olması gereken 3 yıl...çünkü verilen eğitim çoçuk gelişimi eğitimi......acaba dersleri sıkıştırıp 2 senemi yaptılar....bu forumun başında ilgili konuyla ilgili link var..orda 3 sene yazıyor..ben halkeğitime sorduğumdada 3 sene dediler..yasakkelime
ama sadece meslek dersleri için 3 sene uzun zaman değilmi?biz çoğu dersi almıycaz.... her ilde farklı bir işlem mi yapıyorlar yaa.... hay Allah ım...
çiçekcim hala kararsızmısın..bir an önce halkeğitime gidip kayıt yaptırsana..belki sınıflar falan dolar açıkta kalma.:hooray:
hayırlısı olsun canım...
çiçekcim ben gittim fakat elimde belgelerim yoktu.sadece konuştum bilgi aldım.adamın dediği şuan üniversite öğrencilerini bile almıyoruz dedi. ki onlar mezun olmamışlar dolayısıyla lise mezunu sayılırlar. zaten benimde hevesim kaçtı bir öyle bir böyle. haa kayıt yapıyoruz deseler direk yaptırırım ama eski isteğim kalmadı. herşeyin hayırlısı be güzelim.insanın kısmetinde yoksa istersen dağları del yinede olmuyor
haftaiçi gündüz derslerin olması mantıken ters zaten.size bilgi veren kişi bence birşey bilmiyor.benim kardeşim çoçuk gelişimi bölümünde lisede okuyor..saat 4 de okuldan çıkıyorlar.ve kendi öğretmenleri haftasonu ders veriyor...yani hafta içi ile olsa 6 dan önce olmaz bence
kızlar acık liseden cocuk gelişimi bölümü için halk eğitime başvuruyonuz dimi yanlış anlamadım yani.bana kız meslek lisesinde adana bölgesinde telafi eğitiminin olduğunu ama benim sadece halk eğitimden acık liseden devam edebileceğimi söyledi.yanlış yolda değilim dimi..........
şunuda söylıyım benımde 2 diplomam var elimde 1 cisi fes olmuyor yani 2sinide kullana biliyorsun.. yaş sınırıda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?