• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduk duymadik demeyin, Candy Arkadamz 5 Haftalk bir Melek tayor

:CüvCüv:şeker kendym Rabbim hayırlı ömürlü sevgili saygılı
sağlıklı vede kaderi güzel bir evlat nasip etsin inşallahŞeniz
inşallah böyle haberleri okuyup yürekleri hasretle burulan bebek isteyen tüm kardeşleriminde Rabbim gönüllerindeki muradı nasip etsin:ecrin_bebek::Saruboceq:

amin cemrem benim inş öle bi evlat olur

canım Rabbim tamaına erdirsin inşallah...opuyorumnanaktan
gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evladın olsun diliyorum...:Saruboceq:
inş bu güzel duyguyu benim gibi iSteyen herkese yaşatsın Rabbim:Saruboceq:

göuün aydin canim hayirli olsun allah kolay dogumlar versin:Saruboceq:
saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:a.s.opuyorumnanaktan

canım saglıkla al bebısını kucagınaaa ıns rabbim yardımcın olsun hayırlı dogumlarrr a.s.

canım Rabbim tamaına erdirsin inşallah...opuyorumnanaktan
gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evladın olsun diliyorum...:Saruboceq:
inş bu güzel duyguyu benim gibi iSteyen herkese yaşatsın Rabbim:Saruboceq:

göuün aydin canim hayirli olsun allah kolay dogumlar versin:Saruboceq:
saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:a.s.opuyorumnanaktan

aamin çok teşekkür ederim kıslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa cok sevindimmm,tebrik ederim candycim senia.s.
massallah massallah:nazar::nazar:
saglikla gelsin yavru kusun insallah canimcim
ayagini sürüde bizimde göbisimize bi melek konsun olur mu:asigim:

candycim bir kez daha kutlayım tebrik ederim bitanem a.s.
hayırlı olsun inş saglıkla kucagına al bebişini gözün aydın cnm :emir_bebek:
Rabbim tüm isteyenlerede versin inş :ecrin_bebek:

incim melegımız bızım yıne bı hamılelık haberı verdın dıkat etdee senınkınıde verme:))) bu gazlaa
cany cnm Allah analı babalı buytsun inşş bjklı olsun fatolınanınki gibi:roflol: inş bende bı gun bu haberı verıcemmmm senınadına cok mutlu oldummmm

incim melegımız bızım yıne bı hamılelık haberı verdın dıkat etdee senınkınıde verme:))) bu gazlaa
cany cnm Allah analı babalı buytsun inşş bjklı olsun fatolınanınki gibi:roflol: inş bende bı gun bu haberı verıcemmmm senınadına cok mutlu oldummmm
çok haklısın walla canım ben bırıncıyı yapamadan ıncım 2. yapıcak walla maşallah ......
canım benım inşallah bir gün benım haberımıde wermek nasıp olur canım .....
candy arkadaşım allah hayırlısı ıle saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah ben we tüm isteyenler bır an önce kavusur bebişlerine .....

seni çook sefiyom cnm arkadaşım incim ne kadar güsel yasmışssın çok teşekkür ederim güsel dileklerin için sen hep mtlu ol inş.Rabbim isteyen herkese versin tes zamanda

:kedi:begendiysen ne mutlu bana taze annecik
:Saruboceq:tüm iyi dileklerin ve dualarin icin bende kalpten amin diyorum:Saruboceq:
:nazar:o güzel yüregine saglik canim benim:nazar:

:kedi:kendimi nekadar mutlu hissediyorum anlatamam illa haberi verdigim icin diil yeni bir melek müjdesi ay ne biliim süper bisey yaopuyorumnanaktan
:kedi:sorma valla kizimla babasina kalsa hemen hazirlarda kim vurduya gitmezsem iyidir:kedi:kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:amin canim insallah seninde müjdeli haberini aliriz:Saruboceq:

çok haklısın walla canım ben bırıncıyı yapamadan ıncım 2. yapıcak walla maşallah ......
canım benım inşallah bir gün benım haberımıde wermek nasıp olur canım .....
candy arkadaşım allah hayırlısı ıle saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah ben we tüm isteyenler bır an önce kavusur bebişlerine .....

:kedi:canimsin ya insallah seninde mutluluk dolu sevinc dolu mucizenide paylasmak nasip olur hayirlisiyla:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim gönlüne göre versin balim benim daima duacinizim biliyosun:Saruboceq:

Back