Duvardaki çivi izlerini kapatmak için ne yapmalı?

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
6.927
12.230
Herkese iyi aksamlar
Lutfen konum taşinmasin dekorasyonla ilgili diyebilirsiniz ama benim icin buyuk bi dert.
Gelelim derdime biz ev aldik ve kiracimiz vardi.neyse bu yil tasindik daha once hic evi gormemistik yani kiraci icindeyken evde ne olmus ne bitmis bilmiyorduk.kiracimiz cikinca eve bakmaya geldik aman allahim duvarda tam 12 çivi izi var.duz duvar olsa neyse diycem duvar kagidiyla kapli.kiracimiz tv unitesini yerlestirmis evet hakki ama bu kadar çivi izi olur mu bilemedim.kendi tv unitem sadece sehpa seklinde.duvar kagidini degistirelim desem maddi acidan biraz borçlarimiz var.degistirmek yerine tv ustune ne yapsakta o civi izleri kapansa.mesela tablo falan mi yapsak oda tv ustune sacma durmaz mi?ayy lutfen bi akil verin sizce napsak.son care duvar kagidini degistircez oda bize en az 500 olur.fikirlerinizi bekliyorum

Bir badanıcı cağır alçılasın boyayı versin aman canım dert etme böyle şeyleri Allah aşkından

Kaç metrekare orası? Kendinden yapışkanlı tv ünitesi arkası dekorları var. Çok büyük bir yer değilse 200e halledersiniz. Güzel de görünüyorlar.3d görünümlü olanları galan var.

Herkese iyi aksamlar
Lutfen konum taşinmasin dekorasyonla ilgili diyebilirsiniz ama benim icin buyuk bi dert.
Gelelim derdime biz ev aldik ve kiracimiz vardi.neyse bu yil tasindik daha once hic evi gormemistik yani kiraci icindeyken evde ne olmus ne bitmis bilmiyorduk.kiracimiz cikinca eve bakmaya geldik aman allahim duvarda tam 12 çivi izi var.duz duvar olsa neyse diycem duvar kagidiyla kapli.kiracimiz tv unitesini yerlestirmis evet hakki ama bu kadar çivi izi olur mu bilemedim.kendi tv unitem sadece sehpa seklinde.duvar kagidini degistirelim desem maddi acidan biraz borçlarimiz var.degistirmek yerine tv ustune ne yapsakta o civi izleri kapansa.mesela tablo falan mi yapsak oda tv ustune sacma durmaz mi?ayy lutfen bi akil verin sizce napsak.son care duvar kagidini degistircez oda bize en az 500 olur.fikirlerinizi bekliyorum

Çok güzel tabaklar satılıyor dekoratif
Arkadaşım tv üzerine asmış 3 tane
Salon renkleriyle uyumlu

Kira sözleşmesine duvara çivi çakmak yasak yazsaydınız o halde
kiracı neden çivi çakmasın salona yatak odasına çocuk odasına gayette çakabilir.bu eve zarar vermek değil ki.esir değil kiracılar hatta uzun yıllar oturdukları zaman doğal olarak evin kapılarını parkelerini dolaplarını da eskitecekler.

Bende kiradaydim ama hic bu kadar civi cakmadim.kusura bakmayin falan dedi ama olan oldu artik.cokta kizamayiz sonucta tv unitesini takmasi gerekiyor oda kendince hakli
tek duvarı boyayın bence de .taş desenli diğer duvar kağıdına uyan bir kağıtlada kaplayabilirsiniz çok şık duruyor

y bu ev sahiplerinin kiracilari darlamasindan nefret ediyorum tabiki civi cakicak sanki anormal biseymis gibi yazmissiniz. Civi delikleri kapatiliyor duvar kagidi cok uyguna var internetten bakip bulabilirsiniz yani

X