• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Duvak meselesi

DeNtiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
163
13
98
42
Kocaeli
yahu arkadaşlar bu kınada herkesin duvak takma olayı nedir acaba? bazen sadece gelin kırmızı takıyor diğerleri beyaz bazen sadece gelin beyaz diğerleri kırmızı bazen evliler kırmızı nişanlılar pembe bekarlar beyaz ne bu yahu?? nerden çıktı var mı aslı astarı bi usulü??

ben daha gecen cuma aksamı arkadasımın kınasındaydım o beyaz taktı bize kırmızı dagıtıldı ama daha once senn dediğin gibi tersini de gormustum
bana sorarsan senin begenine kalmıs sonucta bu adetler sonradan cıktı kısace senin partin senin zevkin:21:

ben sacma buluyorum acıkcası hayatınızda umutla bekledıgınız bı gun ve sızın ılgı cekıcı olmanız gerekırken etrafta bı suru gelın var gıbı oluyor . sahsen ben kendı kınamda yapmayı dusunmuyorum herkesın gozu bende olmalı. hem gereksız bı harcama onun yerıne baska bır sey yapılabılır benceee:54:

ben sacma buluyorum acıkcası hayatınızda umutla bekledıgınız bı gun ve sızın ılgı cekıcı olmanız gerekırken etrafta bı suru gelın var gıbı oluyor . sahsen ben kendı kınamda yapmayı dusunmuyorum herkesın gozu bende olmalı. hem gereksız bı harcama onun yerıne baska bır sey yapılabılır benceee:54:

Aynı fikirdeyim, ben de gereksiz buluyorum. Fakat herkesin özendiği şeyler ve beğenileri farklı yönde olabiliyor. Tek gelin olmak daha güzel... :)

aski memnuda nihalin kina gecesinden sonra cogu kisi bunu yapmaya basladi. Ben geline yine yakistirabilirim ama arkadaslarinida takmasi biraz garip geliyor gereksiz veya sadece kina yakilirken takilabilir. zevk meselesi. Bizim memlekette mesela kirmizi tulbent takar gelinin arkadaslari kinayi getirirken, ellerinde mumlar omuzlarinda kirmizi tulbentler.

bencede tek gelin olmak süperr :)
burda nacızane fıkrımızı paylaştık ama herkesın tercıh ve zevklerıne tabıkı saygı gosterıyoruzz :16:

Back