Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çıkmaz, çünkü bu lekeler yzeysel değil. Duvardan nem geliyor bir şekilde. Benim evin holünde de var. Yeni farkettim. Sanki yağ damlamış gibi bir görüntü.
yok rutubette bu tarz baslar giderek çoğalır yayılır. eski evde odamın kucuk bir bolumunde izler vardi zamanla büyüdü. temizletip boyatmistik. birdaha olmamıştı.
Diğer odalarda da sadece duvarın bir kısmında var,sanki yağ sıçramış gibi duruyor özellikle salondaki ,böyle spreyli şişeyle sıçramış gibi bi görüntü .yatak odasında küçük yuvarlak iz var.oturma odasında da attığım fotoda kine benzer .eskiden yoktu bir yıldır oturuyorum.
Çocuğum yok ,yağ lekesi ne çok benziyor ama rutubet demiş arkadaşlar benimde aklıma aslında rutubet olabilir mi diye geldi ama rutubet daha farklı bir şey degil mi koyu renk ve küf gibi kokar bunda hiç koku yok .
Taşınamam kendi evimiz. Ve tüm duvarlarda yok .ayrıca hiç koku yok. Rutubet te koku olmuyor mu ? Ve küfe benzeyen lekeler ? Bende önce rutubet mi dedim ama hiç benzemiyor
buarada evde fazla bitki varmı? yada evin icinde cokca çamaşır kurutuyor musunuz? bunlarda nem yapar lekelere yol açabilir. aklıma gelen bunlar sık sık havalandirin evinizi.
Merhaba arkadaşlar
Evimin duvarlarında izler oluşmuş nasıl oluştu anlamadım yağa benzer izler .yağ izleri diye açtım konuyu ama . Eki Görüntüle 2042552
bu yine az kısmı anneme göstermek için rastgele çektim onu ekliyorum çok çok var . Sizce bunlar nedir ve nasıl çıkar bir sürü şey denedim deterjan çıkmadı ? Bir odada yok sadece .geri kalan 2 oda 1 salon mutfak hepsinde var.nedir bunlar