Duygusallık ve alınganlık

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
merhaba arkadaşlar. ben çok alıngan bir insanım bu nedenle hayatımda sorunlar yaşıyorum. artık neye alınmamam gerektiğini anlayamıyorum. annem de her şeyi abarttığımı söylüyor. bu duruma çok üzülüyorum. annem ve babam çok sevip sarılan yapıda değiller bunu yüzlerine de söyleyince sinirleniyorlar ve inadına yapmıyorlar. sizce ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum...

canim kac yasindasin? bende cok alingandim.
hala biraz var ama eskisi kadar degil. zaman gectikce birseyler yasadikca insan alisiyor..
Duygusallik baska birsey ondan zarar gelmez birak o kalsin

25 yaşındayım. bu alınganlık artık bana zarar veriyor. annem her şeyi abarttığımı söylüyor ama hiç bana göre davranmıyorlar...

25 yaşındayım. bu alınganlık artık bana zarar veriyor. annem her şeyi abarttığımı söylüyor ama hiç bana göre davranmıyorlar...

hmm benden büyüksün.. haklisin alinganlikla en çok yendi zarar görüyo insan, klabi kiriliyo, hayat byle çekilmez hale geliyo.
sen güzelce uyardigin halde dinlemiyorlarsa artik takmayacaksin demektir
La Tahzen (üzülme) diye bi kitap var türkçe tercümesi de var onu okumani tavsiye ederim. insan oyle alinganlik yuzunden aglayarak kuserek gecirdigi zamanlara aciyo.
bu tarz kitaplar okuyabilirsin. dikkatini baska seylere ver hobi fln bi ugrasin olsun kafan dagilir.
olmadi psikolojik yardim alirsin cnm :))

unutma sen degerlisin herkesten önce kendini düsünmelisin , hep baskalari baskalri nereye kadar. biz baskalarini dusunuyoruz kimse bizi dusunmuyo yok öylee

çok çok saol canım saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…