Duyduk duymadik demeyin, Candy Arkadamz 5 Haftalk bir Melek tayor

:kedi:canimsin ya insallah seninde mutluluk dolu sevinc dolu mucizenide paylasmak nasip olur hayirlisiyla:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim gönlüne göre versin balim benim daima duacinizim biliyosun:Saruboceq:
canım benım ya ınşallah o gunlerde gelicek tatlım allahın izni ile en yakında ben ınanıyorum .....
allah razı olsun canım benım samımıyetıne her zaman ınandım zaten allah tum dualarımızı hepımızın kabul etsın tatlım .....öpüyorum senı cokkkk

candycim :CüvCüv:tebrikler,Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin,böyle haberler alinca cok seviniyorum,Rabbim isteyen tüm kullarina nasip etsin insaallahhhhhh:Saruboceq:

amın cnm ıns senın haberınıde burdan alıp tbrk etmeyı rabbım nasıp etsın:Saruboceq:

hehhehe senın haberınıde ben verırım inşş:) sende benımkınııkaydirigubbakcemile5

Anaaaaaaaaaaaaaa, daha sexy elisin bebegini tebrik ederkene, seni de gordum hamile oldugunu kudum, masallahhhhhhhhh, kk bebeleri cogaliyorrrrrrrrrrrrrr, hey Masallahhhhhhhhhhh, Allah sag selim kucagina almayi nasip etsin insallah canim, ne guzel haber bunlar ya nasil seviniyorum vallaha, uy uy uy masallah, darisi isteyen bekleyen herkesin basina insallah !!!
Aminnnnnnnnnnnnn

Hayırlı olsun.. a.s.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin.. Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.. Dualarını bekliyoruz canımm:1hug:

günaydın incitanem, gene süper bir müjdeyle güne başladım sayende iyi ki varsın canım yaa saolasın

C A N D Y cim çok sevindim
tebrik ederim arkadaşım,meleğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...........

tebrikler canım.hayırlısı olur inşallah.sağlıklı,uzun ömürlü, üzmeden üzülmeden çarçabuk doğar,büyür inşallahhhhh :lepi:

incim sanda çok teşekkür ederim özellikle ben kendi adıma,
kız menopoza girmemiş olsaydım imrendirdin beni haa,ne güsel anlatmışsın çocuk yapasım geldi.ağzını yerim senin peri yüzlüm melek kalplim benim.:asigim::1hug:

:kedi:canimsin ya ne mutlu bana:kedipuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:

amın cnm ıns senın haberınıde burdan alıp tbrk etmeyı rabbım nasıp etsın:Saruboceq:

hehhehe senın haberınıde ben verırım inşş:) sende benımkınııkaydirigubbakcemile5

:kedi:ben hele bi ikinciye karar veriim:kedi:
zemuszemusama senin bana sözün var ben verecem zati hic baska caren yokzemuszemusopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım
ne güzel böyle hamiş haberleri aldıkça sevindirik oluyorum bana
arkadaş ve miniğme arkadaşlar çoğalı :CüvCüv:

:kedi:cok cok tskler ayakli gazete gibi hissediyorum kendimi
opuyorumnanaktaninsallah hep böyle mutlu haberlerle karsilasirizopuyorumnanaktan

:Saruboceq:darisi isteyen bekleyen herkezin basina insallah:Saruboceq:

Ay ne güzel haberler alıyoruz bu ara ya...opuyorumnanaktan

Allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

candycim:CüvCüv: canım tebriklerŞeniz

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

meleğim incitanemŞeniz sen artık bu müjdeli haberlerin de meleği oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok teşekkürler meleğim canım aşkımŞeniza.s.:enbuyukkk:

:kedi:yüregine yorumuna saglik ne mutlu bana ya sayenizde mest oldummmmmmm:kedi:zemuszemusopuyorumnanaktan

allahin izniyle sende cok yakinda torununu alicaksin kucagina dimi canim benim???

şeker kız CANDY tebrik ediyorum canım.......................a.s.
hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..................
hihoyyyt hihoyyytçok yakında incitanemtuana da hevese gelecek................hihoyyyt hihoyyyt
:uhm:bu kadar güzel haberleri verdikten sonra.....................:uhm:

:kedi::kedi:dme kiz benim melegimde sensin biliyosun hemde iyilik melegimopuyorumnanaktan
zemuszemusama simarmamak elde diil yazemuszemus
opuyorumnanaktangüzel yorumlarinizi okudukca mest oluyorumopuyorumnanaktan
zemuszemuskanat takip ucmam an meselesi olduzemuszemus

zemuszemussanirsam kanimca cok dogru bi tesbitte bulundun canim aliyorum gazi veriyorum gazi kaydirigubbakcemile3istahlanmaya baslamadim desem yalan olurzemuszemus
:Saruboceq:hayirlisi olsun rabbim olmayanlara isteyenlere versin benim sükürki birtane melegim var:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…