- Konu Sahibi incitanemtuana
-
canım benım ya ınşallah o gunlerde gelicek tatlım allahın izni ile en yakında ben ınanıyorum .....:kedi:canimsin ya insallah seninde mutluluk dolu sevinc dolu mucizenide paylasmak nasip olur hayirlisiyla:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim gönlüne göre versin balim benim daima duacinizim biliyosun:Saruboceq:
amın cnm ıns senın haberınıde burdan alıp tbrk etmeyı rabbım nasıp etsın:Saruboceq:çok haklısın walla canım ben bırıncıyı yapamadan ıncım 2. yapıcak walla maşallah ......
canım benım inşallah bir gün benım haberımıde wermek nasıp olur canım .....
candy arkadaşım allah hayırlısı ıle saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah ben we tüm isteyenler bır an önce kavusur bebişlerine .....
hehhehe senın haberınıde ben verırım inşş:) sende benımkınııkaydirigubbakcemile5:kedi:kendimi nekadar mutlu hissediyorum anlatamam illa haberi verdigim icin diil yeni bir melek müjdesi ay ne biliim süper bisey yaopuyorumnanaktan
:kedi:sorma valla kizimla babasina kalsa hemen hazirlarda kim vurduya gitmezsem iyidir:kedi:kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:amin canim insallah seninde müjdeli haberini aliriz:Saruboceq:
canım benım ya ınşallah o gunlerde gelicek tatlım allahın izni ile en yakında ben ınanıyorum .....
allah razı olsun canım benım samımıyetıne her zaman ınandım zaten allah tum dualarımızı hepımızın kabul etsın tatlım .....öpüyorum senı cokkkk
amın cnm ıns senın haberınıde burdan alıp tbrk etmeyı rabbım nasıp etsın:Saruboceq:
hehhehe senın haberınıde ben verırım inşş:) sende benımkınııkaydirigubbakcemile5
günaydın incitanem, gene süper bir müjdeyle güne başladım sayende iyi ki varsın canım yaa saolasın
C A N D Y cim çok sevindimtebrik ederim arkadaşım,meleğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...........
tebrikler canım.hayırlısı olur inşallah.sağlıklı,uzun ömürlü, üzmeden üzülmeden çarçabuk doğar,büyür inşallahhhhh :lepi:
incim sanda çok teşekkür ederim özellikle ben kendi adıma,
kız menopoza girmemiş olsaydım imrendirdin beni haa,ne güsel anlatmışsın çocuk yapasım geldi.ağzını yerim senin peri yüzlüm melek kalplim benim.:asigim::1hug:
candycim:CüvCüv: canım tebriklerŞeniz
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
meleğim incitanemŞeniz sen artık bu müjdeli haberlerin de meleği oldunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok teşekkürler meleğim canım aşkımŞeniza.s.:enbuyukkk:
şeker kız CANDY tebrik ediyorum canım.......................a.s.
hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..................
hihoyyyt hihoyyytçok yakında incitanemtuana da hevese gelecek................hihoyyyt hihoyyyt
:uhm:bu kadar güzel haberleri verdikten sonra.....................:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?