• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duyacağım her iyi söze ihtiyacım var. lütfen okuyun ve yorumlarınızı empati kurarak yapın :(

Onu bırakmalı mıyım?

• evet

OY: 101 97,1%
  • hayır

OY: 3 2,9%

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
Üzgünüm ama ya doktorunu değiştirecek ya da size doğruyu söyleyecek. Seni bıktırdıysam gibi ajitasyonlar yapmasın. Başka kadınlara kız arkadaşım olur musun yazdıktan sonra oldukça abes. Bak canım şizofreni başlangıcı dediğim gibi çok sinsi bir hastalık. Şizofreninin bir çok çeşiti var ve tam bir tedavisi yok. Sadece gelişmesi yavaşlatılabilir. Şunu da belirtmeliyim ki profesyonel yalancılardır. Yani gözünü kırpmadan yalan söyler mantıklı mantıksız. Kendisine değer veren insanları suistimal ederler. Ben bunu bilirim. Tanıdığım doktor yakınım da üstün zekalı, Tübitak yarışmalarında Türkiye dereceleri var ancak tıbbı 7,5 senede bitirdi. Sonra parayı kazanmaya başlayınca herkesten kaçtı. Sinirlenince kendisine veya karşısındakine zarar verebilirler.

Ben sadece olanları yazdım. Duygularınla düşünebilirsin, ilişkinizi uzaktan yaşadığın için bazı şeyleri görememiş olabilirsin. Ben onu bu halde bırakamam diyebilirsin ama iyi olmayacak. Gittikçe sadece sen kötü olabilirsin bu ilişkide. Hakkında hayırlısı olsun.
teşekkür ederim haklısınız. çok bencilce davranıyordu. ama insan bu durumdayken çok mantıklı bakamıyo hergün biraz daha objektif bakabilcem inşallah. o yüzden kendime ona mesaj atmayı yasakladım. şuan bu şekilde ona kızmam bile beni incitir

üstün zekalı o yüzden kekemelik var. girdiği her sınavı kazanıyor. memurluk sınavına girecekti bu yaz işte. kredi felan çekip alırız diye düşünüyordu. bir engeli olunca memurlukta ona göre iş veriyorlar. o yüzden memurluk istiyodu
Ben zekasina birsey demedim veya calisamazda demedim. Calismak istemiyor diyorsun. Is bulamamak farkli calismak istememek farkli. Rahatsizligini yenemesse o kadar basit olmayabilir.

ben de bilmiyorum ama insanları anlamak çok zor gözlerine bakınca o içindeki masumiyeti ve çekingenliği yorgunluğu her şeyi görüyorum ben onun. tamam canımı çok ama çok yaktı çok büyük hatalar yaptı. ama sevmeme engel olmadı yaptıkları. ayrılmam için yeterli oldu ki şuan ayrıyız zaten.

Bana goruyorum deme.
Eger gorseydin ilk basta gorurdun.
Bu acilari hic cekmezdin.
Bu acilari aslinda o degil, sen kendine yaptin. Onceden gorseymissin o zmn diyorum.

hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten çok iyi geldi sizlerle konuşmak . bu süreçte de yanımda olcanıza eminim. :) haklısınız bitmeli gerçekten az önce odamda yazdığı yazılar felan vardı yırtıp attım yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışcam . eğer bişi olursa da önce size sorup sonra hareket etcem :))

Boylr biriyle omur gecmez. Yarin bunum sozu nisani dugunu. Gel giti var olmaz.

Sonucta akli basinda bi insan sadece sosyal degil bana gore yani benim dusuncem seven insan baskasina bakmaz
Bence bu aldatmaya girer ve guven sarsar yani bundan sonrasi icin icinde hep bi acaba olacak anlamina gelir
Benimde basima geldi sevdigim adam beni sevdigini soylerken baska bi kizla gorusmus sonra sevgili oldular bir aysonra ayrildi ve bana geldi askin guzu kor ya hani affettim ama hep bi acaba kaldi ki hakli ciktim o kizla konusmaya devam etmis hos bu severde onu da benide birakip baskasiyla evlendi :KK14:
Diycem o ki sen bu adama tam anlamiyla guvenebilecekmisin?

Hadi barıştınız diyelim tıp meğzunu ama calışmıyor.
Ev eşyası bakıyor ama maddi durumu kötü. Nasıl olacak ki böyle?
Cocuklarına gercekten boyle bir babami istiyorsun ?
Yorumları okumadım ama ben olsam barışmazdım hayal dünyasında yaşayan biri.

Burda çok konu açılıyor. Evli bayanlar boşanmanın miyim? Diye sorduğu oluyor. Evli birisine kabul edilemez bir durum olmadıkça boşan demedim diyemem de. Ama senin durumun farklı evli değilsin ve ortada çocuk yok. Sevgini küçümsemiyoru m. Yanlış anlamadiysam bu duruma sen sebep olmamissin normal bir psikolojiye sahip değilmis. Bunu atlatmasi için yardım edebilirsin destek olabilirsin. Zaman tanıyabilirsin toparlamasi için.eger seviyorsan bunu yaparsın zaten.
Karşımda olsan seni ikna etmek için saatlerce konuşabilirdim. Seni hiç tanımadığım halde o çocuktan uzaklaşmani isterdim. En fazla yasin kaç olabilir ki ? Fırsatın varken iyi düşün bütün hayatın boyunca keşke demesin en azından.
Gerçekten seni seven biri çıkınca karşına unutacak ve daha huzurlu olacaksın. Insan unutuyor dünyada tek seven sen değilsin...

Yazdıklarını tamamen okuyamadim ama demişsin ki iyiler herkes tercih eder böyle insanların hakkı yok mu falan bunun gibi bişey yazmışsın. Güzel düşünüyorsun tamam. Iyiyken herkes iyiyi sever önemli olan zor durumda olan birine destek olmaktır bunu da herkes yapmaz. Ben sana yüzüstü bırak demiyorum zaten. Sevginin hattına yardım et diyorum yanında olduğunu hissettirir ona iyi davran. Sen bunu yapmadan rahat edemezsin. Vicdanli birisin belli ki. Ama mümkün olduğunca duygusal olarak soğumaya çalış. Kendini bir arkadaşına yardım etmiş gibi düşün. Bu insanla evlenirsen sen ondan daha kötü olacaksın diye düşünüyorum. Empati de yaptım yaşadıklarımı gördüğüm olayları da hatırladım ve senin o kişiden uzaklaşmani geleceğin için daha hayırlı olacağını gördüm kendi çapımda. Ne diyelim Allah hakkında hayırlısıni versin...

Sadece bir hareketiyle yargilamayin size onun nasil biri oldugunu anlaticam demissiniz ve anlatiginiz kadariylada yinede ben pek olumlu birsey göremedim bu insanda yani hayirlisi olsun ve Sizi aldatmis bunun söyle bir insan böyle bir insani olmaz

gerçekten uzun biraz anlatacaklarım. umarım yardımcı olursunuz. onu size anlatmak istiyorum ki tek bir hareketine bakarak yargılanmasını istemiyorum. ilişkimizin bitmesinin son noktası onun bizim sorun yaşasakta çıkmaya devam ettiğimiz son 3 haftada herhangi bir siteye üye olarak ordan yabancı ve yerli kzlarla benden habersiz konuşması ve benim bunları yakalamam oldu. "kız arkadaşım olur musun" gibi şeyler de vardı konuşmalar arasında. ve kendini her birine farklı bir şekilde farklı bir yerden olarak tanıtmış, çalışmıyor olmasına rağmen çok üst mevkide biriymiş ve yoruldum bugün felan gibisnden konuşmuş. ve bunları yakaladığımda bana bir açıklama yapamadı özür dileyemedi. sadece o an herşeyden bunalıp uzaklaşmak benden kurtulmak istediğini farkettim. uzağız biz telefon üzerinden oluyor tüm bunlar. şimdiye kadar anlattıklarıma bakarak onun hiçbişi haketmeyen bir pislik olduğunu düşünüyordur eminim okuyanlar. şimdi ondan bahsedeceğim size. iyi bir üniversitede tıp bitirmiş ve çalışmıyor. istediği an iş bulabilir ama istemiyor çalışmak maddi açıdan da iyi durumda değil. bir rahatsızlığı var ve insanlarla iletişim kuramıyor çok fazla. toplu taşıma araçlarından bile uzak duruyor. gerçek hayatta bir tane bile samimi arkadaşı yok. antidepresan kullanıyor. sosyalfobisi var ailesiyle bile derdini paylaşmaz. canı sıkkınken genel olarak sırıtır dalgaya vurur. beni gerçekten aldatmak niyetinde olsa bunu bu şekilde insanlara yalan söyleyerek yapacağını düşünmüyorum. resimler paylaşıyor felan sosyal hayattaki eksikliğini internetten gidermeye çalışıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor sanırım. ve çok gururlu özür dilemedi olay olduğunda ve bir kaç gün sonra ben ona sen bu değilsin kötü biri değilsin ve pişman olduğunu biliyorum dedim. evet herşey için özür dilerim dedi. yüzüne bakacak yüzüm yok dedi. ve ben ne zaman barışmaya çalışsam benim neyimi seviyosun ki dedi bana.(özgüveninden dolayı da benden uzaklaşıyor sanrm). başlasak bile düzen tutmıcak dedi. ben üstüne gittiğimde kırıcı konuştu. ve bende bu kitabı gördüm. okudum . beklemeye aldım. ama onun yaptığı gerçek bir aldatma mı? onun ne durumda olduğunu yaşadığı zorluğu bilmeden herkes ona kızıyor. çok mu büyük bi hata bu yaptığı. biz uzağız ve sürekli tartışmalar olmaya başladığnda o da bunları yapmaya başladı. evlenmek istiyordu ev eşyalarına kadar seçmişti kendi. böyle bir insanı bu sebeple bırakmalı mıyım? bir insanın sadece ne yaptığına mı bakmalıyım yoksa neden böyle yaptığını anlayıp ona karşı anlayışlı olursam değişir mi bu davranışı? ve benim de hatalarım çok fazla çok kıskancım ve saygısızlık yaptm kendimce haklı olduğumu düşündüğüm sebeplerle onun özgüvenini iyice zedeledim beni mutlu edemediğini söyleyerek.

Sakin evlenip hayatını mahvetme ilk problem düzenli işinin olmaması ve yalanı evlenince pc başından kalkmayan evine esine bakmayan birisi olur.....Sakin yakma kendini canim daha iyi birisini bul erkek mi kirildi

Farkindaysan olumsuz eleştiri yapan üyelere hep bir cevabın var... Bu durumu anlıyorum çok seviyosun ayrılmak istemiyosun ve bizlerden de devam et canim bir şekilde düzelir yorumunu duymak istiyosun bizde böyle demedigimiz için onun iyi yönlerini anlatiyosun... Bence biraz gerçekçi olmalisin benimde çok sevdiğim bir insan var sırf psikolojisi bozuk agresif bi insan diye ondan ayrıldım çünkü varsayımlarla yaşanmıyor bu hayatta. Sevgilime kalırsa hepsi evlenince geçecek ama ya gecmezse ? Sen de bunu dusunmelisin anladım olumlu düşünmek istiyosun güzel şeyler olsun istiyosun ama yarın öbür gün ya değişmedi diyelim o zaman ne yapacaksin ? Yada bi kavga ettiniz psikolojisi bozuldu yine sağa sola yazarsa napcaksin yazmasa bile korkamayacak misin acaba kocam benden sıkılıp bunalıp yine baskalarina mesaj atar mi diye bunun şüphesi bile adam öldürür ! Lütfen gerçekçi ol.

Sonucta akli basinda bi insan sadece sosyal degil bana gore yani benim dusuncem seven insan baskasina bakmaz
Bence bu aldatmaya girer ve guven sarsar yani bundan sonrasi icin icinde hep bi acaba olacak anlamina gelir
Benimde basima geldi sevdigim adam beni sevdigini soylerken baska bi kizla gorusmus sonra sevgili oldular bir aysonra ayrildi ve bana geldi askin guzu kor ya hani affettim ama hep bi acaba kaldi ki hakli ciktim o kizla konusmaya devam etmis hos bu severde onu da benide birakip baskasiyla evlendi :KK14:
Diycem o ki sen bu adama tam anlamiyla guvenebilecekmisin?
güvenemem o yüzden vazgeçtim. :)

Farkindaysan olumsuz eleştiri yapan üyelere hep bir cevabın var... Bu durumu anlıyorum çok seviyosun ayrılmak istemiyosun ve bizlerden de devam et canim bir şekilde düzelir yorumunu duymak istiyosun bizde böyle demedigimiz için onun iyi yönlerini anlatiyosun... Bence biraz gerçekçi olmalisin benimde çok sevdiğim bir insan var sırf psikolojisi bozuk agresif bi insan diye ondan ayrıldım çünkü varsayımlarla yaşanmıyor bu hayatta. Sevgilime kalırsa hepsi evlenince geçecek ama ya gecmezse ? Sen de bunu dusunmelisin anladım olumlu düşünmek istiyosun güzel şeyler olsun istiyosun ama yarın öbür gün ya değişmedi diyelim o zaman ne yapacaksin ? Yada bi kavga ettiniz psikolojisi bozuldu yine sağa sola yazarsa napcaksin yazmasa bile korkamayacak misin acaba kocam benden sıkılıp bunalıp yine baskalarina mesaj atar mi diye bunun şüphesi bile adam öldürür ! Lütfen gerçekçi ol.
evet haklısınız vazgeçtim zaten yenilenme sürecine girmeye çalışıyorum her açıdan.

Sakin evlenip hayatını mahvetme ilk problem düzenli işinin olmaması ve yalanı evlenince pc başından kalkmayan evine esine bakmayan birisi olur.....Sakin yakma kendini canim daha iyi birisini bul erkek mi kirildi
haklısınız sadece biraz zaman lazım dediğiniz gibi bi sürü var gerçekten erkek. ama güvenilir ve vicdan sahibi olmalı insan.

Back