O bantlar çok daha fazla zarar verir emin olun. Normal duvarı bile mahvediyor o çift taraflı köpük bantlarHanımlar, affınıza sığınarak konuyu buraya açıyorum, tablo aldık ancak duvarlar kağıt,kalın plastık tarzı bir kağıt. Bugun yapı markete gittim bana çift taraflı bant ve slikon verdi. Kiradayım duvarı delmek istemiyorum lakin bu aldıklarım zarar verir mi kağıda? Pat diye tablo dusup kağıdı yırtar mı? Evinde duvar kağıdı olanlar bir çözüm onerebilir mi?
Slikon yapıstırıcı da aldırdı calısan ama o nasıl olur acaba? Delmeden taksak keske kagıdıO bantlar çok daha fazla zarar verir emin olun. Normal duvarı bile mahvediyor o çift taraflı köpük bantlar
Az önce banyo fayasında denedim bantları kendine faydası yok bantınZaten o bantlar agırlıgı tartmıyor bence asmayın
Bana kalırsa tabloyu asmayın. Ufacık bir delik tüm duvar kağıdını sökmeye sebep oluyor maalesef.Az önce banyo fayasında denedim bantları kendine faydası yok bantın
Minik bir çivi çakılsa ?Bana kalırsa tabloyu asmayın. Ufacık bir delik tüm duvar kağıdını sökmeye sebep oluyor maalesef.
Ben de merak ediyorum bunu mınıcık bir delik olabilir belki dekoratıf seyler asmak içinKiradayken duvarı delmek yasak mı ? Bende kiradayım da merak ettim. Sözleşmede vs. böyle durumlar yazıyor mu?
Ben geçen gün deldirdim 2 raf için. Ben burada en az 1 sene oturucam otel gibi kullanamam ki. Raf, tablo asmak hakkımız diye düşünüyorum. Ki sözleşmede de yazmıyor bu konuyla alakalı bir şey.Ben de merak ediyorum bunu mınıcık bir delik olabilir belki dekoratıf seyler asmak için
Usta mı deldi?Ben geçen gün deldirdim 2 raf için. Ben burada en az 1 sene oturucam otel gibi kullanamam ki. Raf, tablo asmak hakkımız diye düşünüyorum. Ki sözleşmede de yazmıyor bu konuyla alakalı bir şey.
En iyisi deldirmek galıba iki tablo var asılacakBüyük ihtimalle duvar kağıdına zarar verir. Delip assan da eğer bir gün çıkarmak istersen kötü bir görüntüye sebep olabilir. Eğer dersen ki kötü bir görüntü olmaz, delerek asmanı öneririm. Eğer delmeye karşıysan hiç asma bence ama gene de sen bilirsin
Evet usta deldi. Şimdi internetten bakıyordum ben de. Bir site "evin güzelleştirmesini yapmalıdır"tarzında bir ifade bulunuyorsa sözleşmede kşracı çıkmadan önce delinen yeri boya, badana vs. ile kapatmalı diyor. Ama genelde kiracının inisiyatifine kalıyor sanırım o duvarı kapatıp kapatmamak. Net bir bilgi bulamadım.Usta mı deldi?
Hani bir laf var ya evsahibinden habersiz çivi bile çakamazsın, öyle gerçekten:) ama bizim kiracı evden çıkınca bakmıştık, delinmedik yer bırakmamış kapılara bile askılık çakmışlar, duvara demirli asma dolap takmışlar onlar çıkınca duvarlar boydan boya delik tabi. Uğraşmadık sadece kulaklarını çınlattık. Öyle bi aklıma geldi bu vesileyle anlatmış bulundumKiradayken duvarı delmek yasak mı ? Bende kiradayım da merak ettim. Sözleşmede vs. böyle durumlar yazıyor mu?
Hukuki dayanağı nedir? Benim geldiğim evde daha önce kimse oturmamış. Korniş dahi yoktu o derece. Ben de televizyonu duvara monte ettirmek yerine televizyon sehpası aldım yanında 2 tane raf geldi onları taktırdım duvara. Bana hala çok normal geliyor. Hani duvarda daha önceden yer olsa oraya takardım ama yok yani. Bundan sonra da çok bir şey takacağımı düşünmüyorum. Ev sahibinin maddi olarak bir yaptırımı olabilir mi?Hani bir laf var ya evsahibinden habersiz çivi bile çakamazsın, öyle gerçekten:) ama bizim kiracı evden çıkınca bakmıştık, delinmedik yer bırakmamış kapılara bile askılık çakmışlar, duvara demirli asma dolap takmışlar onlar çıkınca duvarlar boydan boya delik tabi. Uğraşmadık sadece kulaklarını çınlattık. Öyle bi aklıma geldi bu vesileyle anlatmış bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?