- 20 Şubat 2016
- 88
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi unknown1904
-
Bana göre aldatmanın tillahıdır bu yaptıkları ama sana göre değil galiba. Aslında sorun sen bunu hazmedebilir misin hazmedmez misin? Adam açık açık bizden olmaz düzen tutmaz demiş. Anlıyorum seviyorsun ama niye bu kadar ısrar? Kendine olan saygın herşeyin üstünde ol alı bence. Şimdi tekrar güvenebilir misin bu adama?
Kendini sucluyorsun yani, sen adami icinde coktan aklamissin ki ne desek bosbiz birlikteyken 6-7 ay boyunca bunu yapmadı ben ona saygımı yitirmeye başladığım zamanlarda tartışmalar artınca bunu yapmaya başladı. bir de etrafımda çok insan gördüm karşısındaki kızın sabrıyla değişen. değişebilir o da. ayrıca yanındayken bunlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum . çok zor görüşebiliyoz biz.
yaklaşık bir yıldır beraberiz. onun zararı kendine en çokta. bende sevdiğini biliyorum. ama çaba harcayabilceni sanmıyorum. yıprandık çünkü ikimizde.anlıyorum seni bende sevgilim için çok ugraştım ve yıprandım.
sevgiyi hissettigim içinde bırakmadım bırakmak üzere oldugumdada herşey yoluna girmişti yanii
emek vermek karşılıgını almak çok güzel ama
bu senin bahsettigin başka bi durum.
sanırım sevgilinin ruh hali çokta iyi degil. ilaçta kullanıyomuş..
kimse sana bırak onu diyemez sonuçta.
yaşlarınız kaç ?
nezamandır berabersiniz ?
anlıyorum seni bende sevgilim için çok ugraştım ve yıprandım.
sevgiyi hissettigim içinde bırakmadım bırakmak üzere oldugumdada herşey yoluna girmişti yanii
emek vermek karşılıgını almak çok güzel ama
bu senin bahsettigin başka bi durum.
sanırım sevgilinin ruh hali çokta iyi degil. ilaçta kullanıyomuş..
kimse sana bırak onu diyemez sonuçta.
yaşlarınız kaç ?
nezamandır berabersiniz ?
Ezik karakterini böyle tatmin ediyor bence .
Ayrıl gitsin bundan kocada olmaz hayatta geçmez ezik çünkü .
Gerçekte asla yapamayacağı şeyi nette yapıyor .
Hiç tavsiye etmem şuan vicdan ve merhamet duygun var ama tamamen gereksiz ve boşuna hayatına sokmuş olursun . Herkesin ilacı kendindedir ..evet ben de o yüzden üzülüyorum. ve bırakmak yerine ona yardımcı olmak destek olmak istiyorum.
evet haklısınız. hep temize çıkarıyorum onu bir şekilde. hislerimden dolayı sanırım. :) yoksa gerçekten ona tamamen güvenip şuan acı çekmediğimden felan değil.Kendini sucluyorsun yani, sen adami icinde coktan aklamissin ki ne desek bos
Yanindayken yapmazsa devam et o zaman
Evlenince oturur dua edersin iki gun ayri dusmeyelim diye
Hiç tavsiye etmem şuan vicdan ve merhamet duygun var ama tamamen gereksiz ve boşuna hayatına sokmuş olursun . Herkesin ilacı kendindedir ..
Hiç uğraşma bence pasif belkide öyle mutlu . Kimseyi değiştiremezsin kendi hayatına dön
Kirilma dedigime, sen cocugun yaptigina kulp bulup aklamissin onu amaevet haklısınız. hep temize çıkarıyorum onu bir şekilde. hislerimden dolayı sanırım. :) yoksa gerçekten ona tamamen güvenip şuan acı çekmediğimden felan değil.
yaşlarımız 24. kötü biri değil . cebindeki bütün parasını löseve bağışlayan evinde en az 5-6 tane yaralı hayvan besleyen bi insan. psikolojik durumu sadece kekeme olduğu için sosyalfobi
Bence büyük yük ya ciddi ciddi çekiceksin bu adamın her pasifliklerini vs vs çünkü adam içindeki pasif egoyu tatmin için bunu sürekli yapabilir ileri gidip görüşmeye yeltene bilir . .. Yada önüne bakıcaksın ki ben sana ısrarla 2.ci şıkkı öneriyorum .. İnsan yoruluyor bir yerden sonra ...sevdiğiniz bi insan bu şekilde olsa zor bi hayat yaşasa sadece onu hatalarıyla yargılayıp bütün zayıflıklarını görmezden gelip bırakablir miydiniz? ben de yapamıyorum. ama şuan onunla konuşmamın sağlıklı olmayacağını bildiğim için hiçbi şekilde görüşmüyoz.
yok kırılmıyorum aksine cevap yazdığınız için çok mutluyum. çünkü gerçekten insan kendiyle konuşmaktan yoruluyo bi süre sonra. ben yapmazdım. onun yaptığı gerçekten basit bi hata değil bunun da farkındayım. ama hep son bi umut arar ya insan onu tartıyorum şuan. değişir mi? daha iyi olur mu? çünkü onun kullandığı ilacı kullanan insanlarla konuştum. ilacın etkileri umursamazlık, boşvermişlik vs. keşke diyeceğim hiçbişi kalsın istemiorumKirilma dedigime, sen cocugun yaptigina kulp bulup aklamissin onu ama
Bu bildigin aldatma
Dupeduz aldatma
Kendi hislerinden eminsin, seviyorum de tabi
Ama onun icin o da beni seviyor deme
Seven insan bunu yapmaz
Sen yapar misin mesela? Yapmazsin
Etiketi var ama bu seni boynuzlamış olmasını şirin ve iyi kılmıyor aldatmanın şekli ve iyisi azı çoğu yoktur psikolojisi düzgün olsa tıp bitiren bir insan yalanlarla karşı tarafın duygusuyla oynar mı hiçte iyi niyetli değilgerçekten uzun biraz anlatacaklarım. umarım yardımcı olursunuz. onu size anlatmak istiyorum ki tek bir hareketine bakarak yargılanmasını istemiyorum. ilişkimizin bitmesinin son noktası onun bizim sorun yaşasakta çıkmaya devam ettiğimiz son 3 haftada herhangi bir siteye üye olarak ordan yabancı ve yerli kzlarla benden habersiz konuşması ve benim bunları yakalamam oldu. "kız arkadaşım olur musun" gibi şeyler de vardı konuşmalar arasında. ve kendini her birine farklı bir şekilde farklı bir yerden olarak tanıtmış, çalışmıyor olmasına rağmen çok üst mevkide biriymiş ve yoruldum bugün felan gibisnden konuşmuş. ve bunları yakaladığımda bana bir açıklama yapamadı özür dileyemedi. sadece o an herşeyden bunalıp uzaklaşmak benden kurtulmak istediğini farkettim. uzağız biz telefon üzerinden oluyor tüm bunlar. şimdiye kadar anlattıklarıma bakarak onun hiçbişi haketmeyen bir pislik olduğunu düşünüyordur eminim okuyanlar. şimdi ondan bahsedeceğim size. iyi bir üniversitede tıp bitirmiş ve çalışmıyor. istediği an iş bulabilir ama istemiyor çalışmak maddi açıdan da iyi durumda değil. bir rahatsızlığı var ve insanlarla iletişim kuramıyor çok fazla. toplu taşıma araçlarından bile uzak duruyor. gerçek hayatta bir tane bile samimi arkadaşı yok. antidepresan kullanıyor. sosyalfobisi var ailesiyle bile derdini paylaşmaz. canı sıkkınken genel olarak sırıtır dalgaya vurur. beni gerçekten aldatmak niyetinde olsa bunu bu şekilde insanlara yalan söyleyerek yapacağını düşünmüyorum. resimler paylaşıyor felan sosyal hayattaki eksikliğini internetten gidermeye çalışıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor sanırım. ve çok gururlu özür dilemedi olay olduğunda ve bir kaç gün sonra ben ona sen bu değilsin kötü biri değilsin ve pişman olduğunu biliyorum dedim. evet herşey için özür dilerim dedi. yüzüne bakacak yüzüm yok dedi. ve ben ne zaman barışmaya çalışsam benim neyimi seviyosun ki dedi bana.(özgüveninden dolayı da benden uzaklaşıyor sanrm). başlasak bile düzen tutmıcak dedi. ben üstüne gittiğimde kırıcı konuştu. ve bende bu kitabı gördüm. okudum . beklemeye aldım. ama onun yaptığı gerçek bir aldatma mı? onun ne durumda olduğunu yaşadığı zorluğu bilmeden herkes ona kızıyor. çok mu büyük bi hata bu yaptığı. biz uzağız ve sürekli tartışmalar olmaya başladığnda o da bunları yapmaya başladı. evlenmek istiyordu ev eşyalarına kadar seçmişti kendi. böyle bir insanı bu sebeple bırakmalı mıyım? bir insanın sadece ne yaptığına mı bakmalıyım yoksa neden böyle yaptığını anlayıp ona karşı anlayışlı olursam değişir mi bu davranışı? ve benim de hatalarım çok fazla çok kıskancım ve saygısızlık yaptm kendimce haklı olduğumu düşündüğüm sebeplerle onun özgüvenini iyice zedeledim beni mutlu edemediğini söyleyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?