• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvardaki yağ izleri

Daha net bi resim olsa bide beyaz duvar olsa daha net anlaşılır ama bana nem gibi geldi,
Mutfakta cok olması ordaki ısı ve nem fazla ondan.
Diğer odalarda da sadece duvarın bir kısmında var,sanki yağ sıçramış gibi duruyor özellikle salondaki ,böyle spreyli şişeyle sıçramış gibi bi görüntü .yatak odasında küçük yuvarlak iz var.oturma odasında da attığım fotoda kine benzer .eskiden yoktu bir yıldır oturuyorum.

Yağ lekesi ise bebepudrası yada un sür dicektim yağı emer ama her odada olması tuhaf Belki çocuğunuz varsa o birşeyler sıçratmıştır canım
Çocuğum yok ,yağ lekesi ne çok benziyor ama rutubet demiş arkadaşlar benimde aklıma aslında rutubet olabilir mi diye geldi ama rutubet daha farklı bir şey degil mi koyu renk ve küf gibi kokar bunda hiç koku yok .

Rutubet bu malesef
Yerinizde olsam taşınırım rutubetli ev çekilmez.
Hem goruntu hem saglik acisindan kötü.
Taşınamam kendi evimiz. Ve tüm duvarlarda yok .ayrıca hiç koku yok. Rutubet te koku olmuyor mu ? Ve küfe benzeyen lekeler ? Bende önce rutubet mi dedim ama hiç benzemiyor

Son düzenleme:
buarada evde fazla bitki varmı? yada evin icinde cokca çamaşır kurutuyor musunuz? bunlarda nem yapar lekelere yol açabilir. aklıma gelen bunlar sık sık havalandirin evinizi.
Bitki var ama çk değil hem bitki olsa sadece bitki olan oda da olmaz mı ? Çamaşır kurutmuyorum

Merhaba arkadaşlar
Evimin duvarlarında izler oluşmuş nasıl oluştu anlamadım yağa benzer izler .yağ izleri diye açtım konuyu ama .
Eki Görüntüle 2042552 bu yine az kısmı anneme göstermek için rastgele çektim onu ekliyorum çok çok var . Sizce bunlar nedir ve nasıl çıkar bir sürü şey denedim deterjan çıkmadı ? Bir odada yok sadece .geri kalan 2 oda 1 salon mutfak hepsinde var.nedir bunlar
Bugün bende aynı şeyi fark ettim neymiş ogrendiniz mi

Back
X