- 20 Şubat 2016
- 88
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi unknown1904
teşekkür ederim haklısınız. çok bencilce davranıyordu. ama insan bu durumdayken çok mantıklı bakamıyo hergün biraz daha objektif bakabilcem inşallah. o yüzden kendime ona mesaj atmayı yasakladım. şuan bu şekilde ona kızmam bile beni incitirÜzgünüm ama ya doktorunu değiştirecek ya da size doğruyu söyleyecek. Seni bıktırdıysam gibi ajitasyonlar yapmasın. Başka kadınlara kız arkadaşım olur musun yazdıktan sonra oldukça abes. Bak canım şizofreni başlangıcı dediğim gibi çok sinsi bir hastalık. Şizofreninin bir çok çeşiti var ve tam bir tedavisi yok. Sadece gelişmesi yavaşlatılabilir. Şunu da belirtmeliyim ki profesyonel yalancılardır. Yani gözünü kırpmadan yalan söyler mantıklı mantıksız. Kendisine değer veren insanları suistimal ederler. Ben bunu bilirim. Tanıdığım doktor yakınım da üstün zekalı, Tübitak yarışmalarında Türkiye dereceleri var ancak tıbbı 7,5 senede bitirdi. Sonra parayı kazanmaya başlayınca herkesten kaçtı. Sinirlenince kendisine veya karşısındakine zarar verebilirler.
Ben sadece olanları yazdım. Duygularınla düşünebilirsin, ilişkinizi uzaktan yaşadığın için bazı şeyleri görememiş olabilirsin. Ben onu bu halde bırakamam diyebilirsin ama iyi olmayacak. Gittikçe sadece sen kötü olabilirsin bu ilişkide. Hakkında hayırlısı olsun.