• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvardaki çivi izlerini kapatmak için ne yapmalı?

y bu ev sahiplerinin kiracilari darlamasindan nefret ediyorum tabiki civi cakicak sanki anormal biseymis gibi yazmissiniz. Civi delikleri kapatiliyor duvar kagidi cok uyguna var internetten bakip bulabilirsiniz yani
konu sahibi kızmamış fazla kiracıya çözüm arıyor sadece .ama kiracıya çivi çakmama şartı getirilecekmiş bunu da gördü bu gözler bari eşyalarını da yerleştirmesin evin ortasına yığsın otursunlar :KK70:

y bu ev sahiplerinin kiracilari darlamasindan nefret ediyorum tabiki civi cakicak sanki anormal biseymis gibi yazmissiniz. Civi delikleri kapatiliyor duvar kagidi cok uyguna var internetten bakip bulabilirsiniz yani
Ben konunun neresinde kiraciyi suclamisim sadece uzuldugumu belirttim.ayrica kiraciyi darladigimla ilgili cumleyi bana gosterir misiniz.ben evi kiraladigim gunden beri bi kez bile ev hakkinda şunu yapmayin bunu yapmayin demedim saolsun onlarda iyi insanlardi.sizde kizmaya yer ariyorsunuz

konu sahibi kızmamış fazla kiracıya çözüm arıyor sadece .ama kiracıya çivi çakmama şartı getirilecekmiş bunu da gördü bu gözler bari eşyalarını da yerleştirmesin evin ortasına yığsın otursunlar :KK70:
Ben civi cakmasin demiyorum mecbur yapacak sonucta uniteyi yere mi koysun.sadece uzuldugumu belirttim

Ben konunun neresinde kiraciyi suclamisim sadece uzuldugumu belirttim.ayrica kiraciyi darladigimla ilgili cumleyi bana gosterir misiniz.ben evi kiraladigim gunden beri bi kez bile ev hakkinda şunu yapmayin bunu yapmayin demedim saolsun onlarda iyi insanlardi.sizde kizmaya yer ariyorsunuz
size yazmadı sanırım .başka üye kiracı çivi çakmasın sözleşmeye yazın türü bir yorum yazmış ona cevaben yazmış aynı benim gibi

Herkese iyi aksamlar
Lutfen konum taşinmasin dekorasyonla ilgili diyebilirsiniz ama benim icin buyuk bi dert.
Gelelim derdime biz ev aldik ve kiracimiz vardi.neyse bu yil tasindik daha once hic evi gormemistik yani kiraci icindeyken evde ne olmus ne bitmis bilmiyorduk.kiracimiz cikinca eve bakmaya geldik aman allahim duvarda tam 12 çivi izi var.duz duvar olsa neyse diycem duvar kagidiyla kapli.kiracimiz tv unitesini yerlestirmis evet hakki ama bu kadar çivi izi olur mu bilemedim.kendi tv unitem sadece sehpa seklinde.duvar kagidini degistirelim desem maddi acidan biraz borçlarimiz var.degistirmek yerine tv ustune ne yapsakta o civi izleri kapansa.mesela tablo falan mi yapsak oda tv ustune sacma durmaz mi?ayy lutfen bi akil verin sizce napsak.son care duvar kagidini degistircez oda bize en az 500 olur.fikirlerinizi bekliyorum
Valla kirada olup bu kadar rahat takilan insanlara hayranım. Ben duvarda iz olmasin diye bisey yapıştırmaya çekiniyorum.

Evet çivi çakabilir ama evi bulduğu gibi de birakmak durumunda. Ya da depozitodan düşmek lazim

Ben de kiracıyım, bir tane bile çivi çakmadım. Olanları kullandım ya da bantlarla astım bir şeyleri. 12 tane çivi çakacak olsam vazgeçerdim herhalde o tv ünitesini almaktan. Ben mi fazla kasıyorum nedir 😬

12 çivi nedir ki :KK14:
8 yıldır aynı evde kiracıyım. Duvara bi ara tv ünitesi raflarını yapıştırdım. Söktüm. Klima taktırdım, sonra o klimayı ordan söktürdüm başka odaya taktırdım. İstediğim her odaya çivi çakmaya da devam ediyorum. Bir gün bu evden çıkacağım zaman tüm delikleri alçıyla kapattırır boyatırım nedir yanio_O

Sizde en azından oturacağınız odayı boyayabilirsiniz. Duvar kağıdı denilen şey sökülebilen bir şey..

Ben civi cakmasin demiyorum mecbur yapacak sonucta uniteyi yere mi koysun.sadece uzuldugumu belirttim
bizim de kiracılarımız var aynı zamanda da kiracıyım evet insan üzülüyor boşa masraf ve iş çıktığı için.Ama kiracıya çivi çakma diyemeyiz onun da yaşam alanı orası kirayı ödediği sürece.pandemi de kira bile alamıyoruz değil ki çiviyi düşünelimmm :cry: .bence siz taş döşeme yada taş efektli duvar kağıdını bir düşünün karşı komşumda var evi çok şık duruyorrrr tek duvarda onunda

Valla kirada olup bu kadar rahat takilan insanlara hayranım. Ben duvarda iz olmasin diye bisey yapıştırmaya çekiniyorum.

Evet çivi çakabilir ama evi bulduğu gibi de birakmak durumunda. Ya da depozitodan düşmek lazim
boyalı yada yeni duvar kağıtlı teslim aldıysa aynı şekilde yenileyip ya da boyatıp çıkmalı evden ama kirli badana ya da eski duvar kağıdına oturduysa yapmak zorunda değil

O duvari tekrar duvar kagidi kaplamaniz daha dogru olacaktir. Benzer durum su an benim evimde de var kiraci sagolsun salona 12 civi cakmis balkonda bile 8 civi var antre ve diger odalari soylemeyeyim😅😅biz kendimiz yerlesmeden boya badana yapacagimiz icin mesele etmedik. Ama benim su anki oturdugum evde 5 tane civi oldugunu dusununce ilginc geldi acikcasi bu kadar duvarlar ne cakiliyor acaba diye🙄

Bazen delik olan yeri falcata ile kare sekilde kesip ayni kagittan yama yapiyorlar ama kagida da bagli. Aynisini bulmaniz gerek vs.

12 çivi nedir ki :KK14:
8 yıldır aynı evde kiracıyım. Duvara bi ara tv ünitesi raflarını yapıştırdım. Söktüm. Klima taktırdım, sonra o klimayı ordan söktürdüm başka odaya taktırdım. İstediğim her odaya çivi çakmaya da devam ediyorum. Bir gün bu evden çıkacağım zaman tüm delikleri alçıyla kapattırır boyatırım nedir yanio_O

Sizde en azından oturacağınız odayı boyayabilirsiniz. Duvar kağıdı denilen şey sökülebilen bir şey..
Duvar kagidina yazik cunku cok guzel boya istemiyorum.yoksa onu sokup boyatmak bi gunluk iş.

O duvari tekrar duvar kagidi kaplamaniz daha dogru olacaktir. Benzer durum su an benim evimde de var kiraci sagolsun salona 12 civi cakmis balkonda bile 8 civi var antre ve diger odalari soylemeyeyim😅😅biz kendimiz yerlesmeden boya badana yapacagimiz icin mesele etmedik. Ama benim su anki oturdugum evde 5 tane civi oldugunu dusununce ilginc geldi acikcasi bu kadar duvarlar ne cakiliyor acaba diye🙄
Evin farkli alanlarinda da var ama bu tek duvarda yapilmis.o yuzden cok goze batiyor

Evin farkli alanlarinda da var ama bu tek duvarda yapilmis.o yuzden cok goze batiyor
Bir arkadaşım bu ara duvar kağıtlarından sıkıldı onları çıkarttırıp boya badana yaptırdı. Defalarxa boyatmasına rağmen boya dalga dalga kaldı. Duvar kağıdının yapışkanından kaynaklıymış. Eğer o kağıdı söküp boya yapacaksınız çalışacağınız ustadan boya dalgası kalmaması konusunda garanti alın lütfen.

Konunun yanlis yere acilmasi vs degil dert diye yazmaniz tuhaf geldi bana. Kagidi sökün. Bir kapta iki avuc alci karsin kocaniz. Spatulayla kapatsin delikleri. Boyasin.
Her seyi boyle mesele haline getiren bir insan misiniz?
gayet normal kiracinin yaptigi.
Tüüh nasil yapar bunu diye kiraciyi linclememizi mi bekliyorsunuz?

Bir arkadaşım bu ara duvar kağıtlarından sıkıldı onları çıkarttırıp boya badana yaptırdı. Defalarxa boyatmasına rağmen boya dalga dalga kaldı. Duvar kağıdının yapışkanından kaynaklıymış. Eğer o kağıdı söküp boya yapacaksınız çalışacağınız ustadan boya dalgası kalmaması konusunda garanti alın lütfen.
Sanirim ya raf yaptircam yada duvar kagidini degistircem.boya yaptirmayi dusunmuyorum sönuk kalir.odanin tamami duvar kagitli

Duvar kagidina yazik cunku cok guzel boya istemiyorum.yoksa onu sokup boyatmak bi gunluk iş.
Tv üstüne ben pek bişey yakıştıramıyorum ama bi arkadaşım şöyle raflardan 3-4 tane çakıp bitkiler koymuştu.
24C6B9BB-49A1-4C33-9EA5-1E38ACC69381.jpeg

Konunun yanlis yere acilmasi vs degil dert diye yazmaniz tuhaf geldi bana. Bir kapta iki avuc alci karsin kocaniz. Spatulayla kapatsin. Boyasin.
Her seyi boyle mesele haline getiren bir insan misiniz?
gayet normal kiracinin yaptigi.
Duvar kagidi oldugu icin fikir almak istedim duz boya olsa heralde o kadarini bende akil ederdim.konuyu tam okumadan sirf elestirmek icin yorum yapiyosunuz.

Back