• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduk duymadk demeyin, Sexy ELISimizin karnnda 9 Aylk bir kiracs var :)

Elisciğim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin yüce Rabbim... :Saruboceq::nazar::emir_bebek:
Senin adına çok sevindim inşallah güzel bir hamileliğin sonunda kavuşursun bebişine...
Duygu yüklüsündür sen şimdi... opuyorumnanaktan KK bebişleri çoğalıyor.... :teytey:a.s.

Güne böyle müthiş bir müjde ile başlamak çok güzel......tebrik ederim elis seni,bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle rahat ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana........
12.gif

mavi-gozlu-bebek.jpg

Vay anasını, KK nın hanımları tek tek hamile kalıyor hadi bakalım..

Çok sevindim Elis üyesi..
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah..

Allah burda isteyen tüm kadınlara hamilelik topiği açmayı nasip etsin inşallah..

ayyyyy nee

bizim elismi kız o hangi arada yapmış....

ben dedim zaten bu sexi hatundan korkulur dedim.....

allah hayırlısıyla tamamına erdirsin elisim çok sevindim allah kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi.....:nazar:

:ecrin_bebek:
hayırlı uğurlu olsun allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah canımmmm

evvet evvet sok sok sok falsh flash flash bir son dakika haberiyle krsinizdayim yine kizlar:teytey:

öncelikle bir masallahla baslamak istedimki ELISimizin hamileligi dogumuna kadar kolay ve güzel gecsin insallah:Saruboceq:
evvet duyduk duymadik demeyin sexy gacimiz hop hop topumuz karninda bi mucize bi melek tasiyo hemde 7haftalik:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

:Saruboceq:allahin izniyle 9aylik kiracisi cok iyimis cok sükür:Saruboceq:
:nazar:kalbi pir pir atiyomus ve mercimek gibiymis:nazar:

:CüvCüv:elisim cok heycanlanmis ilk olmasada yeni bir melek yeni bir mucize yeni bir hayat demek:emir_bebek::ecrin_bebek:

:CüvCüv:ELISim sexy gacim canim arkadasim beni bu mutluluguna dahil ettigin icin bana bu onuru layik gördügün icin cok cok tsk ederimopuyorumnanaktan
beni nekadar cok mutlu ettin ve sevindirdin bilemezsin inanki havalarda ucuyorum sevincden kk teyzesiyim ben o minik melegin ne mutlu bana:kedi:

:Saruboceq:allahim güzel bir hamilelik
kolay dogum nasip etsin insallah canim:Saruboceq:

:nazar:herseyin en güzeli
en özeli
gönlünce olsun melek anne:nazar::CüvCüv:

:Saruboceq:darisi isteyen ve bekleyen tüm kk arkadaslarimin basina insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktantekrar cani gönülden
canim arkadasimopuyorumnanaktan

Şenizcanim arkadasim o kadar guzel yazmissinki inan agladim okurken coooooooook tesekkur ederim,,,hersey icin,,,,,,evet 7 haftalik hamileyim,dun kalbini gordum mercimek gibi pir pir atiyo,sirami beklerken anladimki kacinci hamilelik olursa olsun insan ilk gibi cok heyecenlaniyomus,elim ayagim titredi esimde yoktu yanimda,,is seyahatindeydi ben onu aksam beklerken,bi baktim yanimda supriz yapmis,,,,,,,,iyisallah 9 ayina boyle saglikla tamamlarizda dogum hikaywemide yazarim,,,,RABBIM istiyen herkese versin,tum kalbimle hep dua ediyorum ve hep edicem,,,,,,,,,,,,,,,,cok sagol incim canim,,Şeniz

hadıı yaa :1shok: aa nasıl sevındımm opuyorumnanaktan hayırlı olsun elıscım ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.. :emir_bebek: kk aılesıne bı bebıs daha gelıyo ne guzel.. opuyorumnanaktan tebrık ederım.. Allah analı babalı buyutsun ınsallah.. :nazar:

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allah herkese nasip etsin bunu

alkisalkisalkisalkisalkisalkis incitanemtuana okadar güzel dileklerde bulunmuşsun ki bize :nazar:hayırlı olsun:nazar: demekten başka birşey kalmamış...................alkisalkisalkisalkisalkisalkis
a.s.a.s.a.s.

Ay ne güzel.Allah hayırlı,sağlıklı bi evlat doğurmak nasip etsin.

aaaaa.inanmıyorum..:1shok:
çok çok sevindim..sositosositosositososito
Allahım tamamına erdirsin inşallah.sonuna dek sağlıcakla..:Saruboceq:
merakla bekliyorum meleğimizi..:nazar:

Eeee o kadae seksi olunca kacınılmaz olara arada 9 aylık kıracılar gelıyoooo

Allahım tamamına erdırsınnnnn
Saglık ve sıhhatle insallah....
Tebrıkler...

ŞenizŞenizŞenizarkadaslar inanin beni cok mutlu ettiniz,bu hamileliyim bi ayri heyacanli ve mutlu olacak benim icin cunku artik sizler varsiniz,,,cok tesekkur ederim,,,,,,,,,

oooy :emir_bebek:
maşallah :nazar:

hayırlı uğurlu olsun :Saruboceq:

canım sanırım ilk duyan ikimiz oldukkaydirigubbakcemile5 ne iyi ettin de müjdeyi verdin KK yaŞenizmeleğime pek de yakışıyor müjdeli haberler:asigim:

elisimi özelden tebrik ettim bir de topikten tebrik edeyimopuyorumnanaktan

elisim Allah bebişini:ecrin_bebek: hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

allah sağlıklı bir bebek nasip etsin..ailesine ve insanlara hayırlı bir evlat olsun..doğumun kolay olsun işallah..:nazar:

hayirli olsun saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin RABBIM:Saruboceq:
:nazar::nazar:

:1shok:Seksi gacı Elis bu krizde nasıl buldun bacım bu kiracıyı :lepi:
Ben emlak işi ile uğraşıyorum elimde acil kiralıklarım var ama kiracı yok yavrim yaa:delphin:
İşin şakası tabi birtanem bu tarafı :yerimseniben
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tatlıma.s.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..
Darısı tüm isteyen herekeze inşallah.:CüvCüv:

Elisim tekrar tebrik edeyim:jeyyar: yüreciğinden kocaman öpeyimŞeniz
Allah cc sağlıkla,huzurla kavuştursun meleğine..
İkinci kez anne olacaksın inşallah
ikinci kez cennet ayaklarının altına serilecek biiznillah:gitme:
gel de duygulanma..
Bıdıkım,delişim,kaçık ruhlum ..
yüreği sıcak ,içi dışı bir ,iyi niyetli annişim benimyerimseniben

Dualarımız seninle..

Allah isteyen bu aşkla yanıp tutuşan herkese nasip etsin

:Saruboceq:

ne güzel haber :sm_cool:
rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin :Saruboceq::nazar:

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslarim,sevincime ortak oldugunuz icin,duallariniz icin yanimda oldugunuz icin,,,Şeniz

Hayırlı ugurlu olsun sağlıklı doğar inş canım :emir_bebek:

tebrik ederim
Rabb'im saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

çooooook sevindim elisim hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin..incitanemtuanam hep böyle güzel haberler ver..opuyorumnanaktan

allah tamamına erdrsiin :nazar:

Ay ne güzel bir haber bu...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Allah tamamini erdirsin elis...
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin, Insallah

cnm elisim tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş

allah tamamına erdirsin işallah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim opuyorumnanaktan

mutlulugumu paylastiginiz icin dualariniz icin ne kadar tesekkur etsem azdir,cok sagolun arkadaslar,Şeniz

Canııımmmm gözün aydın,
ne güzel bir haber böyle,
Allah tamamına erdirsin,
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
sevgiler...

ayy canımmm eliscim çokk sevındımmm , hayırlı olsun a.s. :nazar:
Rabbim kucagına almanı nasip etsın :Saruboceq: :Saruboceq:
hamileliğinide rahat bir sekılde tamamlarsın insallah.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Elisim, avatarında memiş eksik olmayan arkadaşım benimkaydirigubbakcemile3
artık onlar süt dolacak ve bebişin karnını doyuracak..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
hayırlı uğurlu olsun..Şeniz

rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
tebrikler taze anne

tebrik ederim..rabbim kucagınızada almayı nasip etsin...
darısı benim gibi olmayanlarında başına...

Tebrik ediyorum...Allah tüm isteyenlere bu güzellikleri nasip etsin inşallah

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5tebrikler canım.maşallah Allah hayırlısıyle sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallah.incim zuzum valla sen de süpersin.hep böyle güzel haberleri senden duymak da ayrı bi güzel.teşekkürler zuzum.sevgileralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

allah kucağına almayıda nasip etsin

ayyyy tebrik ederim.
Allah analı babalı büyütsün.
sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

hayırlı olsun
sağlıkla kucağına almak nasip olur inş.
Allah tüm anne olmak isteyen herkese anneliği nasip etsin inş.

tebrik ederimmmm sağlıklı ve güsel bir hamılelık diliyorum.
Allah analı babalı büyütsünn...zaman cabucak geçsin kucağına aldığın zamanı da hayırlısıyla göstersinn

cok tesekkur ederim arkadaslarim,bu guzel haberi paylasacak arkadaslarimin olmasi beni cok mutlu etti,sizleri cok seviyorum,cok sagolun,,,,,,,ŞenizŞeniz

tebrik ederim hayirli olsun allahim dogumunda kolaylik versin:Saruboceq:
hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah canim:Saruboceq::nazar:
hayirli ömürlü saglikli bir evladin olsun insallah:Saruboceq:
allah tüm anne olmak isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin:Saruboceq:opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

ayy tebrikler cnmm inanamıyorumm
o kaa koşmayla nasıl yaptın bu işi
cnm benim yaa insallah allahım saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder
hayırlı bir evlat olur inşallah

çok gzel bir haber...yeni bir can dünyaya geliyor...tebrikler....

ay çok sevindim canım ALLAH sağlık kucağına almayı nesip etsin

Eliscim allah tamamina erdirsin...hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

allah tamamına erdirsin işallah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim opuyorumnanaktan

Elisciğim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin yüce Rabbim... :Saruboceq::nazar::emir_bebek:
Senin adına çok sevindim inşallah güzel bir hamileliğin sonunda kavuşursun bebişine...
Duygu yüklüsündür sen şimdi... opuyorumnanaktan KK bebişleri çoğalıyor.... :teytey:a.s.

allahım sağlıklı bir bebek nasip eyler inş senin adına çok sevindim hayırlı olsun

arkadaslarim cok sagolun,cok sevindim,yasli gozlerle yaziyorum inanin,sizleri cok seviyorum,,,yanimda olmaniz cok guzel,,,,,,,,Şeniz

Back