Duygum'un Çeyiz Topiği

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Kuzular çeyizimi en güncel haliyle paylaşıyorum. Asker yolu beklerken çeyiz yapmak şafak attırıyor :52::52:

Hadi bismillahirrahmanirrahim..:nazar::nazar:

js90j.jpg

Son düzenleme:
herseyın cok gusel canım allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın

tşk ederim cnm henüz yolun çok başındayım umarım sonunu getirebilirim. çeyiz al al bitmeyen bişey çünkü:44:

tşk ederim cnm henüz yolun çok başındayım umarım sonunu getirebilirim. çeyiz al al bitmeyen bişey çünkü:44:

bende senın gıbıyım canım...banada sankı hıc sonu gelmıcekmıs gıbı gelıyo ınsallah bıttıgı gunlerıde gorucez.

hepsi çok güzel güle güle kullan ta çelik çeyiz setin lila renklimi.aldın.

Allah ii günlerde kullanmayı naip etsin insallah tatlım:)):nazar:

tşk ederim cnm evet lila - mor tonlarını çok sevdiğim için öyle aldım.:5: kötü mü:5::5:

tşk ederim tatlım cümlemize inş. cnm inş..

aaaa aşk olsun yani bir mor seven biri olarak tabiki hayır..çok güzel olduğu sordum şekerim benimkilerde mor çünki:80:

güle güle iyi günlerde kullan aldıklarını arkadaşım.

istanbul desenli takımı nerden aldın acaba canım tam bir istanbul aşığı olarak bitttttimmmmm :69:

bende mor ve lila renklerini cok severim hepsini güle güle kullan canım çok şeker le ve güzeller:66:

güle güle kullan canım çeyizlerini:nazar: mutfak saatini nerden aldın acaba??

tşk ederim tatlım:38: saatimi netteucuzluk sitesinden aldım cnm çokda uygun fiyatı :) markası galaxy öyle aratınca bulursun:21:

istanbul desenli takımı nerden aldın acaba canım tam bir istanbul aşığı olarak bitttttimmmmm :69:

cnm bende çok beğenerek aldım o nevresim takımımı. markafoniden almıştım. çokda şık bir kapta geldi. kumaşı saten çok güzel. iyigeceleristanbul.com markasının online sitesi :34:

hepsi çok güzel canım :) iyi günlerde kullanırsın inş.:71:

saol tatlımm:emir_bebek:

bende mor ve lila renklerini cok severim hepsini güle güle kullan canım çok şeker le ve güzeller:66:

tşk ederim cnmm zevklerimiz uyuşuyor desene:3:

yeni topic hayırlı olsn slicer güzeliiii:69::69::69:
hepsini mutlu mutlu günlerde kullan inş:21::71:
dediğin gibi çeyiz olayı hiç bitmio ama bitince de bi anlamı kalmıcakki o yapılan alışveriş duygusunun verdiği mutluluğun, hiç bitmesin hiç bitmesinnnnnnn:69::69::69:

yeni topic hayırlı olsn slicer güzeliiii:69::69::69:
hepsini mutlu mutlu günlerde kullan inş:21::71:
dediğin gibi çeyiz olayı hiç bitmio ama bitince de bi anlamı kalmıcakki o yapılan alışveriş duygusunun verdiği mutluluğun, hiç bitmesin hiç bitmesinnnnnnn:69::69::69:

yaaa benim slicer güzelimmm topiğimi ziyarete mi gelmişş:52::52::52::52:

çok tşk ederim tatlımm işn hepimiz ağız tadıyla kullanırız aldıklarımızı. baktım baya baya alıyorum bişeler ee bari benimde bi topiğim olsun dedim :27:

bide çeyiz almanın en güzel yanı aldıklarını sevdiğinle beraber kullanmak için saklıyor olman:nazar:

yaa bambaşka bir duygu gerçekten:nazar::nazar:

kızlar yeni aldıklarımı da hem konumun güncel olması adına buraya hemde kolay takip edebilmek adına sayfamın başına ekliyorum :34:

59533426315663194611.jpg

Son düzenleme:
Back
X