hayvan makyajı hee...peki hiç yapan oldu mu bakayım örnek alayım kendıme, küçük eklemelerle benden muhteşem bir suaygırı olur. bu yarışmada rakip tanımam valla.
canlar ben yatmayaaa, aaaa olmaski ama 00.00 ı bekledik ama yook, neyse sağlık olsun canlar ama bidakine kurallar kesin olsun yanee..
bebem davetiyeye ne gerek,
yerimiz belli insan cikar cikar gelir deel milülülülülülü
Aradım şimdi ama ulaşılamıyor :gitme:
mafoldumbenyaa tadlimm yapmış olabilirr amaa bu saate bırakılmazki hiç mi internet kafe yok arkadaşı yokk vs vs vs. yaniiii:1no2::1closedeyes::umursamaz:
Ay ben de geliyom o zaman zemuszemus
canım öyle deme
yoldalar şu anda, evinde değil ki
yok hacerim anlatamadımm günlerr önceden yapmış diosunuz yaa o zman bi internet kafeden ya da ne biliyim neti olan bi arkdaşı vs.birinden yükleseydi.tatilde miydi nerdeydii anlamadımkii kaç gündür evinde yok muydu da eve yeni geelio nerde yoldaa:uhm:
yok hacerim anlatamadımm günlerr önceden yapmış diosunuz yaa o zman bi internet kafeden ya da ne biliyim neti olan bi arkdaşı vs.birinden yükleseydi.tatilde miydi nerdeydii anlamadımkii kaç gündür evinde yok muydu da eve yeni geelio nerde yoldaa:uhm:
nannn manyaak kedii hanii se yapıp yollamadınn mıııııııııııııııııııııkaydirigubbakcemileklava::tomato:çabukk yapp gell 1 e kdarrr çabukk gözüme gözükme yapana kdarrr:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?