• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygular mı mantik mı?

AhuiFelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
448
0
96
41
Diğer
Merhaba Arkadaslar

Günlerdir kafami kurcalayan bir konuyu sizlerle paylasmak ve icimi bir nebzede olsa bosaltmak istedim. 5-6 gündür bir beyle telefonda görüsüyorum. Bundan 6 ay önce calistigim yere gelmis, beni görmüs ve daha sonra bircok kez calistigim yerin önünden gecmis beni görebilmek icin. Konusmaya karar verdiginde ise beni facebookta ortak bir arkadasimizin arkadas listesinden bulmus.

Bana facebooktaki üyeligimden mesaj atti ve tüm bunlari anlatti. Bende kendisini birkac kez görmüstüm zaten. Yalniz söyle birsey var bu bey benden 3,5 yas kücük. Iyi biri oldugunu yaptigimiz telefon görüsmelerinden söyleyebilirim fakat benim olmazsa olmaz dediklerimden bazilari bu beyde mevcut degil. Örnegin sabit bir isi yok...

Yarin görüsecegiz ilk defa yüzyüze. Sizce simdiden bu kadar önyargili davranmak dogru mu? Herkes kismetinde ne varsa o kadarina sahip olur, bunu cok iyi biliyorum ama hala aklimda soru isaretleri var. Mantigi bir kenara birakip kalbimi mi dinlemeliyim?

Tecrübeli hanimlardan cevap bekliyorum.

Tesekkür ederim..olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

mantığını kullan derim çünkü işin başındasın...daha duygular işin içine karışmadan iyi düşün sabit işi olmaması büyük sorun olabilir para olmayan yerde aşk pek konuşulmuyor benim gördüğüm hayatın gerçekleri malum hele bu devirde...hayırlısı olsun...

bence mantık..
duygular yanıltabılır ve ıstedınız ozellıklere uymuyosa (tabı gorusdukden sonra buna karar verceksınız) tabıkıde hayırı cekersınız..

bencede mantıgınızı kullanın. en basta herseyı oturup konusmak en iyisi eger size ters gelen bi özelliği olursa daha baslamadan bitirmek en iyisi olur.

3.5 yas bir sey degil
sonucta olgun insanlarsiniz (tahminim)
oturup konusmadan onyargili olmayiniz
benden 6 yas kucuk bir insanla evliyim
beni idare eden bana bakan beni seven bir insan kendisi

3.5 yas bir sey degil
sonucta olgun insanlarsiniz (tahminim)
oturup konusmadan onyargili olmayiniz
benden 6 yas kucuk bir insanla evliyim
beni idare eden bana bakan beni seven bir insan kendisi

Ilk görüsmemiz Allah nasip ederse yarin olacak bunuda duymaya cok ihtiyacim vardi tesekkür ederim.

benim eşimde benden üç yaş küçük çok seviorum onu bi tanecikdir cnm aşkım. ama senin durumunda önce mantıklı olmak durumundasın zaten görüpde aşık olmuş değilsin ki duygu olsun.istemesende mantık olmalı bide zaman kötü insanlar bi acayip.ölçüp biç şekerim iyice tanı.adımlarını sağlam bas

Back
X