Duvardaki çivi izlerini kapatmak için ne yapmalı?

Duvar kagidi oldugu icin fikir almak istedim duz boya olsa heralde o kadarini bende akil ederdim.konuyu tam okumadan sirf elestirmek icin yorum yapiyosunuz.
Konunuzun tamamini okudum tabiki. Neden okumadigimi dusunuyorsunuz? Kagidi sokme fikri bize vahiy olarak gelmedi. Sizin de dusunebileceginiz kadar basit bir cozum degil mi?

Aynisini bulabilir miyim bilmiyorum arastirmak lazim
Youtube a duvar kagidi onarma diye yazip bakabilirsiniz. Onarildigi belli olmuyor bile.Eger delikler buyuk degilse alci ile kapatip duvarkagidina uygun bir renk ile boyayabilirsiniz. Duvar kagidinizi gorsek daha iyi fikirler verebilirdik aslinda.

Konunuzun tamamini okudum tabiki. Neden okumadigimi dusunuyorsunuz? Kagidi sokme fikri bize vahiy olarak gelmedi. Sizin de dusunebileceginiz kadar basit bir cozum degil mi?
Yazdiginiz cumlede kagidi sökün yazmadiginiz icin kagitsiz duvar sandiniz diye oyle yazdim.duvar kagidini sokmek istesem buraya yazmaz direk yapardim.size aslinda daha cok sey soylerdim de neyse.iyi geceler sizi bu gereksiz derdimle yordum.

kiracı neden çivi çakmasın salona yatak odasına çocuk odasına gayette çakabilir.bu eve zarar vermek değil ki.esir değil kiracılar hatta uzun yıllar oturdukları zaman doğal olarak evin kapılarını parkelerini dolaplarını da eskitecekler.
Evet cok haklısınız bende kiracıyım sonucta para veriyorum istedigim zevkte kullanma hakkım var ama eve zarar vermeyede utanırım ya

Herkese iyi aksamlar
Lutfen konum taşinmasin dekorasyonla ilgili diyebilirsiniz ama benim icin buyuk bi dert.
Gelelim derdime biz ev aldik ve kiracimiz vardi.neyse bu yil tasindik daha once hic evi gormemistik yani kiraci icindeyken evde ne olmus ne bitmis bilmiyorduk.kiracimiz cikinca eve bakmaya geldik aman allahim duvarda tam 12 çivi izi var.duz duvar olsa neyse diycem duvar kagidiyla kapli.kiracimiz tv unitesini yerlestirmis evet hakki ama bu kadar çivi izi olur mu bilemedim.kendi tv unitem sadece sehpa seklinde.duvar kagidini degistirelim desem maddi acidan biraz borçlarimiz var.degistirmek yerine tv ustune ne yapsakta o civi izleri kapansa.mesela tablo falan mi yapsak oda tv ustune sacma durmaz mi?ayy lutfen bi akil verin sizce napsak.son care duvar kagidini degistircez oda bize en az 500 olur.fikirlerinizi bekliyorum

o kadar kira almışsınızdır, 500 e de yenileyiverin duvarı ne olacak.

tv ünitesinin üstüne uygun fiyatlı kanvas tablolardan alabilirsiniz veya online baskı firmalarından daha düşük maliyetle yaptırabilirsiniz, mesela parçalı olanlar var, tüm delikleri kapatır hem de hoş görünür

500 cok bisey degil ama kira almisiz ne demek heralde alıcaz.

e tamam işte o aldığınız kiranın bir kısmıyla evdeki yıpranmayı onarabilirsiniz, sonuçta o ev kullanılıyor değil mi? siz kiracıya evi satmıyosunuz, onlar ev taksidi değil, ev kullanım bedeli. kullanılan şeyler de eskir, siz de aldığınız kiranın bir kısmını o evi eski haline getirmek için kullanırsınız. anladınız sanırım.

Kiraciyken çivi çakmadim.Ev sahibi oldum gene kıyıp cakamiyorum.İllaki kapatacak aksesuarlar vardır

Valla kirada olup bu kadar rahat takilan insanlara hayranım. Ben duvarda iz olmasin diye bisey yapıştırmaya çekiniyorum.

Evet çivi çakabilir ama evi bulduğu gibi de birakmak durumunda. Ya da depozitodan düşmek lazim
Evi kendi boyatmistir belki. Konu sahibi evi görmemiş ki. Belki kötüydü duvarları ve kiracı boyattı. Bizim şu an oturduğumuz ev öyleydi mesela bir 15 seneyi geçmiş boyanmamış. Hep öğrenciler oturmuş duvarlar kir, kalkık, delik her şeyi vardı. Girdik boyattik ev sahibi bile kaç kere teşekkür etti . Ben de tv ünitesi için 3 kutu 3 raf çaktım. Zaten ikinci senem ve bu sene çıkacağım ve aslında çok güzel duvarlar bırakacağım aslına bakarsan. Yani böyle uzattım ama ilk girdiği hali de önemli demek istemiştim.

X