- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
-
- Konu Sahibi Miss.Heraa
sosyal bi sitede mesajını yakaladım o gün tanıstıgı kıza ondan cok hoslandıgını benim cok iyi bir insan oldugumu aralarında gecenleri hic unutmucagini aklınında kızda kaldıgını ama beni de bırakmıcagını iceren bi mesaj atmış
Hayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.bayağı aldatılmışsınız da neye istinaden barıştınız yani size güven veren neler söylemiş olabilir ki
Ya telefonla aradıgımda utanmadan bide bana günaydın sevgilim diye açtı bi başladım ne küfrettim ne saygısız bi laf söyledim ama öyle bi konuştum ki cidden su an bile düşününce sinirim tepeme cıkıyor. sonraki günlerde de kafasına kaktım zaten yaptıklarını öyle hemen barısmadım ama beni su an gurursuz salak bi kız olarak görüyodur kesin ne güzel kandırdım diyodur öyle bi ders vermek istiyrum ki bidaa ömrü boyunca kimseye yapamasın bunu.. tek gecelik bişi yaşasa belki alkol diyebilirdim ma mesaj atmasının acıklaması olamaz ne yazık kiÇok merak ettim ne dedin?
genellemiyim ama arkadaslarımdan hangisi böyle intikam almaya çalışsa yeniden ilişkiye devam etti intikam falan unutuldu senin de hala aklının bu kişide oldugunu dusunuyorum ama aldatm akonusuna gelirsek sevgilisi olan bi insan neden baskasıyla tanısma ihtiyacı hisseder üstelik çok hoşlandım bla bla mesajı atıp elin kızının aklına kendini düşürmeye çalışır bi tarafta dursun diye. bence alabilceğin en iyi intikam barışmamak insan yerine koymamak olurduHayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.
KIZLAr hepiniz cok haklısınız ama benim niyetim devam etmek güzel bi ilişki yasamak degil intikam almak istiyorum isin dogrusu siz olsanız nasıl bişey yapardınız?
Hayatında ilk defa böyle bişey yasadıgını bidaa ben yokken bu kadar icmicegini cok büyük yeminler etti kızı bidaa görmücem bile hatırlamıyorum nasıl yaptım bende bilmiyorum güven bana tekrardan son bi sans falan o kadar cok şey söyledi ki siirler sözler yolluyo bende öyle olunca barıstım.
KIZLAr hepiniz cok haklısınız ama benim niyetim devam etmek güzel bi ilişki yasamak degil intikam almak istiyorum isin dogrusu siz olsanız nasıl bişey yapardınız?