Duydumki maydonoz gebelere zarar

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
Kızlar duydumki maydonoz gebelere zararmışbilen varmı ne zararı var ben sürekli maydonoza limon sıkıp yiyorum cookk seviyorum midemide rahatlatan bu birileri beni aydınlatsın

canım bebeğin düşmesini sağlıyomuş benim bi tanıdığım suyunu içiyodu ve bebeğini kaybetti bendede iltihap çıktı eczacı tanıdıktı iltihap çıktı diyince sakın maydonoz suyu içerim falan deme dedi şimdi iltihabım var dersin biride cıkar iç der sakın içme dedi ama ben suyunu biliyorum maydonozun kendiside böyle bi etki yaparmı bilemem.

Evet canım yasaklılardan biri düşüğe neden oluyo + narda öyle

maydanoz kanı sulandırdığı için yasakmış cnm.bende senin gibiydim.napım çok güzel bir ikili kendileri çok canım istiyorsa bir sap a limon sık ,o anki istahını gider fazlasını yeme bence ben öyle yaptım.bir arkadaşta nar demiş ,ben narın içine düştüm resmen haftada 4 gün bir tane yiyordum.ama bünye meselesi cnm.allah sağlıkla ,sıhhatle ,tez elden kucağına almatyı nasip etsin inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…