• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyurulan durumun gerçekleşmemesi ve baskı

Açıklama yapmak zorunda mısınız olmadı nasip değilmiş bu kadar kime ne yani.. Mesela ben artık öyle yapıyorum örnek vereyim ablam eşinden ayrıldı annmlerle de kalmıyor ayrı bir evde taa ilkokul arkadaşım beni aramış hal hatır arasında ablan noldu kız hala tek mi oturuyor niye annele kalmıyorki diyor bende dedim ki evet tek ev arkadaşımı arıyorsun yani sanane arkadaşım kimene ..

yakın arkadaşımın babası ortamda beni üzmek için elinden geleni yaptı mesela. ne kadar üzücüymüş, o kadar emekler,beklentiler hep boşa gitmiş, ailem bunu haketmiyormuş, vs. normalde yaralı parmağa işediğini duymadığımız, beni de zerre sevmeyen adam güya çok üzülmüş. ben o ortamda duygusallaşayım diye elinden geleni yaptı. inanın boğazım düğümlendi ama kendimi tuttum ve susmayı başardım. eve gidip sabaha kadar ağladım sonra. şeref yoksunu

yakın arkadaşımın babası ortamda beni üzmek için elinden geleni yaptı mesela. ne kadar üzücüymüş, o kadar emekler,beklentiler hep boşa gitmiş, ailem bunu haketmiyormuş, vs. normalde yaralı parmağa işediğini duymadığımız adam güya çok üzülmüş. ben o ortamda duygusallaşayım diye elinden geleni yaptı. inanın boğazım düğümlendi ama kendimi tuttum ve susmayı başardım.
Bence susmayın pat verin cevabını bakın konuşmaya devam edebiliyor mu .. Ben 7 yıllık evliyim eşimim akrabalarına hep ayıp olmasın itin hatrı yok sahibinin var diye diye sustum yeri grldi güldüm geçtim bir yıldırda hepsinin ağzını kapatıyorum oohh beee dedim yemin ederim rahatladım yani ☺susmayın 😂

Bence susmayın pat verin cevabını bakın konuşmaya devam edebiliyor mu .. Ben 7 yıllık evliyim eşimim akrabalarına hep ayıp olmasın itin hatrı yok sahibinin var diye diye sustum yeri grldi güldüm geçtim bir yıldırda hepsinin ağzını kapatıyorum oohh beee dedim yemin ederim rahatladım yani ☺susmayın 😂

sesim içime kaçtı valla. sinirden ağlarım diye korktum ve sustum malesef.

sesim içime kaçtı valla. sinirden ağlarım diye korktum ve sustum malesef.
Böyle insanlardan ya uzak duracaksın ya da cevabını verip onları uzaklaştıracaksın yoksa üzülen sen olursun kendimden biliyorum kırılmasınlar küsmesinler aman üzmeyim diye diye kendim delirme noktasına gelmiştim şuan çok rahatım

Bende yapacağım iyi birşeyi birine söylesem kesin olmuyor.insanlarda kötü enerji ve nefis var,nazarada çok inanıyorum.Son 2 yıldır almak istediğim parası bile hazır olan birşeyi alamıyorum.O kadar enteresan şeyler oluyorki şaka gibi ve engel oluyor.O kadarda basit birşey oysaki.Artık kendi aileme bile söylemeyi düşünmüyorum hiçbirşeyi.Çünkü malesef bizmkiler iyi niyetinden ve boş boğazlığından bir yerde yuppiyayyede şunu alacak bunu yapacak diye bahsediyor.Sonra alaksız biri gelip aa şunu alacakmışsın aldınmı diyor ben apışıp kalıyorum.Bundan sonra bende yapcam etcem ondan sonra bir ikinci,üçüncü kişiye söyleyeceğim

Bir yıldır büyük bir özlemle beklediğim, azimle çalıştığım bir durum bozuldu (gerçekleşmedi). Tanıyan herkes o iş ne oldu diye soruyor, yani herkese istemeden, olacak gibi duyurmuşuz (doğrudan soru sorulunca yalan söyleyemiyorum). Şimdi herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum.:olamaz:
Bazıları cevabımı bile kabul etmiyor, ısrarla "şimdi ne yapacaksın" diye yakama yapışanlar var. Kurtulamıyorum. Ayda bir yoklama çekiyorlar. 😥

Sizde de etrafa duyurulan bir şeyin gerçekleşmemesi durumu oluyor mu? Çok canım sıkılıyor. Bu durumdan nasıl kurtulunur?

En zoru; benim gibi heyecanlı birisi, çenesini tutmayı nasıl becerecek? Siz bu konude ne yapıyorsunuz?😞
Tek çaresi bir işi olmadan söylememek çatlasak da söylememek. Bazen de duyurulduğu için olmuyormuş gibime geliyor.

Ben bu konuda enerjiye cok inaniyorum. O yuzden herkese soylememek gerek. Kimisi art niyetle bakiyor insanin enerjisini sömürüyor olacağı varsa da olmuyor.
Biraz o heyecanla saklamak zor ama mümkün mertebe paylaşamaya alışın derim

Bende bebek yapcaksiniz bunu duyurdunuz boyle bi isteğinizin oldugunu soylediniz bi turlu tutmayincada her ay soruyalar demek istediniz sandim😊😊😊

Back