provalarda bir bak bakalım kuaförüne de bir sor.. hangisi yüzüne yakışırsa o sekilde yap canım bence..
ayy cok merak ettim canım benimde tipim senin gibi aynen .156 boyundayım minyonum.. GELİNLİK RESMİNİ MUTLAKA KOY CNMM
Duvakta her zaman tepeden takılması taraftarıyım, ama çok kabarık olmadığı sürece, diğer türlü topuzun altında incecik tutturulan duvaklar duvak gibi durmuyor bile. Tabiki benim görüşüm bu, tepeden duvağı beğenmeyen de çok. Sen içinden hangisini kullanmayı istiyorsan onu tercih et canım. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim.
Gelinlikçin seni çok doğru yönlendiriyor, bence dinle ve elinde olan duvakları provalarda dene derim. Benim duvaklarımda iki taneydi ve taraklıydı. Biri kısa diğeri uzundu ve 3.5 metreydiSalona uzun duvakla giriş yap ilk dansınızıda yaptıktıktan sonra uzun olanı çıkarır rahat rahat oynarsın.
Tepeden duvakları severim bengelinlikçiniz öyle demişse siz onu dinleyin..
kesinlikle çift duvak taktırın inanılmaz güzel duruyor
bir tanesi tepede bir tanesi topuzun altında
tepedekini çıkarırsınız isterseniz
altta duran kalır
kesinlikle tepeden duvak cnm
mutluluklar dilerim
kızlarr benim bi sorum olacaktı...
ben gelinliğimi straplez üstü drapeli taşlı altı tül inci beyaz gelinlik aldım.. gelinlikçim bana boyun kısa olduğu için duvağını tepeden yapalım boyun uzun görünür dedi..
benim boyum 155 ve minyon tipliyim..
sizce duvağımı türkan soray duvağı (tepeden) mı olsun yoksa saç altından mı olsun karar weremedim.. :2:
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
benim en sevdiğim model. eğer gelin başını güzel tararlarsa çok güzel durabilir. prova yaptır mutlaka için rahat etsin.
kızlarr benim bi sorum olacaktı...
ben gelinliğimi straplez üstü drapeli taşlı altı tül inci beyaz gelinlik aldım.. gelinlikçim bana boyun kısa olduğu için duvağını tepeden yapalım boyun uzun görünür dedi..
benim boyum 155 ve minyon tipliyim..
sizce duvağımı türkan soray duvağı (tepeden) mı olsun yoksa saç altından mı olsun karar weremedim.. :2:
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?