Duvar ünitesi

melek82

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
146
2
318
42
Adana
merhaba bayanlar benim bir duvar ünitem var. rengi siyah. ortaya 106 ekran tv koydum tv nin sağ ve solunda 2 şer tane raf var ve zemin var ben buralara nasıl akesuarlar koyabilirim. yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba, eğer duvar üniten siyahsa bence daha açık renkli objeler yerleştirmelisin.. Bu renkleri seçerken de odanın hakim renklerini göz önüne alman gerektiğini düşünüyorum. Koltuk, halı perde renkerini kastediyorum. Mesela eğer koltukların beyazsa, beyaz ve gümüş renkli objeler yerleştirebilirsin.. Özellikle minik mumluklar ve çerçeveler kullanabilirsin.. Çok da hoş olur diye düşünüyorum.. Ama objelerde koyu renkler kullanma biraz iç açıcı olsun bence :3:

teşekkürler cevap verdiğin için, ama benim istediğim obje olarak ne kullanabileceğim. bakıyorum bazı evlerde çok ilginç çok hoş aksesuarlar var ben nedense bir türlü bulamıyorum.

Anladım canım, hangi şehirdesin bilmiyorum ama "Biev" diye bir mağaza var, orada farklı ve modern objeler oluyor, oraya bakabilirsin. Aklıma başka bir yer gelirse sana yazarım tekrar:)

insan figürlü çok güzel biblolar var tekli ve çiftli şekilde evine uygun renkte onlardan kullanabilirsin çok şık olur:34:

Şuan limangoda orion diye bir markanın objeleri satışta, istersen onlara bakabilirsin.. sanırım istediğin tarz modelleri orada var :34:

Back
X