- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Isle ilgili ama tam olarak durum ne bilmiyorum. Mesela yuvarlak cevaplar verseniz. Suan icin rafa kaldirdik, baska planlarim var. Ya da bana uymadi sozlesmedeki bir madde. Vs. Ya da is ile ilgili bir yatirim soz konusu ise ekonomi kotu suan mantikli gelmedi vs dersiniz. Tam detayli anlatmadiginiz icin cok birsey diyemiyorum.
Erteledik diyinPeki doğrudan sorduklarında yalan söylemeden nasıl atlatacağım insanları? İnanın hiçbir şey anlatmak istemiyorum ama yalan da söyleyemiyorum. Çok zorlanıyorum artık.
Selam veriyorsun borçlu çıkıyorsun. Tüm hayatını insanlara bildirme borcu.
Senin dayıngillerin iki bin on model bir doblosu vardı, eeee, üç sene önce satacaklardı, o iş ne oldu? Derdim bu arkadaşlar. Bundan kafayı yedim, dayımgillerin doblosu... İşte şimdi biliyorsunuz sorun ne. Söylememek için çok direnmiştim ama ilk sayfadaki forumdaşlarım konumu anlayamamışlar. O yüzden açıklamak zorunda kaldım...
Ben de tam tersine... iki saat sonra gerçekleşecek bir olayı bile anlatmam ya son anda bir aksilik çıkarsa diye. Ya da nazar değer falan...İnsanlar beni çok ölçülü ve mesafeli buluyor. Bazen çok iyi dursa da bazen insanlarla arama görünmez duvarlar örüyor. Bu kişilik meselesi yani çok odaklanmadıkça değişmezsin
Bazıları bunu yapar ama bazı insanlar cidden meraklı oluyor. Kötü niyetli olmasa da meraklılar yani... kendine telkin vermeni tavsiye ederim.Keşke ben de öyle olabilsem. Tam bir, ne şiş yansın ne kebap insanıyım. Kimseyi kırmayayım ama hayatımdan da burunlarını çeksinler artık, gibi..
Yapmaya nşyetlensipinşz bir şeyi, kendinize koyduğunuz bir hedefi vs başkalarına söylemek o şeyi yapma motivasyonunu düşürür psikolojik olarak...
Tabi konu ne bilmiyorum.
Kendini mi yapacaktınız bu şeyi?
Duyurduğum bir şeyin olmayacağına inanıyorum. O yüzden sonuç gelene kadar söylemem.
Olur da söylemişsem olmadıysa da iş durumuysa "nasip" der geçerim, gönül işiyse "kısmet" derim.
Laftan anlamaz biri hala deşiyorsa da onun rahatsız olacağı bir soru sorarım
Burada pek hazırcevapsınız gerçek hayatta da olmaya çalışın o zaman başınız böyle şeylerle pek ağrımazSoru cevaplamaktan vakit bulabilirsem, başkalarının sıkıntılarına odaklanmayı deneyeceğim. Sağlı sollu soru manyağı olunca tabi, apışıp kalıyorum. Biraz pratik yapmam lazım evde.
Bence mülakatla bir işe başvurdunuz ve elendiniz. Planlarınızı hicbir zaman kimseye söylemeyin olunca duysun şok olsun herkes. Olmayınca moral bozmak yerine olunca şok olsunlar
Bir yıldır büyük bir özlemle beklediğim, azimle çalıştığım bir durum bozuldu (gerçekleşmedi). Tanıyan herkes o iş ne oldu diye soruyor, yani herkese istemeden, olacak gibi duyurmuşuz (doğrudan soru sorulunca yalan söyleyemiyorum). Şimdi herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum.
Bazıları cevabımı bile kabul etmiyor, ısrarla "şimdi ne yapacaksın" diye yakama yapışanlar var. Kurtulamıyorum. Ayda bir yoklama çekiyorlar.
Sizde de etrafa duyurulan bir şeyin gerçekleşmemesi durumu oluyor mu? Çok canım sıkılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulunur?
En zoru; benim gibi heyecanlı birisi, çenesini tutmayı nasıl becerecek? Siz bu konude ne yapıyorsunuz?
Burada pek hazırcevapsınız gerçek hayatta da olmaya çalışın o zaman başınız böyle şeylerle pek ağrımaz
Açıklama yapmak zorunda mısınız olmadı nasip değilmiş bu kadar kime ne yani.. Mesela ben artık öyle yapıyorum örnek vereyim ablam eşinden ayrıldı annmlerle de kalmıyor ayrı bir evde taa ilkokul arkadaşım beni aramış hal hatır arasında ablan noldu kız hala tek mi oturuyor niye annele kalmıyorki diyor bende dedim ki evet tek ev arkadaşımı arıyorsun yani sanane arkadaşım kimene ..Peki doğrudan sorduklarında yalan söylemeden nasıl atlatacağım insanları? İnanın hiçbir şey anlatmak istemiyorum ama yalan da söyleyemiyorum. Çok zorlanıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?