Duvak için yardım kızlar!

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
İşte sonunda kendi gelinlik modelimi ekleyebilrim ama duvak 2 tane istiyorum,birisi uzun birisi kısa,ama tam olarak nasıl olmaları gerektiğinde kararsızım...uzun olanın her yerine gelinlik üstündeki dantellerden serpme aplik yaparız dedi,kısa olanın da sadece kenarlarına ama ben kararsızım...resimlere göre siz de fikir verir misiniz nasıl bir şey yakışır?opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC05742.jpg
    $DSC05742.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 124
  • $DSC05743.jpg
    $DSC05743.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
ben kisa duvaklari daha cok begeniyorum uzunlar demode oldu sanki
seren serengilin duvagi cok hosuma gitmisti
onunki bayagi uzundu gerci ama o modelin kisasinida görmüstüm biyerde

Uzun duvak çok asil duruyor ama düğün boyunca taşıması çok zahmetli... kızım da senin gibi ikilemde kalmıştı modaevi duvağını uzun ve çok şık bir duvak yaptı fakat bunu asla görünmeyecek şekilde bazı yerlerinden çıtçıtla ayırmışlar düğünün olduğu mekana girerken uzun bir yürüyüş yolundan uzun duvağıyla geçti nikahtan sonrada oynamaya başladığında alttaki çıtçıtlı parçayı çıkardık kısa duvağıyla düğüne devam etmişti böylece hem uzun hemde kısa duvakta aklı kalmadı...modaevinle görüşüp deneyebilirsin...hayırlısı olsun...

teşekkür ederim fikirleriniz için,ben de sizinki gibi ikisini de taktırıp birisini sonradan salonda çıkarabilirim,yarın ilk prova bakalım orada da deneyip bakarım..

Back