• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduk duymadk demeyin, Sexy ELISimizin karnnda 9 Aylk bir kiracs var :)

tebrik ederim..rabbim kucagınızada almayı nasip etsin...
darısı benim gibi olmayanlarında başına...

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5tebrikler canım.maşallah Allah hayırlısıyle sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallah.incim zuzum valla sen de süpersin.hep böyle güzel haberleri senden duymak da ayrı bi güzel.teşekkürler zuzum.sevgileralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tebrik ederimmmm sağlıklı ve güsel bir hamılelık diliyorum.
Allah analı babalı büyütsünn...zaman cabucak geçsin kucağına aldığın zamanı da hayırlısıyla göstersinn

tebrik ederim hayirli olsun allahim dogumunda kolaylik versin:Saruboceq:
hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah canim:Saruboceq::nazar:
hayirli ömürlü saglikli bir evladin olsun insallah:Saruboceq:
allah tüm anne olmak isteyen herkese bu mutlulugu tattirsin:Saruboceq:opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

ayy tebrikler cnmm inanamıyorumm
o kaa koşmayla nasıl yaptın bu işi
cnm benim yaa insallah allahım saglikla sihatle kucagina almayi nasip eder
hayırlı bir evlat olur inşallah

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5tebrikler canım.maşallah Allah hayırlısıyle sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallah.incim zuzum valla sen de süpersin.hep böyle güzel haberleri senden duymak da ayrı bi güzel.teşekkürler zuzum.sevgileralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:kedi:ne mutlu bana:kedi:opuyorumnanaktan

Back