- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi Feel Good Inc
Yok bir sitemimmmm hayatta herşey kısmet....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıklama yapmak zorunda mısınız olmadı nasip değilmiş bu kadar kime ne yani.. Mesela ben artık öyle yapıyorum örnek vereyim ablam eşinden ayrıldı annmlerle de kalmıyor ayrı bir evde taa ilkokul arkadaşım beni aramış hal hatır arasında ablan noldu kız hala tek mi oturuyor niye annele kalmıyorki diyor bende dedim ki evet tek ev arkadaşımı arıyorsun yani sanane arkadaşım kimene ..
Bence susmayın pat verin cevabını bakın konuşmaya devam edebiliyor mu .. Ben 7 yıllık evliyim eşimim akrabalarına hep ayıp olmasın itin hatrı yok sahibinin var diye diye sustum yeri grldi güldüm geçtim bir yıldırda hepsinin ağzını kapatıyorum oohh beee dedim yemin ederim rahatladım yani ☺susmayınyakın arkadaşımın babası ortamda beni üzmek için elinden geleni yaptı mesela. ne kadar üzücüymüş, o kadar emekler,beklentiler hep boşa gitmiş, ailem bunu haketmiyormuş, vs. normalde yaralı parmağa işediğini duymadığımız adam güya çok üzülmüş. ben o ortamda duygusallaşayım diye elinden geleni yaptı. inanın boğazım düğümlendi ama kendimi tuttum ve susmayı başardım.
Bence susmayın pat verin cevabını bakın konuşmaya devam edebiliyor mu .. Ben 7 yıllık evliyim eşimim akrabalarına hep ayıp olmasın itin hatrı yok sahibinin var diye diye sustum yeri grldi güldüm geçtim bir yıldırda hepsinin ağzını kapatıyorum oohh beee dedim yemin ederim rahatladım yani ☺susmayın
Böyle insanlardan ya uzak duracaksın ya da cevabını verip onları uzaklaştıracaksın yoksa üzülen sen olursun kendimden biliyorum kırılmasınlar küsmesinler aman üzmeyim diye diye kendim delirme noktasına gelmiştim şuan çok rahatımsesim içime kaçtı valla. sinirden ağlarım diye korktum ve sustum malesef.
Tek çaresi bir işi olmadan söylememek çatlasak da söylememek. Bazen de duyurulduğu için olmuyormuş gibime geliyor.Bir yıldır büyük bir özlemle beklediğim, azimle çalıştığım bir durum bozuldu (gerçekleşmedi). Tanıyan herkes o iş ne oldu diye soruyor, yani herkese istemeden, olacak gibi duyurmuşuz (doğrudan soru sorulunca yalan söyleyemiyorum). Şimdi herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum.
Bazıları cevabımı bile kabul etmiyor, ısrarla "şimdi ne yapacaksın" diye yakama yapışanlar var. Kurtulamıyorum. Ayda bir yoklama çekiyorlar.
Sizde de etrafa duyurulan bir şeyin gerçekleşmemesi durumu oluyor mu? Çok canım sıkılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulunur?
En zoru; benim gibi heyecanlı birisi, çenesini tutmayı nasıl becerecek? Siz bu konude ne yapıyorsunuz?
İnsan kırmamaya çalışınca kırılan kendi oluyor amakimsenin kalbini kırmamaya çalışıyorum. her zaman ilk aklıma gelenleri söylesem arkadaşım, dostum kalmaz herhalde. ama böyle de ben mutlu değilim malesef.
bir de beni üzen bir konu olunca, hazırcevaplık falan kalmıyor.