgileniyor benim 1 eylülde okulum başlıyor 4 sene eğitim görmicem sadece 2 sene sonra diplomayı alıcam ve kısmet olursa ve puanımı yüksek tutarsam kreş öğretmeni olabilicem yardımcı olabildiysem sevinirim

mrbbu senın yazıldıgın yer acık lıse mı 1eylulde dersler baslıyo demıssın de cunku kayıtlar 26eylule kadar dıye bılıyorum ben ılden ıle degısıyomu acaba

Back