- 20 Şubat 2016
- 88
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi unknown1904
-
biz birlikteyken 6-7 ay boyunca bunu yapmadı ben ona saygımı yitirmeye başladığım zamanlarda tartışmalar artınca bunu yapmaya başladı. bir de etrafımda çok insan gördüm karşısındaki kızın sabrıyla değişen. değişebilir o da. ayrıca yanındayken bunlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum . çok zor görüşebiliyoz biz.Gercek aldatma degil diyelim hadi,evlenince seni boyle şakacıktan aldatmalarina goz yumacak misin?
haklısınız bu şekilde zor oluyo ama ben kendime verdiğim gibi karşıdakine de değer veriyorumKendine deger ver cnm ve uzaklas!
normalde boyle asosyal ıse sızınle nasıl baslayabıldı?
biz birlikteyken 6-7 ay boyunca bunu yapmadı ben ona saygımı yitirmeye başladığım zamanlarda tartışmalar artınca bunu yapmaya başladı. bir de etrafımda çok insan gördüm karşısındaki kızın sabrıyla değişen. değişebilir o da. ayrıca yanındayken bunlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum . çok zor görüşebiliyoz biz.
nasıl gördünüz ki o sitelere üyeligi oldugunu , farklı şehirlerde oldugunuzu söylüyosunuz ya ?
empati yaparak karar vermeye calışıyosun anladım ama sevgilini en iyi sen tanırsın,
bunu sindirip tekrar olmayacagına inanabilirsen sen bilirsin orasını
bidee böyle karakterde biri için cokta ugraşmamak lazım.
kendine güveni olmayan bi erkek benim gözümde çokta yükselemiyo malesef benim neyimi sevdin neden benimlesin ki falan diye kendini küçümsüyo ama bi adım ileri gitmeye ugraşmıyo.
destek olcam derken kendini yıpratma diyecegim tek şey bu.
hahhhhhhh işte tamda bunu yazacaktımyaanormalde boyle asosyal ıse sızınle nasıl baslayabıldı?
Aldatma sayılır mı sayılmaz mı kısmına yorum yapamıycam ama eğer bu psikolojik rahtasızlıklarına siz sebep olmadıysanız bence bırakın. Hazırı varken neden defoluyla uğraşasınız ki? Zaten kendisi de söylemiş,olmaz diye. Yaptığı şeylerden çok pişman olup,kendini düzeltmeye çalışan insanlara şans verilir, siz kendinizi de paralasanız karşıdaki istemiyorsa düzelmez hiç bişey.. ve evlenseniz bile bu düzen(sizlik) böyle devam eder gider.. insanlar karar ve tercihlerinin sonucunu yaşar.. siz bilirsiniz..
Onun gerçek hayattaki kapanıklığını bildiğim için şüphelenip baktım bi kaç siteye profilinde resmi felan vardı zaten. şifrelerini de hep aynı yapıyor. sanırım görebilcemi düşünmedi. haklısınız yıprandım bile. Ama sevgi farklı bişi herkese hissedilmiyor
yok hayr bende değil tabiki çok fazla emek harcadım bu ilişki için. dört dörtlük zaten olamazdm. ben sadece kendi açımdan yapabileceğim bişi kalıp kalmadığına bakıyorum ve gerçek karakterinin bu olup olmadığını anlamaya çalışıyorumgerçekten hatayi kendinde mi arıyorsun lütfen aksini söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?