- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
tamam bekliyorum bak muhakkak bekliyorum cumadan haber ver cumartesi oradayım yeriz içeriz sohbet ederiz ayoll..aynen. yapsalım bir ara. ben maltepe parka gittiğimde mesaj yazarım özelden sana konuşuruz. teşekkürler. bir iki kilo aldım yine. o yüzden dikkat ediyorum bu ara
geçersem oraya haber veririm sana maltepe parkta buluşuruztamam bekliyorum bak muhakkak bekliyorum cumadan haber ver cumartesi oradayım yeriz içeriz sohbet ederiz ayoll..
tamammmgeçersem oraya haber veririm sana maltepe parkta buluşuruz
Börekkkhemde patateslii ,,peynirliside oluyor istanbuldaysan sende gel yahu habire tartışıp duruyruz tanışma ayarlayalım ve tanışalımm.. çok tembelsiniz çokk..
tühhh uzağız anam uzakkkGörüyorum ve eriyorum ............. Maalesef 700 km uzaktayım : (((((((((((((((
1. Ben Yezidilerin teczvüz edilmesinden bahs ediyordum.
2. Tirlar yardim icin ise bu niye gizli yapiliyor ve niye mit tarafindan yapiliyor?
3. Ben demagoji yapamiyorum. Bundan öncede Türkmenler icin nice konu acilmisti ve cidden kimse umursamiyordu! Türkmenlerin haberini yapan dogtru havuz medya, yandas gazete degildi fakat o Türkmenlerin sinir disi kalmasini degistirmiyor. Daha düne kadar ülkeye Türkmeni kabul etmeyen Erdogan, simdi onlar icin hem yardim yolluyor, hem Rus ucagini vuruyor!! Allasen bunu cidden mantigin aliyormu?
4. Evet Mavi marmara uluslar arasi sulardaydi fakat gazze'ye gidecegi belliydi. Israil bu konudada Mavi marmarayi kac defa uyarmisti. Simdi o gemi israil'in sinirlarina girmis olsa, onu hakli mi kilacaktin? Yani tek sorun uluslar arasi su'da mi olmus olmali?
Ve ben kesinlikle israil taraftari degilim. Mavi marmara olayi daima kinanilcak bir olaydir gözümde, hangi sularda oldugu önemli degil. Ben sadece sizin mantiginizdan yola cikarak bir örnek gösterdim.
Ve bana burda "israil sevici" diyen üyeye, önce bu o sevdiginiz cumhurbaskanina bak derim. O kimden üstün yahudi ödülünü almis bir bak. Oglu o gemicikleri ile kim ile isbirligi yaptigina bir bak. Sahi Mavi marmara olayinda ne olmustuda? Ne karsiligi vermisti Erdogan Israil'e hmm?
Dış politikamız kesinlikle yanlış.Ortadoğunun kaosuna bizi sürüklemek isteyenlerin ekmeğine yağ süren bir politika.
Bağımsız.kendine münhasır,komşularının iç işlerine karışmayan bir dolu ülke var.İkide bir katil Esed katil Esed.Sıkıldık bunlardan.
Bizim Pkklıları silahla donatanlar ,onları besleyenlerde de aynı politika.Deseler ki Türkiye Kürtleri öldürüyorlar ondan silah yardımı yaptık .Kendimizi nasıl savunacağız?
Biz Pkklıları öldürürken başkalarına soruyor muyuz?Katil damgası mı yiyelim ?
kürtlerle pkklıları bir mi görüyor muşum? :)Yazının içinde zaten kendin açıklamışsın haberin yok...
Kürtlerle pkklıları bir gördüğün nasıl belli! Yazık!
"Kürtler" değil "pkk"lılar öldürülüyor...
Dağda yaşayan terörist birey farklı, evinde oturan insanım farklı..
Tabi ki farklı muamele görecek..
Bunun ayrımını hala daha benimseyemediysen söyleyecek bir şey yok zaten..
Kimse sivil halkı katletmiyor kadın çocuk demeden...
Yanlış yerden bakıyorsun arkadaşım nacizane fikrim..
kürtlerle pkklıları bir mi görüyor muşum? :)
bir göz doktoruna görünün.
naçizane fikrim
kendi düşüncemin ne olduğunu benden iyi kimse bilemez.Siz gidin gidin doktora"Deseler ki Türkiye Kürtleri öldürüyorlar ondan silah yardımı yaptık .Kendimizi nasıl savunacağız?
Biz Pkklıları öldürürken başkalarına soruyor muyuz?"
Son cümlen doğru evet PKK...
Ama ilk cümlen yanlış...
Tavsiyen için teşekkürler..
Siz yazınızı gözden geçirip de cevaplayın...
kendi düşüncemin ne olduğunu benden iyi kimse bilemez.Siz gidin gidin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?