düsüp düsüp bayiliyorum

Ayip ettin yaa dalak yenmez mi??? Tandirda dalagi tek gecerim. Harika oluyor. Koku falan da kalmiyor..

Konu sahibi kan degeriniz bu kadar dusukse ilac kullanmaniz gerekiyor. Cok gecmis olsun..
Tesekkur ederim bilgece doktor pek ilgilenmedi cok hastasi vardi kirilip kirilmadigini anlayamayiz dedi kansizsin bugun git yarin gel dedi resmen :KK43: ne film ne baska bi sey normal dedi bayilmama da

Tesekkur ederim bilgece doktor pek ilgilenmedi cok hastasi vardi kirilip kirilmadigini anlayamayiz dedi kansizsin bugun git yarin gel dedi resmen :KK43: ne film ne baska bi sey normal dedi bayilmama da

Sicaktan bayilmis olabilir misin acaba?? Baska doktora gitseydin keske. Ne olur ne olmaz..

Ameliyattan sonra 2. Bu yok yagmur yagiyordu :KK43: plastik cerrahi bakti anlardi heralde kirilsaydi boyle avutayim kendimi neyse dalak deneyecegim hemen :KK43: pekmez kuru uzum

Darbe alinca sekli bozuldu mu :KK43:
aa 6 yil mi gecmis olsun
cok korkuyorum kirildiysa da hissetmediysem diye doktor anlayamayiz dedi film felan da cekmedi

evet 6 yil oldu halan ameliyat olmaya korkuyorum, cok iyi bir dr bulmam gerekiyor uff biraz da eriniyorum , kk üyeligimde bu yüzdendi:)
kirilsa agridan duramassin ama ya sekli bozuluyormus , bende darbe aldigimda sistii gözlerimden sular gelmisti , agri da olmustu ama hafifden , yani biraz kayma olmus dr um dedigini göre , bilmiyorum kendi beceriksizligimi yoksa darbe sonucumu

peki gözlerinde sisme felan varmi

evet 6 yil oldu halan ameliyat olmaya korkuyorum, cok iyi bir dr bulmam gerekiyor uff biraz da eriniyorum , kk üyeligimde bu yüzdendi:)
kirilsa agridan duramassin ama ya sekli bozuluyormus , bende darbe aldigimda sistii gözlerimden sular gelmisti , agri da olmustu ama hafifden , yani biraz kayma olmus dr um dedigini göre , bilmiyorum kendi beceriksizligimi yoksa darbe sonucumu

peki gözlerinde sisme felan varmi
Yok canim gecen hafta olmustum ameliyat onun sislikleri gecti darbeden sonra cok hafif agri oldu o hep vardi ama sislik morluk olmadi sekli de guzel sadece kanamasi korkuttu ama cok az kanadi

Duzenli beslenme isin temeli. Mesela etle beraber sakin yogurt yeme. Kuru uzumu her gun yirmi tane tuket, cekirdekli olanlardan. Cayi kesinlikle yemekten sonra icme. Ben de kansizdim evlenmeden once. Evlendikten sonra baya dikkat ettim kendime. Su an hbg degerim 14e dayandi. Bi de bol bol acik havada yuruyus yap. Oksijen kansizlik icin birebir.

Bende de kansizlik yok badem dut kurusu dalak karaciger butun kirmizi ve mor renk meyve ve sebzeler kirmizi eti haftada uc kez tuket yaninda salata veya meyveyle pekmez yesil mercimek yemen lazim cay kahve yerine kusburnu veya hibiskus cayi ic ama mutlaka kan tahlili yaptir b6 b12 vitaminlerinede baktir kan ilaclarini duzenli kullan gecmis olsun

bayılınca acile bile gitsen olurdu.

cerrah kan tahlili mi yaptida kansızsın dedi?
Hayir tahlil yapmadi kansizsin dedi
Bende de kansizlik yok badem dut kurusu dalak karaciger butun kirmizi ve mor renk meyve ve sebzeler kirmizi eti haftada uc kez tuket yaninda salata veya meyveyle pekmez yesil mercimek yemen lazim cay kahve yerine kusburnu veya hibiskus cayi ic ama mutlaka kan tahlili yaptir b6 b12 vitaminlerinede baktir kan ilaclarini duzenli kullan gecmis olsun
tesekkur ederim her seyden yemem gerekiyo demek ki en yakin zamanda kan vercem gerci hemsireyim terzi kendi sokugunu dikemez hesabi

Bitkisel kaynaklı ürünlerin emilimi daha az oluyor vücutta ihtiyacın kadarı alman için aşırı pekmez içmen gerekir. Yinede kan testi yaptırıp ilaç yazdırmadan önce takviye olsun dersen, kırmızı et ye ve yanında c vitaminli bişeyler ye bol yeşil biberli salata yada portakal suyu gibi emilimi artsın diye.

Hayir tahlil yapmadi kansizsin dedi

tesekkur ederim her seyden yemem gerekiyo demek ki en yakin zamanda kan vercem gerci hemsireyim terzi kendi sokugunu dikemez hesabi

Benim yüzeme bakan kansız sanıyor. Beyazım. Ama kansız değilim. Bakarak belki olan birsey değil. Tahlil yaptır.

X