duygusal erkek

kadersizsanssz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
417
600
23
28
sizce bir erkeğin fazla duygusal olması itici midir? şu an konuştuğum biri var ve biraz duygusal bana biraz itici geliyor galiba karşımda biraz daha güçlü duran bir erkek görmek istiyorum. bu kişi de bana değer veriyor aslında ama ne yapacağımı şaşırdım. şimdi onunla konuşmayı bitirsem bir daha nasıl birini bulurum düşüncesi de var. sizce ne yapmalıyım zaman geçtikçe bu duygusallığı geçer mi

Bugün aşkından ölen adamın yarın tepesi atar, bir anda yere çakılırsın. Duygusallığı sadece gönül ilişkisi olarak değil, genel düşün. Sevince tam sever, nefretleri de bir o kadar keskin olur. Mantık her zaman iyidir.

mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Bana çok tatlı ve içten gelen şeyler mesela ben olsam problem olarak görmezdim tabi kişiden kişiye değişir

Bugün aşkından ölen adamın yarın tepesi atar, bir anda yere çakılırsın. Duygusallığı sadece gönül ilişkisi olarak değil, genel düşün. Sevince tam sever, nefretleri de bir o kadar keskin olur. Mantık her zaman iyidir.
haklısınız ben de böyle düşünüyorum ya da gerçek kişiliği bu değil de etkilemek için mi yapıyor onu da bilmiyorum

bende mi bir anormallik var diye düşündüm de genelde kaba erkekler sevilmez ya
Kaba olmasın tabi ama erkekler duygusal olarak ve fiziksel olarak kadınlardan güçlü yaratılmışlardır ben de karşımda beni her iki anlamda da koruyacak bir erkek ararım şerefsiz bir erkekten daha itici bulduğum bir şey varsa o da pisirik erkektir eril bir enerjisi olsun ki sizi ceksin

haklısınız ben de böyle düşünüyorum ya da gerçek kişiliği bu değil de etkilemek için mi yapıyor onu da bilmiyorum
Ben kadınları da anlamıyorum, bir gün dövüşüyorlar, öbür gün can ciğer kuzu sarması. 🙃 Erkek versiyonunu heç çekemem.

Kaba olmasın tabi ama erkekler duygusal olarak ve fiziksel olarak kadınlardan güçlü yaratılmışlardır ben de karşımda beni her iki anlamda da koruyacak bir erkek ararım şerefsiz bir erkekten daha itici bulduğum bir şey varsa o da pisirik erkektir eril bir enerjisi olsun ki sizi ceksin
işte o eril enerjisi olanların da aklı fikri cinsellikte oluyor yoksa ben de karşımda benden daha duygusal bir erkek istemem ama durum böyle maalesef

Back
X