- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- Konu Sahibi unknown1904
-
haklısınız ama işte sonuçta zaman geçirdim ve öyle şeyler yapabilecek bi insan olduğunu düşünmüyorum. şuan onu temize çıkarmak için demiyorum. bana yaptığı ayrılmam için yeterli bi sebep zaten ama öyle şiddet eğilimi felan olan birisi değil. öyle bi insanda çıktı çünkü zamanında karşıma :) kötünün iyisi bu hahhaEşimin yıllardan beri tanıdığı ama çok da samimi olmadığı bir arkadaşı vardı.. Tam senin sevgilinin tipinde.. Bunlar beraber küçük işler de yaptılar yediler içtiler.. Zorlamayla sosyal olabilen nerde ne konuşulması gerektiğini bilmeyen pek çalışmak da istemeyen bir adamdı..
Eşime sorduğumda neden böyle birisi ile arkadaşlık yapıyorsun diye onun mesleki bazı bilgilerinden yararlandığını ve aslında iyi niyetli olduğunu bildiğini söylemişti..
Şimdi bu "çok iyi niyetli ve asosyal" arkadaş benim artık evlenmem lazım diyerek gözüne kestirdiği bir hatunla apar topar evleniverdi.. Sana bu konular örnek olsun diye yazıyorum.. O adamdan ne koca olabildi ne de baba.. Kıza hayatını dar etti ve kızı zorla kürtaja soktu ben çocuk istemiyorum diye.. Dayak da attı, yapılan hiçbir uyarıyı da dikkate almadı.. Hiçbir şeyi SAĞLIKLI düşünemiyordu çünkü.. Eşimle olan işleri de yok artık..
Sen onu iyi niyetin ve sevginle adam edemezsin.. Etmek isteyen devamlı kendisinden verir ve geriye bir hayat kalmaz
Dediğim gibi son 10 yılda mezun olduysa ve mecburi hizmetini yapmadıysa diploması yoktur. Hastanede herşey olarak çalışmış olabilir. Ziyaretine gittiniz mi hiç? Çok nadiren küçük klinikler nöbet için diplomasız pratisyen hekim çalıştırıyor. Belki de böyle bi durumdur. Ama internetten yazıştığı kızlara da işiyle ilgili yalan söylemesi bana size de yalan söylediğini düşündürttü.özelde çalıştı bir süre. hastaneden iş teklifi için yanımda aradılar. o konuda sıkıntı yok. ama annem de hep sizin gibi söylüyodu :)
doktorluğu değil masumluğu iyi olduğunu düşündürüyordu ve başkalarıyla konuşmalarını benden gizli açtığı üyelikleri gördüğümde masumluğundan da eser kalmadı üzülüyorum şimdi ona destek olacak bi ömür yanında olacağını söyleyecek kimsesi kalmadı çünkütüm sayfaları okumadım. konuna göre diyorum ki koşarak uzaklaş. tüm doktorlar iyi insanlar diye bi kural yok
ailesiyle felan da konuşuyordum ben. evet nöbetçi olarak çalışıyodu haftasonu sadece bi de acil tıp doktoru. acil kısmında çalışıyordu.Dediğim gibi son 10 yılda mezun olduysa ve mecburi hizmetini yapmadıysa diploması yoktur. Hastanede herşey olarak çalışmış olabilir. Ziyaretine gittiniz mi hiç? Çok nadiren küçük klinikler nöbet için diplomasız pratisyen hekim çalıştırıyor. Belki de böyle bi durumdur. Ama internetten yazıştığı kızlara da işiyle ilgili yalan söylemesi bana size de yalan söylediğini düşündürttü.
alıştığı insanların yanında esprili konuşkan biri hatta hep iyi ki kekemeym bu akdar konuşuyorm demi felan derdi. sevdiği alıştığı insanlarla çok konuşur.
acımayla ilişki olmaz ki. merak etme o konuştuklarıyla paylaşsın artıkdoktorluğu değil masumluğu iyi olduğunu düşündürüyordu ve başkalarıyla konuşmalarını benden gizli açtığı üyelikleri gördüğümde masumluğundan da eser kalmadı üzülüyorum şimdi ona destek olacak bi ömür yanında olacağını söyleyecek kimsesi kalmadı çünkü
yaşadığım yer oldukça tehlikeli ve onun hayatı boyunca gelmediği önyargıyla dolu olduğu bi yer. bütün ailesi istememesine rağmen 11 saat yol geldi sadece bir gün için. öncesinde de 6 saatlik yolu 3-4 saat görüşmek için geldi. çok güzel resim çizer uzak olduğumuz için bana resimler çizip atardı. psikolojisi bozuk bi insan için o yol felasn basit şeyler değil. bi de gelirken bacağı sakattı o şekilde geldi uyuşturucu iğne vurup bacağınaPeki şimdiye kadar o senin için ne yaptı? Ama senin yaptıklarınla denk birşey söyle. Öyle geldi arkadaş ortamına falan girdi zaten sıradan olması gereken şeyler bunlar bu yüzden farklı birşey söyle.
keşke sadece acısam .acımayla ilişki olmaz ki. merak etme o konuştuklarıyla paylaşsın artık
haklısınız ama işte sonuçta zaman geçirdim ve öyle şeyler yapabilecek bi insan olduğunu düşünmüyorum. şuan onu temize çıkarmak için demiyorum. bana yaptığı ayrılmam için yeterli bi sebep zaten ama öyle şiddet eğilimi felan olan birisi değil. öyle bi insanda çıktı çünkü zamanında karşıma :) kötünün iyisi bu hahhabende ki şans kimse de yokmuş gerçekten
evet bi senede bile bunun yorgunluğunu hissettim. ilk başladığımız zamanlarda böyle değildi. kendine güvensiz felan da değildi. ilaca başladıktan sonra çok değişti. mutlaka bi yolu vardır ama güvensizlik söz konusu artık. o yüzden umudum kalmadıBu bir tür avutma şekli kendini
Farkındayım onu bırakmak istemiyorsun
Ama böyle bir yol arkadaşıyla ömür geçmez
Evlilik ya da uzun soluklu ilişkiler öyle bir şey değil
Yıprandığında hem kendine hem de ona bir faydan olmaz
Sürekli karşındakini taşıdığın bir ilişki bir zaman sonra sana eziyet gelmeye başlar
evet zaten öyle bi çabası olsa bunların hiçbiiri yaşanmamış olurdu. ilişkimizin temel sorunu buydu. onun çaba harcamayışı ve benim ondan uzaklaşmaya başlamam.Öyle şeyler yapabilecek bir insan olduğunu biz de evlenmesinden önce bilmiyorduk ki.. Dayak atıyor sonra pişman oluyor beyimiz.. Bunlar da dikkat edersen KK yazılarına hep evlendikten sonra ortaya çıkıyor evlilik öncesinde kimse öyle şeyler yapmıyor kolay kolay..
Kafanda düşünüp durup onu temize çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum ciddi ciddi.. Sevgi ve karşındaki adama saygı , sadece içli bir bakış sıkı bir sarılma değildir.. Çok ötesidir bunun.. Seni hakedecek bişey yapmamış ki..
evet ben çabaladım. görüşmüyoz hiçbi şekilde şuan. bitirdik. üye olduğu sitelerdeki üyeliklerini felan silmiş. kekemelikle ilgi yardım için bi yere yazı felan yazmış belki kendini toparlar o daBence sen bunun bu durumda olmasına üzülüyosun ve o yüzden bırakmak istemiyosn. Aldatmak her sekilde aldatmaktr cok gurulilu diyosun yaptigi seyden dolayi sizden özür bile diyememems. Bence biraz araya mesafe koy kendini düzeltmesini söyle. Anladgm kadariyla hep cabalayan sen olmussn bırak birazda o ugrassn seninle
Bunlar hala benim gözümde olması gereken doğal şeyler kusura bakma ama. Benim eşim sevgiliyken 12 saatlik yolu geldi ayrıca diğer arkadaşlarımın da öyle bu yüzden bu artı bir özellik değil. Beklediğim cevap bu değildi ama sen madem bu şekilde görüyorsun diyebilecegim hiçbirşey kalmadı sana. Bence zaten senin kararın belliyaşadığım yer oldukça tehlikeli ve onun hayatı boyunca gelmediği önyargıyla dolu olduğu bi yer. bütün ailesi istememesine rağmen 11 saat yol geldi sadece bir gün için. öncesinde de 6 saatlik yolu 3-4 saat görüşmek için geldi. çok güzel resim çizer uzak olduğumuz için bana resimler çizip atardı. psikolojisi bozuk bi insan için o yol felasn basit şeyler değil. bi de gelirken bacağı sakattı o şekilde geldi uyuşturucu iğne vurup bacağına
Baba olmayı felan çok istiyordu. beni bile uzaktan kitap okuyarak uyutan bir insan. sevdiklerine karşı normalde fedakar ve düşüncelidir. annesine iş bile yaptırmaz yemeği bile kendi yapar. ya o kadar iyi özellikleri var ben her şeyin üstesinden gelebilirdim onunla başkaları için bana kıymasaydı. ama iki haftadır gerçekten o kadar zorlanıyorum ki normalde güçlü biriyim ama onun bu kayıtsız kalışı canımı nasıl yaktığını görmeyişi çok zoruma gidiyor. sadece şuan beni özlemesini ve gerçekten pişman olmasını kıymetimi anlamasını isterdim. yanımda olmasını istemezdim buna hazır değilimYazik etme kendine
Sevgili olmuş bu adamdan tamam da koca olur mu bir dusun. Koca demek her zaman yanında olan seni seven adam demek değil. O na sevgili diyoruz biz. Koca esin de evinde sorumluluğunu almasi gereken, paylaşan kişidir de aynı zamanda. Maalesef bunları yapabilecek bir kişi göremiyorum ben anlattıklarını da.peki ya baba olma sırası gelince ne olacak. Böyle bir adamın sağlıklı çocuklar yetiştirip iyi bir baba olacağını dusunuyor musunuz?
Sevgili olarak seçtiğimiz adamın. İyi bir koca ve daha iyi bir baba olabileceğini sorgulayan lütfen. Sevmek yetmez
evet aklın yolu bir herkes aynı şeyi söylüyor benim mantığımda dahil. hislerimin de zamana ihtiyacı varCanım senden uzakta olması ve bunları yapması onu affettirmez bence o kişiyi bırakmalısın daha fazla ųzülmek istemiyorsan
özkıyım belirtileri gösterdiğini söylemiş psikiyatr ama şizofreniyle ilgili bşi söylememişti. umarım onun için de herşeyin hayırlısı olur. bana seni bile bıktırdysam ben kimseyle olamam dedi ayrılırken zaten. kendi de farkında hatta kendi çukuruma seni de çekiyorum diyodu. ben de benim için çık o zaman o çukurdan diyordum. hep deniyo ama hemen pesediyordu. sevdiğin bi insanı bu şekilde geride bırakmak çok zor geliyo. ama artık güven de kalmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?