- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Gidecegim ama bu konuyu bu sekilde anlatayim mi bilemedimBir uzman yardımı alın anksiyete insanın hayat kalitesini ciddi düşüren bir rahatsızlık. Biriyle ilişki kurarak kaygı krizlerini ertelemek size uzun vadede daha da zarar verir sorunları halı altına süpüremezsiniz. Ayrıca topaç gibi sağlıklı bir ruj halinde olsanız bile bu adam yaramaz. Sizi cinsel anlamda kullanmaya meyilli istediğini elde ederse siz hırpalanacaksınız edemezse sizle iletişimi kesecek gene olan size olacak. Psikolog psikiyatrist bir uzmanla görüşün
Bilgileri dogruladim da o yüzden.Sadece internetten konustugun insanin ailesi hakkinda verdigi bilgilerin dogrulugu ne malum yahu...
Sen alinma diye asgari ucret demis ama kesin fazla aliyordur filan nereden biliyorsun? Cok abartip kendinizi kaptirmissiniz. Insan arkadas bile olsa 1 senede illaki 1 kere gorusur. Sanal hoşlanma, sanal sex yapacak durumdasiniz ama yuzyuze gelemiyorsunuz. Bu adam anca sizi uzer haberinjz olsun.
Hayir kullanmiyorumDaha öğrencisiniz diye hatırlıyorum eski konularınızdan. 10 yaş büyük biriyle görüşmeniz bence uygun değil. Yüzyüze de değil, sanaldan görüşüyorsunuz. Zaten kaygı bozukluğunuz var. Manipülatif davranıyorsa ayırt edemezsiniz.
Kaygı bozukluğu İçin ilaç kullanıyor musunuz?
Cunku dusundugumde bile kaygi seviyem artiyorNeden yüz yüze hiç görüsmediniz?
Uzman yardımı alın mutlaka.Hayir kullanmiyorum
O zaman kesinlikle uzman desteği almalısınızCunku dusundugumde bile kaygi seviyem artiyor
Haklisiniz ben de bazi yerlede manipülatif davrandigini seziyorum.Daha öğrencisiniz diye hatırlıyorum eski konularınızdan. 10 yaş büyük biriyle görüşmeniz bence uygun değil. Yüzyüze de değil, sanaldan görüşüyorsunuz. Zaten kaygı bozukluğunuz var. Manipülatif davranıyorsa ayırt edemezsiniz.
Kaygı bozukluğu İçin ilaç kullanıyor musunuz?
Ne istiyorsan neyden huzursuzsan anlat o da zaten sorularıyla seni sorunun esas kaynağına yönlendirecektir.Gidecegim ama bu konuyu bu sekilde anlatayim mi bilemedim
Teşekkür ederim :)Ne istiyorsan neyden huzursuzsan anlat o da zaten sorularıyla seni sorunun esas kaynağına yönlendirecektir.
Birden olmak zorunda bence. Diğer türlü kopamazsınız. Bu süreçte uzman yardımı alsanız daha kolay olur.Haklisiniz ben de bazi yerlede manipülatif davrandigini seziyorum.
Ne yapmaliyim peki birden kopmak cok yaralsr beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?