Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liste bitti canım fazlasiykanokundu devamda ediliyor ALLAH razı olsunAlayım ben geç mi kaldım
1000 okuyayım
Rabbim acil şifalar versin
Son durumu nasil canım iyidir inşallah eşinRabbim hepinizden razı olsun tek tek etiket yapamıyorum rabbim sizi de darda koymasın
Normal odaya aldılarSon durumu nasil canım iyidir inşallah eşin
Kızlar bu duanın bitmesineAllahümme Rabbe’n-nâsi! Ezhibi’l-be'se, veşfihi, ve ente’ş-şâfi. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamâ."
Inşallah iyi olur canım kendini sabaha toplar ve düzelir evine yuvasına döner dutumNormal odaya aldılar
Yarın dr bakacak ona göre ne olacaksa yapacaklar. Ne olacağı sabaha belli olacak. İnşallah bypass olacak kadar kötü bişey olmaz düzelir
İnşallah paremInşallah iyi olur canım kendini sabaha toplar ve düzelir evine yuvasına döner dutum
İnşallah hayırlı haberler alırızNormal odaya aldılar
Yarın dr bakacak ona göre ne olacaksa yapacaklar. Ne olacağı sabaha belli olacak. İnşallah bypass olacak kadar kötü bişey olmaz düzelir
Amin hepimizden inşallah.benim yoğundu bugün de anca girebildim..Liste bitti canım fazlasiykanokundu devamda ediliyor ALLAH razı olsun
Pazar günü olunca aynen ben markete gittim geldim iftar hazırlığı derkenAmin hepimizden inşallah.benim yoğundu bugün de anca girebildim..
Pazar günü olunca aynen ben markete gittim geldim iftar hazırlığı derken
Yoğunluk oluyor canım sende sonra dan ekleme yaptın belki senin duan kabul oldu ALLAH razı olsun tekrar
gecmis olsun dutum yeni gordum rabbim sifa versinRabbim hepinizden razı olsun tek tek etiket yapamıyorum rabbim sizi de darda koymasın
gecmis olsun dutum yeni gordum rabbim sifa versin
Allah razı olsun kızlarvalla ben yeni gördüm. Migrenben çok geçmiş olsun canım benim. rabbim acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun canımBende yeni gördüm Migrenben rabbim şifa versin eşine sana,sevdiklerine bagislasin insallah