- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Migroslarda yapıştır-sök askılıklar (çırtçırtlı )var ağırlığa göre ebatı değişiyor.Hanımlar, affınıza sığınarak konuyu buraya açıyorum, tablo aldık ancak duvarlar kağıt,kalın plastık tarzı bir kağıt. Bugun yapı markete gittim bana çift taraflı bant ve slikon verdi. Kiradayım duvarı delmek istemiyorum lakin bu aldıklarım zarar verir mi kağıda? Pat diye tablo dusup kağıdı yırtar mı? Evinde duvar kağıdı olanlar bir çözüm onerebilir mi?
Girişte depozito verdiyseniz bu tür işler depozitodan düşer çıkarken delikleri kapatmak ve boyamak için depozitodan kesinti yaparlar hem kiracı hem ev sahibi olarak bu işin raconu budur arkadaslarEvet usta deldi. Şimdi internetten bakıyordum ben de. Bir site "evin güzelleştirmesini yapmalıdır"tarzında bir ifade bulunuyorsa sözleşmede kşracı çıkmadan önce delinen yeri boya, badana vs. ile kapatmalı diyor. Ama genelde kiracının inisiyatifine kalıyor sanırım o duvarı kapatıp kapatmamak. Net bir bilgi bulamadım.
Sözleşmede yoktu böyle bir şey, isteyen ekleyebiliyor mu bilmiyorum açıkçası ama kimsenin aklına geleceğini sanmıyorum. Yalnız kapora alınıyor hani bu gibi durumlar için evsahibi bunu kullanabiliyor. Sizin sözleşmede küçük çaplı yapılabilir yazıyorsa sıkıntı yapmayın. Bunu sorun edecek ev sahibi pek yoktur bence.Hukuki dayanağı nedir? Benim geldiğim evde daha önce kimse oturmamış. Korniş dahi yoktu o derece. Ben de televizyonu duvara monte ettirmek yerine televizyon sehpası aldım yanında 2 tane raf geldi onları taktırdım duvara. Bana hala çok normal geliyor. Hani duvarda daha önceden yer olsa oraya takardım ama yok yani. Bundan sonra da çok bir şey takacağımı düşünmüyorum. Ev sahibinin maddi olarak bir yaptırımı olabilir mi?
Ben kendilerine söylemedim sözleşmeyi okuyorum devamlı orada da küçük çaplı şeyler yapılabilir büyük tadilatları izinsiz yapamazsınız yazıyor.
Bilmediğim bir konu olduğu için soruyorum kusuruma bakmayın.
Duvar kagıdına mı kullandınız acabaYa nasıl? Biz command kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık. Ne iz, ne düşme... şu an çok şaşırdım.
Hıc bir delik yok evde biz ilk oturduk eve asacak hıcbır sey yokSözleşmede yoktu böyle bir şey, isteyen ekleyebiliyor mu bilmiyorum açıkçası ama kimsenin aklına geleceğini sanmıyorum. Yalnız kapora alınıyor hani bu gibi durumlar için evsahibi bunu kullanabiliyor. Sizin sözleşmede küçük çaplı yapılabilir yazıyorsa sıkıntı yapmayın. Bunu sorun edecek ev sahibi pek yoktur bence.
Bir de konu sahibi Buradaki örnek duvar kağıdı, delikler yüzünden kağıtların değişimi söz konusu olabilir, duvar bir şekilde dolduruluyor ama kağıt sıkıntı. yapmayın bence ya da evsahibi ile görüşün. Çift taraflı bantlar ise daha fena duvarda kalıyor komple.
Sakın yapıştırmayınHanımlar, affınıza sığınarak konuyu buraya açıyorum, tablo aldık ancak duvarlar kağıt,kalın plastık tarzı bir kağıt. Bugun yapı markete gittim bana çift taraflı bant ve slikon verdi. Kiradayım duvarı delmek istemiyorum lakin bu aldıklarım zarar verir mi kağıda? Pat diye tablo dusup kağıdı yırtar mı? Evinde duvar kağıdı olanlar bir çözüm onerebilir mi?
Duvar kağıdına bant yapıştırırmazHanımlar, affınıza sığınarak konuyu buraya açıyorum, tablo aldık ancak duvarlar kağıt,kalın plastık tarzı bir kağıt. Bugun yapı markete gittim bana çift taraflı bant ve slikon verdi. Kiradayım duvarı delmek istemiyorum lakin bu aldıklarım zarar verir mi kağıda? Pat diye tablo dusup kağıdı yırtar mı? Evinde duvar kağıdı olanlar bir çözüm onerebilir mi?
Öyle boş duvar da olmuyor haklısınız. Seçenekler belli aslında. Ya çivileyip neyse kaporadan düşecek ya da mevcut durumda kalacak.Hıc bir delik yok evde biz ilk oturduk eve asacak hıcbır sey yok
Bi çivi çakmak için ustamı çağıracaksınız ?O zaman birini bulayım ben duvara asmak için zarar vermeden iki küçük caksın Zaten senelik pesin alıyor ev sahıbı ustelık bozulan kırılan herseyı kendım yaptırıyorum kornıs ucuncuye dustu kırıldı kendım aldım taktırdım dolaplar elımde kaldı yuz liraya usta buldum taktıırdım
Duvara zarar vermekten korkarım duvar kagıdı oldugu ıcın, sanırım dubel kullanmak lazımBi çivi çakmak için ustamı çağıracaksınız ?
Incecik civiler oluyor. Onlardan 3 tane caksaniz tutmaz mi? Dubel isin icine girerse delik buyur.Duvara zarar vermekten korkarım duvar kagıdı oldugu ıcın, sanırım dubel kullanmak lazım
Makina iğnesi çakmayı deneyin.Ben de merak ediyorum bunu mınıcık bir delik olabilir belki dekoratıf seyler asmak için
Tablolarınız ciddi ağırlıkta mi?Duvara zarar vermekten korkarım duvar kagıdı oldugu ıcın, sanırım dubel kullanmak lazım
Makina iğnesi hemen bakayım, ucunu kırıp çivi gibi çakıyoruz değil miMakina iğnesi çakmayı deneyin.
Ben öyle yapıyordum,uç kısmını penseyle yavaşça kırın,istediğiniz noktaya dikkatlice çakın,çıkarıldığı zaman kalan bir iğne deliği sadece ve orta boy çerçeveleri taşıyabiliyor çok çok ağır olmadıkça...
Bir tanesi 50/70 diğeri küçük 14/28Tablolarınız ciddi ağırlıkta mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?