Duygusal olarak mahvolmak

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba hanımlar
Duygusal olarak iyi degilim ve paylasmak istiyorum
Kalbim çok kotu şuan. Anksiyetem var ve moral bozuklugundan bittim.

Neler hissettigimi kisaca anlatmaya çalışacağım. Uykularim kaçıyor uyuyamiyorum.
Ben yaklasik bir seneeyi askin bir zamandir biriyle konusuyorum. Basta normal konusmaya basladik. Genelde dertlesirdik. Daha sonra ozel konular vs derken daha da ilerledi tabi. Her zaman seviyeli olarak konustuk.
Onun kaygi ve panik atak sorunu vardi.
Benimde ilgim oldugu icin okudugum seylerden falan bahsederdim hep. Bir gunde 5-6 kere uzun uzun konusuyorduk. Sabah uyandiktsn gece yatana kadar.
Bir sene bu sekilde gecti. Arada konusmadigimiz zamanlar olduğu zaman ben asiro bir kaygi yapiyordum. Ve bana benden hoslandigini soylemisti zamanla. Ben de hic olmayacagini dusunuyordum. Ben birisinin benimle olabilecegini dusunmuyorum. Cok moralim bozuk olur genelde. Neyse biz hep dertlestik ben ise girfim okurken destekledi aradi sordu hep.
Yaz tatilinde ise girdim ve fabrikada işçi olarak calistim.
Ama ben daha ise basvururken kafaya takmaya basladim. Onun ailesi bizimkilerden cok farkli. Nasil anlatsam bilmiyorum ama arada ekonomik, kültürel vs bir cok alanda farkliliklar var kat kat iyiler yani.
Çünkü beni birinin para lafi yapmasi cok bozar ovunmesi vs
Bu kisi bunu bildigi icin bana aldigi maasi bile asgarî ucret dedi halbuki sanmiyorum yani.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben uzaklaştım cunku kendimi cokcezik hissettim onun yanında.
Konusmayi cok istesem de kendime hakim oldum.
O da ben fabrikads çalıştım diye uzak gibi gelmisti bana. Neyse bir ara hic arayip sormadı bildiğiniz haber alamiyorum. Kizginlikla ve alinganlikla konusurken abarttim tabi.
Dedim ki benimle konusmak zorunda değilsin biri varsa boyle yapmani istemiyorum soylemen yeterli bende uzulmemis olurum. Yok biri diye defalarca söyledi. Ve sonra yine yakınlaştık. Bir kac gün. Vee sanal olarsk cinsellik konuştuk. Bildiginiz sanak sex yaptik resmen. Daha sonrs uzaklasti gibi grldi bana. Ve komlnustum yine bir sey mi var diye. Bu kisi benden 10 yas büyük. Yok dedi icime kapaniyorum sıkıntılarimi biliyorsun senle alakali degil vs dedi. Tamam dedim. Ve biraz konustuktan sonra sex konusu acildi ve ben bir daha bu konunun acilmamasini istedigimi mutsuz olduğumu kaygilandigimi vs soyledim. Tamam senin uzulmeni istemem. Sen kotu hissedersin diye ben kötü hissederim vs dedi..ve bi dk sonrs uykum gelfi ben uyuyacagim dedi. Sen de kafaya takma oyle mi böyle mi diye dedi. Senin hakkimda kotu düşünmuyorum vs dedi.

Daha somra ben yolculik yapacaktim.ve beni yalniz birakmadi aradi mesaj atti vs.
O da diyor ki, ben senin uzaklastigini hissediyorum. Hic sen bana yakinlasmsdin ki vs diyor.
Suan da hergun beni arasa da samimi hissedemiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum
Yapayalniz
Sadece paylasmak istedim.cunki cok bunalmistim

Bir uzman yardımı alın anksiyete insanın hayat kalitesini ciddi düşüren bir rahatsızlık. Biriyle ilişki kurarak kaygı krizlerini ertelemek size uzun vadede daha da zarar verir sorunları halı altına süpüremezsiniz. Ayrıca topaç gibi sağlıklı bir ruj halinde olsanız bile bu adam yaramaz. Sizi cinsel anlamda kullanmaya meyilli istediğini elde ederse siz hırpalanacaksınız edemezse sizle iletişimi kesecek gene olan size olacak. Psikolog psikiyatrist bir uzmanla görüşün

Sadece internetten konustugun insanin ailesi hakkinda verdigi bilgilerin dogrulugu ne malum yahu...
Sen alinma diye asgari ucret demis ama kesin fazla aliyordur filan nereden biliyorsun? Cok abartip kendinizi kaptirmissiniz. Insan arkadas bile olsa 1 senede illaki 1 kere gorusur. Sanal hoşlanma, sanal sex yapacak durumdasiniz ama yuzyuze gelemiyorsunuz. Bu adam anca sizi uzer haberinjz olsun.

Bir uzman yardımı alın anksiyete insanın hayat kalitesini ciddi düşüren bir rahatsızlık. Biriyle ilişki kurarak kaygı krizlerini ertelemek size uzun vadede daha da zarar verir sorunları halı altına süpüremezsiniz. Ayrıca topaç gibi sağlıklı bir ruj halinde olsanız bile bu adam yaramaz. Sizi cinsel anlamda kullanmaya meyilli istediğini elde ederse siz hırpalanacaksınız edemezse sizle iletişimi kesecek gene olan size olacak. Psikolog psikiyatrist bir uzmanla görüşün
Gidecegim ama bu konuyu bu sekilde anlatayim mi bilemedim

Daha öğrencisiniz diye hatırlıyorum eski konularınızdan. 10 yaş büyük biriyle görüşmeniz bence uygun değil. Yüzyüze de değil, sanaldan görüşüyorsunuz. Zaten kaygı bozukluğunuz var. Manipülatif davranıyorsa ayırt edemezsiniz.
Kaygı bozukluğu İçin ilaç kullanıyor musunuz?

Sadece internetten konustugun insanin ailesi hakkinda verdigi bilgilerin dogrulugu ne malum yahu...
Sen alinma diye asgari ucret demis ama kesin fazla aliyordur filan nereden biliyorsun? Cok abartip kendinizi kaptirmissiniz. Insan arkadas bile olsa 1 senede illaki 1 kere gorusur. Sanal hoşlanma, sanal sex yapacak durumdasiniz ama yuzyuze gelemiyorsunuz. Bu adam anca sizi uzer haberinjz olsun.
Bilgileri dogruladim da o yüzden.
Haklısınız
Ne yapmaliyim peki birde kopmak da beni cok yaralayacak

Daha öğrencisiniz diye hatırlıyorum eski konularınızdan. 10 yaş büyük biriyle görüşmeniz bence uygun değil. Yüzyüze de değil, sanaldan görüşüyorsunuz. Zaten kaygı bozukluğunuz var. Manipülatif davranıyorsa ayırt edemezsiniz.
Hayir kullanmiyorum

Haklisiniz ben de bazi yerlede manipülatif davrandigini seziyorum.
Ne yapmaliyim peki birden kopmak cok yaralsr beni

Back