Maşallah cnm çok güzel bir gelin olmuşsun
Ömür boyu mutluluklar dilerim...
gelinliginle her seyinle çok güzel olmussun
ben yeni katıldı aranıza ne sözluyum ne evli ne de aday var ortada:))))
rabbim mutllulğunuzu daim etsinnnn
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Mutluluklar canım çok güsel olmuşsun
tebrik ederim...her zaman mutlu olun inşallah...
maşaşllhhh cok güze olmsuun canım rabbbim bi ömür yüzünü güldürsünn
Mutluluklar dilerim.Özelliklede kına gecesi kıyafetlerinizi çok beğendim.
Çok güzel bir gelin olmuşsunuz, tebrik ederim ayrıca :) Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Allah bir ömür mutlu etsin canım.Allah nazarlardan saklasın.Maaşallah
bir ömür boyu mutlu olun inş cnm..çok yakışmışsınız birbirinize..
Allah bit ömür mutlu etsin. basliga cok güldüm. inanmasan da evlendin:))) haklisin insan 1 aydan sonra anlamaya basliyor
tebrikler canım çok güzel olmuşsun,ömür boyu mutluluklar dlerim
Allah bir yastıkta kocatsın... Çok güzel bir gelin olmuşsun.. :)
Maşallah çok tatlı ve çok güzel olmuşsunuz, Her şey çok güzel görünüyor, yapılan şaka da tatlı bir anı olmuş, balayına gittiğiniz yer de hoşmuş.Allah mutlu mesut etsin.
çokk güzel bi gelin olmuşsun ,sende kokoş gelinlerdensin..mutluluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan
darısı basımıza canım ne guzel olmussun dugunde,esınle bır omur boyu mutluluklar dılerım.
maaşallah her şey harika görünüyor.
çok güzel olmuşsun, birbirinize çok yakışmışsınız
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
çok güzel olmuşsun hayırı olsun mutlu mesut yaşayın bir ömür boyu
maşallah çok güzelsiniz. herşeyiniz ayrı güzel. ben en çok nişandaki kıyafet ve saçınızı beğendim. Allah mesut etsin
:) Teşekkürler. Balayını Ağva da geçirdik. Temiz havası, sakin, şirin bir yerdi. Memnun kaldık. Sakinliktem hoşlananlara tavsiye edilirolumunekankayizsmileMasallah masallah masallah, cok güzel olmussunuz... allah ömür boyu mutlu etsin sizi...
balayiniz da muhtesem görünüyor, SAAKIIn biyere benziyor, neresi orasi acaba sorabilirmiyim?
banada bir fikir olur da
Canım ya çok güzel olmuşsun maşallah
Mutluluklar
Çok güzel olmuşsun,Allah mutlu etsin :))
Allah mutlu etsin :)
Alışırsın umarım evliliğe, ailenden ayrı kalmaya :)
çok güzel bir gelin olmuşsun .......mutluluklar....!
Allah mesut etsin.Çok güzel olmuşsun.Tebrik ediyorum.
maşallah canım cok harika olmuşun
tebrikler mutlulugunuz daim olsun a.s.
Seçilim canım arkadaşım çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktanayyyyyyyyyyy canım benim yaaaa prensesler gibi olmuşsun maşallah benim biricik arkadaşıma allah bi yastıkta kocatsın işallah bir ömür boyunca hep yüzünüz güler ayhhhhh maşallah canıma benimmmm:asigim: :teytey: :teytey: :teytey:
Çok teşekkür ederim speedy. Zamanla alışacağız artık. En kısa zaman da senin de düğününü görürüz inşallah.Mutluluklar...a.s.DUYGU canım çok güzel olmuuşssunuz ikinizde maşallah
eee annende emin ol sen mutlu oldukça mutlu olacaktır birAZ için buruk olacak sonra inşallah düzelirsiniz
Alllah ömrünüzü huzur ve mutluluk içinde geçmesini nasip etsin
Canımm teşekkür ederimopuyorumnanaktanduygucum maşaallah.
Allah bir ömür mutlu etsin sizi.
nişanda saçlarının rengi sarı mıydı?
o rengi daha çok sevmiştim:kedi:
ama böledegüsel saçlarınn :)
Duygucum çok tatlı olmuşsun çok yakışmış bu arada rica etsem kınada giydiğin mor kıyafetinin tamamını koyabilir misin?altını çok merak ettim de bilmiyorumkismile
Sen bizim biricik bebeğimizsin ve fotoğraflardan da görüldüğü üzere taş bebek gibisin.
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve size birlikte yaşlanmayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim:)
Şu an işteyim mevcut resimlerimin içinde yok. Ama akşam evden bulup koyabilirim. En kısa zamanda sizin için ekleyeceğim.opuyorumnanaktan
Bu arada ikinci mesajınızda balayını geçirdiğimiz yeri sormuşsunuz.
İstanbul Ağva daydık. Orada güzel oteller var. Özelden otelin ismini yazarım size.
Sevgilera.s.
Teşekkürlera.s.gelinliğinize bayıldım,size de çok yakışmış..mutluluklar..
Çok teşekkür ederima.s. Balayını İstanbul/Ağva da geçirdik:)güzel bir gelin olmuşsunzu allah mutluluğunuzu bozmasın balayına gittiğiniz yer neresi çok güzel türkiyedemi merak ettim manzara falan süper
Çok ama çok güzel olmuşsun canım,
gelinliğin, saçın, makjayın hepsi harika olmuş.
Ömür boyu mutluluklar dilerim,
Allah bir yastıkta kocatsın
çok güzel olmuşsun canım allah mutluluğunu daim etsin
Ama ama...
Çok güzel olmuşsun
Maaşallah a.s.
İnşallah bir ömür boyu çok ama çok mutlu olursunuz :asigim:
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Sevgilera.s.Allah bi yastıkta kocatsın sizi inşallah çok mutlu olun tebrik ederim
Tesadüfün böylesi:) Çok teşekkür ederim. Size de mutluluklar. Herşey gönlünüzce olsuna.s.aynı gün aynı heyecanları aynı buruklugu sevinci yaşamışız.ben de 6 haziranda evlendim ve tek çocugum...
çok gzel bir gelin olmussun balayı resimleri de çok güzel..ömür boyu mutluluklar dilerim.
Çok güzel olmuşsun canım özellikle saçına taktığın o süse bayıldım. Gelinliğin daha sade olsaydı daha iyi dururdu aslında gelinlik şatafatlı saçındaki çok süslü olmuş ama sen çok güzel olmuşsun balayı resimlerindende en son yüzünün olduğu fotoğrafı çok beğendim çok doğal çok hoş çıkmış. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Çok teşekkür ederim:kedi:Maşallah...Bu kadar mı güzel olunur...Çok tatlı olmuşsun canım..Çok yakışmışsınız..Allah mutluluğunuzu daim etsin
çok guzel olmuussunn duygu
zaten kendı dogal halınde cok guzel ama gelınlık cok yakısmıs
mutluluklar
Teşekkür ederim.a.s..
Coook güzelsin canim, cok yakismissiniz
Allah ömür boyu mutluluk nasib etsin!!!
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim:) Zamanla alışılacak. Sizde yeni evlisiniz. Mutluluğunuz daim olur inşallah. Sevgilera.s.bende 2 aylık evliymm halen bende inanamıyorm uzun süren birliktelikten sonra evlenince inanamıyo insan halen eşimle birbirimize biz gerçekten evlendikmi die soruyoruz Rabbiimm mutluluğunuzu daim etsn hep mutlu olunnn..
Teşekkürlera.s.Allah mutlulugunu daim etsin...
tebrikler...
Teşekkürlera.s.tebrik edrimm senii..yan tokalrına bayılldımmmma.s.
Amin.. İçten dilekleriniz için teşekkürler. Sevgilera.s.gerçekten tek kelimeyle muhteşem bir ömür boyu mutluluklar Allah bir yastıkta kocatsın sevgi ve muhabbetiniz daim olsun...
Teşekkürlera.s.allah mutluluğunuzu daim etsin.çok güzel görünüyorsunuz
Teşekkürlera.s.Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?