annem yeni boyadı polisan yeni bulut bi bakın :)Kizlar meehaba evimi acik gri gibi tonlarda yapmak istiyorum.bir cok renk.marka batim.yorumlari okudum.cok şikayetlerde var mavi falan cikiyor diyorlar berbat etmek istemiyorum guzel bir gri cok acik vizon falan yani oneriniz varmidir tesekkurler
Grinin hangi tonu acaba cok cesidi var daFilli boyayla boyattık biz griye cok memnun kaldım
Aksam gri/mor oluyor sabah gri
Bikaç secenegi daha var böyle cift renk kullanmak istersen
Jotun dan uzak dur iç cephede iyi değil
Baktım ama bulamadım arşivimdeGrinin hangi tonu acaba cok cesidi var da
aynı istekle ben daha cumartesi yaptırdım..Kizlar meehaba evimi acik gri gibi tonlarda yapmak istiyorum.bir cok renk.marka batim.yorumlari okudum.cok şikayetlerde var mavi falan cikiyor diyorlar berbat etmek istemiyorum guzel bir gri cok acik vizon falan yani oneriniz varmidir tesekkurler
Evet baktim sizinki hafif yesile alannem yeni boyadı polisan yeni bulut bi bakın :)
benim evimde polisan yeni papatya grimsi ama bi tık yeşile çalan bi gri.
yeni bulut tam açık gri:)
ne güzel internetten baktim tam anlasil.iyor foto varmi yani gri gibimiaynı istekle ben daha cumartesi yaptırdım..
filli boyanın lüle taşı rengini harika oldu haikaa..
akşam çekerim resmini ama dediğiniz gibi resimde anlaşılmıyorEvet baktim sizinki hafif yesile al
ne güzel internetten baktim tam anlasil.iyor foto varmi yani gri gibimi
Merhaba, evet bende haftalardır renk yorumlarına, şikayetlerine bakıyorum. Ve şikayetler doğrultusunda hepsinden vazgeçtim. Lila yada mavi olsun istemedim. Sizde böyle bir sıkıntı yaşanmadı sanırım. Yanıt yazabilir misiniz. Pazartesi boya almam yada boyacıya aldırmam gerekiyor.Ben bundan sonra boyatacak kişilere fikir olması açısından yazacağım. Çok araştırdım hatta hazırlanan boya dyo dinamik istediğim gibi olmadığı için onu bir kenara koyup başka yerleri bile dolaştım. En sonunda çok beğendiğim rengi buldum. Permolit D30A bauhause’dan aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum benim gibi sürünmeyin diye daha ilk katken bile harika olan resmini atıyorum. İpek mat aldım ışığı yansıtıp daha ferah bir hava veriyor. Son halini de atarım.
Z zuygum merhaba, size bir mesaj attım. Uzun zaman olmuş yazınızı yazalı, umarım bir yanıt verebilirsiniz. TeşekkürlerBen bundan sonra boyatacak kişilere fikir olması açısından yazacağım. Çok araştırdım hatta hazırlanan boya dyo dinamik istediğim gibi olmadığı için onu bir kenara koyup başka yerleri bile dolaştım. En sonunda çok beğendiğim rengi buldum. Permolit D30A bauhause’dan aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum benim gibi sürünmeyin diye daha ilk katken bile harika olan resmini atıyorum. İpek mat aldım ışığı yansıtıp daha ferah bir hava veriyor. Son halini de atarım.
Acaba hangi kodu grininFilli boyayla boyattık biz griye cok memnun kaldım
Aksam gri/mor oluyor sabah gri
Bikaç secenegi daha var böyle cift renk kullanmak istersen
Jotun dan uzak dur iç cephede iyi değil