Duvardaki yağ izleri

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba arkadaşlar
Evimin duvarlarında izler oluşmuş nasıl oluştu anlamadım yağa benzer izler .yağ izleri diye açtım konuyu ama .
2017-09-09 22.21.31.webp bu yine az kısmı anneme göstermek için rastgele çektim onu ekliyorum çok çok var . Sizce bunlar nedir ve nasıl çıkar bir sürü şey denedim deterjan çıkmadı ? Bir odada yok sadece .geri kalan 2 oda 1 salon mutfak hepsinde var.nedir bunlar

Evet aynen öyle .fakat bodrum katta oturmuyorum .rutubet daha çok bodrum kat ve çatısı olmayan evde olmaz mı
Rutubet dediğiniz evler dışında da olabilir, çatıya ya da bodrum kata bakmaz. Yalnız rutubet olunca genelde küf gibi oluyor. Yağ lekesi olmadığı da aşikar, mutfak dışında yağ lekesi neden olsun ki? Yağ lekeleri için bir kova suya bulaşık deterjanı yapıp duvarı bezle silebilirsiniz ama emin olamadım bunun ne olduğu konusunda..

Rutubet dediğiniz evler dışında da olabilir, çatıya ya da bodrum kata bakmaz. Yalnız rutubet olunca genelde küf gibi oluyor. Yağ lekesi olmadığı da aşikar, mutfak dışında yağ lekesi neden olsun ki? Yağ lekeleri için bir kova suya bulaşık deterjanı yapıp duvarı bezle silebilirsiniz ama emin olamadım bunun ne olduğu konusunda..
Hadi mutfak neyse aynen. Diğer odalarda da var sildim neler neler denedim çıkmıyor...

bütün odalarda olması aklıma onu getirdi. eşiniz falan ne diyor bir bilene gosterirsiniz.

Esim bir şey demiyor .bir şey bulaşmıştır diyor ama her odaya mi bulaşacak? Ve neredeyse tavanda var oraya nasil bir sey bulassin ? Mutfakta özellikle çok var,oturma odasında daha yeni oluştu sayılır ama çok dikkat çekiyor ve koyu renk. Yatak odasında yuvarlak şekilde var .salonda olan duvarda da baya var. Aslında benim de aklıma rutubet geldi ama daha farklı değil mi

Hadi mutfak neyse aynen. Diğer odalarda da var sildim neler neler denedim çıkmıyor...
Çıkmaz, çünkü bu lekeler yzeysel değil. Duvardan nem geliyor bir şekilde. Benim evin holünde de var. Yeni farkettim. Sanki yağ damlamış gibi bir görüntü.

Esim bir şey demiyor .bir şey bulaşmıştır diyor ama her odaya mi bulaşacak? Ve neredeyse tavanda var oraya nasil bir sey bulassin ? Mutfakta özellikle çok var,oturma odasında daha yeni oluştu sayılır ama çok dikkat çekiyor ve koyu renk. Yatak odasında yuvarlak şekilde var .salonda olan duvarda da baya var. Aslında benim de aklıma rutubet geldi ama daha farklı değil mi
yok rutubette bu tarz baslar giderek çoğalır yayılır. eski evde odamın kucuk bir bolumunde izler vardi zamanla büyüdü. temizletip boyatmistik. birdaha olmamıştı.

Benimde buna benzer yag lekeleri vardı çıkmadı benden önce gelen kiracı öyle bırakmış neler yaptım olmadı.En sonunda boyadım geçti.

Rutubet bu malesef
Yerinizde olsam taşınırım rutubetli ev çekilmez.
Hem goruntu hem saglik acisindan kötü.

buarada evde fazla bitki varmı? yada evin icinde cokca çamaşır kurutuyor musunuz? bunlarda nem yapar lekelere yol açabilir. aklıma gelen bunlar sık sık havalandirin evinizi.

Çocuk varsa , oynadıkları oyun hamuru , slaym falan hatta duvara atılan yapışan toplarda aynı lekeyi bırakıyor.
Veya , elleriyle sürmüş olabilirler yedikleri birşeylerden...

Yağ lekesi ise bebepudrası yada un sür dicektim yağı emer ama her odada olması tuhaf Belki çocuğunuz varsa o birşeyler sıçratmıştır canım

Daha net bi resim olsa bide beyaz duvar olsa daha net anlaşılır ama bana nem gibi geldi,
Mutfakta cok olması ordaki ısı ve nem fazla ondan.

Back
X