Duyuru:4. Hayvan Temali Makyaj Yarismasina Sizde Katilin

kiz yarisma boyunca nerdeydin allah seni,
bu sefer de kacilip kacarsan katilmak yok sana :))))
saka saka tabii katilabilrsin bekleriz kesinlikle...

tamam denemeni yap at sen bize, biz bise demeden de silme:dilcikar:
belki sen begenmezsin biz begeniriz yerimseniben

tmm tatlim silmem daha dogrusu cekerim:smiley-cool:
benim hayvanim ama cok basit olacak neyse benim icin önemli olan katilmak eglenmek Şeniz

kızçelerimm bugünn foto makinasıı aldımm belkim yarışmaya katılırımmm öpüorum hepinizii

ben yaptimmmmm
birazdan tatlima gönderecem
gerci begenmedim ama olsun maksat makara olsun

eline sağlık hulicim
yaa ben teknologunkini göedüm de vazgeçtimm ben öle şeyler yapamamkiiiiiiii

eline sağlık hulicim
yaa ben teknologunkini göedüm de vazgeçtimm ben öle şeyler yapamamkiiiiiiii

bende vazgectim di yinede katildim öylesine, diger lerinin makyajina su dökememki bende teknolog olsun süper yapmisti biri daha deneme yapti süperdi benimki uyduruk bise yoldu ama olsun:teytey:

ne demek canım herkesinn yeri burasıı daha önceden katılmamakla ayıp ettin :)reca ederikk:)

Kübüm hoşgeldin bidenem Şeniz
Bugün ikna ettim seni katılmak için sonunda :teytey:

Yeğeninden vakit bulursan normal makyaj yapıpta ekleyver kısszemuszemus

Hulim meraklımmm çok tşkler canlarım arkadaşıma güzel yaklaşımınız içinnn opuyorumnanaktan

:jeyyar:
Kübüm hoşgeldin bidenem Şeniz
Bugün ikna ettim seni katılmak için sonunda :teytey:

Yeğeninden vakit bulursan normal makyaj yapıpta ekleyver kısszemuszemus

Hulim meraklımmm çok tşkler canlarım arkadaşıma güzel yaklaşımınız içinnn opuyorumnanaktan

ne demek canımm o da bizdennn aşk olsun sende katılıon di mi kedimm ya senin yapcağın hayvan aslında belliiiiiiiii zatenn anladın sen onuuulülülülülülükaydirigubbakcemile3Şeniz:jeyyar::jeyyar:sengözlerimebaksanab

bende heyvan bulmaya çalışıorummmm emmee karra vermedüm özelden yardımcı olsana banaa kedim

:jeyyar:

ne demek canımm o da bizdennn aşk olsun sende katılıon di mi kedimm ya senin yapcağın hayvan aslında belliiiiiiiii zatenn anladın sen onuuulülülülülülükaydirigubbakcemile3Şeniz:jeyyar::jeyyar:sengözlerimebaksanab

Kedi olabülüüü :jeyyar:

X