- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
- 208
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
Allah bağışlasın canım kızını çok şeker.............. :Saruboceq:zemuszemussanirsam kanimca cok dogru bi tesbitte bulundun canim aliyorum gazi veriyorum gazi kaydirigubbakcemile3istahlanmaya baslamadim desem yalan olurzemuszemus
:Saruboceq:hayirlisi olsun rabbim olmayanlara isteyenlere versin benim sükürki birtane melegim var:Saruboceq:
Allah bağışlasın canım kızını çok şeker.............. :Saruboceq:
:sm_cool:benim de dileğim Allah isteyen herkese tattırsın.........
ok güzel bir duygu tarifi mümkün değil..............
opuyorumnanaktansen den daha güzel müjdeli haberlerin devamını almayı umuyoruz............
çok güzel dile getiriyorsun..............:sm_cool:
seni çook sefiyom cnm arkadaşım incim ne kadar güsel yasmışssın çok teşekkür ederim güsel dileklerin için sen hep mtlu ol inş.Rabbim isteyen herkese versin tes zamanda
inanamıyorum ya ne güzel allahm ne güzel haber bunlarr
tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allah herkese hayırlısıyla nasip etsin bunu allah sağlıklı hayırlı bir bebek
nasip etsin..doğumun kolay olsun işallah....
heyecanla bekliyorum meleğini ....... yine teyze oluyorum
incinin ince düşüncesi için yine ayrıca tşk ediyorum inciye
incim melegımız bızım yıne bı hamılelık haberı verdın dıkat etdee senınkınıde verme:))) bu gazlaa
cany cnm Allah analı babalı buytsun inşş bjklı olsun fatolınanınki gibi:roflol: inş bende bı gun bu haberı verıcemmmm senınadına cok mutlu oldummmm
tebrik ederim canım ya çok sevindim.sağlıklı sıhhatli olarak kucağına alırsın inşallah bebeğini.
hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş.
candycim :CüvCüv:tebrikler,Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin,böyle haberler alinca cok seviniyorum,Rabbim isteyen tüm kullarina nasip etsin insaallahhhhhh:Saruboceq:
candycim gözünaydın,hayırlısı olsun,
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Anaaaaaaaaaaaaaa, daha sexy elisin bebegini tebrik ederkene, seni de gordum hamile oldugunu kudum, masallahhhhhhhhh, kk bebeleri cogaliyorrrrrrrrrrrrrr, hey Masallahhhhhhhhhhh, Allah sag selim kucagina almayi nasip etsin insallah canim, ne guzel haber bunlar ya nasil seviniyorum vallaha, uy uy uy masallah, darisi isteyen bekleyen herkesin basina insallah !!!
Aminnnnnnnnnnnnn
Hayırlı olsun.. a.s.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin..Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.. Dualarını bekliyoruz canımm:1hug:
Canım tebrik ederim seni Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
günaydın incitanem, gene süper bir müjdeyle güne başladım sayende iyi ki varsın canım yaa saolasın
C A N D Y cim çok sevindimtebrik ederim arkadaşım,meleğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...........
tebrikler canım.hayırlısı olur inşallah.sağlıklı,uzun ömürlü, üzmeden üzülmeden çarçabuk doğar,büyür inşallahhhhh :lepi:
incim sanda çok teşekkür ederim özellikle ben kendi adıma,
kız menopoza girmemiş olsaydım imrendirdin beni haa,ne güsel anlatmışsın çocuk yapasım geldi.ağzını yerim senin peri yüzlüm melek kalplim benim.:asigim::1hug:
Ay ne güzel haberler alıyoruz bu ara ya...opuyorumnanaktan
Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...
canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini:Saruboceq:
candycim:CüvCüv: canım tebriklerŞeniz
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
meleğim incitanemŞeniz sen artık bu müjdeli haberlerin de meleği oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok teşekkürler meleğim canım aşkımŞeniza.s.:enbuyukkk:
şeker kız CANDY tebrik ediyorum canım.......................a.s.
hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..................
hihoyyyt hihoyyytçok yakında incitanemtuana da hevese gelecek................hihoyyyt hihoyyyt
:uhm:bu kadar güzel haberleri verdikten sonra.....................:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?