• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduk duymadk demeyin, Sexy ELISimizin karnnda 9 Aylk bir kiracs var :)

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre

evvet evvet sok sok sok falsh flash flash bir son dakika haberiyle krsinizdayim yine kizlar:teytey:

öncelikle bir masallahla baslamak istedimki ELISimizin hamileligi dogumuna kadar kolay ve güzel gecsin insallah:Saruboceq:
evvet duyduk duymadik demeyin sexy gacimiz hop hop topumuz karninda bi mucize bi melek tasiyo hemde 7haftalik:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

:Saruboceq:allahin izniyle 9aylik kiracisi cok iyimis cok sükür:Saruboceq:
:nazar:kalbi pir pir atiyomus ve mercimek gibiymis:nazar:

:CüvCüv:elisim cok heycanlanmis ilk olmasada yeni bir melek yeni bir mucize yeni bir hayat demek:emir_bebek::ecrin_bebek:

:CüvCüv:ELISim sexy gacim canim arkadasim beni bu mutluluguna dahil ettigin icin bana bu onuru layik gördügün icin cok cok tsk ederimopuyorumnanaktan
beni nekadar cok mutlu ettin ve sevindirdin bilemezsin inanki havalarda ucuyorum sevincden kk teyzesiyim ben o minik melegin ne mutlu bana:kedi:

:Saruboceq:allahim güzel bir hamilelik
kolay dogum nasip etsin insallah canim:Saruboceq:

:nazar:herseyin en güzeli
en özeli
gönlünce olsun melek anne:nazar::CüvCüv:

:Saruboceq:darisi isteyen ve bekleyen tüm kk arkadaslarimin basina insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktantekrar cani gönülden
canim arkadasimopuyorumnanaktan

hadıı yaa :1shok: aa nasıl sevındımm opuyorumnanaktan hayırlı olsun elıscım ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.. :emir_bebek: kk aılesıne bı bebıs daha gelıyo ne guzel.. opuyorumnanaktan tebrık ederım.. Allah analı babalı buyutsun ınsallah.. :nazar:

aaaaa.inanmıyorum..:1shok:
çok çok sevindim..sositosositosositososito
Allahım tamamına erdirsin inşallah.sonuna dek sağlıcakla..:Saruboceq:
merakla bekliyorum meleğimizi..:nazar:

canım sanırım ilk duyan ikimiz oldukkaydirigubbakcemile5 ne iyi ettin de müjdeyi verdin KK yaŞenizmeleğime pek de yakışıyor müjdeli haberler:asigim:

elisimi özelden tebrik ettim bir de topikten tebrik edeyimopuyorumnanaktan

elisim Allah bebişini:ecrin_bebek: hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

allah sağlıklı bir bebek nasip etsin..ailesine ve insanlara hayırlı bir evlat olsun..doğumun kolay olsun işallah..:nazar:

Eeee o kadae seksi olunca kacınılmaz olara arada 9 aylık kıracılar gelıyoooo

Allahım tamamına erdırsınnnnn
Saglık ve sıhhatle insallah....
Tebrıkler...

:1shok:Seksi gacı Elis bu krizde nasıl buldun bacım bu kiracıyı :lepi:
Ben emlak işi ile uğraşıyorum elimde acil kiralıklarım var ama kiracı yok yavrim yaa:delphin:
İşin şakası tabi birtanem bu tarafı :yerimseniben
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tatlıma.s.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..
Darısı tüm isteyen herekeze inşallah.:CüvCüv:

Elisim tekrar tebrik edeyim:jeyyar: yüreciğinden kocaman öpeyimŞeniz
Allah cc sağlıkla,huzurla kavuştursun meleğine..
İkinci kez anne olacaksın inşallah
ikinci kez cennet ayaklarının altına serilecek biiznillah:gitme:
gel de duygulanma..
Bıdıkım,delişim,kaçık ruhlum ..
yüreği sıcak ,içi dışı bir ,iyi niyetli annişim benimyerimseniben

Dualarımız seninle..

Allah isteyen bu aşkla yanıp tutuşan herkese nasip etsin

:Saruboceq:

çooooook sevindim elisim hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin..incitanemtuanam hep böyle güzel haberler ver..opuyorumnanaktan

canım sanırım ilk duyan ikimiz oldukkaydirigubbakcemile5 ne iyi ettin de müjdeyi verdin KK yaŞenizmeleğime pek de yakışıyor müjdeli haberler:asigim:

elisimi özelden tebrik ettim bir de topikten tebrik edeyimopuyorumnanaktan

elisim Allah bebişini:ecrin_bebek: hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

:kedi:tskler melegim valla bugünü 4gözle iple cekiyodum ne yalan söyliim:kedi:

Back