- 26 Haziran 2023
- 140
- 45
- 25
- Konu Sahibi birhemsiree
Merhaba biz tüp bebek tedavisi görüyoruz esimle ve geçen ay bir kimyasal gebelik yasadim transferim kimyasal oldu. Bu ay da dogal yoldan bi umut olmasini bekledim. Kasik agrim vardi. Olmadi nasip. Gel gelelim konuya. Ne kadar anlatmamak saklamak istesem de basaramadim mecbur kaldim isyerinde rapor almam gerekti arkadaslarim sordular vs vs derken. İs yerimdeki insanlar haberdar oldular tup bebek tedavimizden. Bazen diyorum ki keske bilmeselerdi her sey daha kolay olurdu belki. Cunku insanlarin bilmesi sormasi beni yipratiyor en yakin arkadasim bile olsalar soyledikleri seylerden alinabiliyorum veya verdikleri teselliler beni sadece uzuyor. Bazen bi kosede beni biri birakmis da oylece kalmis gibi hissediyorum. İyiyim diyorum. Bekliyoruz akisina biraktik diyorum ama iyi miyim bilmiyorum. İnsanlarin biliyor olmasi beni cok rahatsiz ediyor? Sizce bu normal mi boyle hisseden var mi? Ve pismanim bir sekilde bunu saklayip en yakin arkadaslarima bile soylememeliydim diyorum cogu zaman. Cunku kendimi yetersiz hissediyorum biliyorum bu dogru degil ne benim ne esimin sucu bu. Ama bu his beni yipratiyor. Bu yuzden insanlarin bilmesi beni daha cok uzuyor sanirim. Her seferinde umut edip bekliyorum kendimde belirti ariyorum. Negatif cikinca yine dusuncelere daliyorum. Surekli iyi yada surekli kotu hissetmiyorum. Ama aklimin bi kosesinde bu hep var. Bugun kafam o kadar dagildi ki inecegim duragi kacirdim yolda bi cocuk gorsem bazen gozum doluyor. Sen ne yapiyosun kendine gel diye toparlanmaya calisiyorum. Allah a sukrediyorum Allah baska dert vermesin bu derdimizin de en hayirli sekilde saglikli sekilde ve tez vakitte dermanini versin. Ama icinde oldugum hu psikolojok ruh hali degisimleri beni yoruyor. Agliyorum sadece boyle anlarda. paylasmak istedim sadece okuduysaniz tesekkur ederim.